If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ще коментирам по запалянковски.
Настроих се да гледам супер мач без да съм за който и да е отбор. Това е най-приятното на футбола - забавлението.
Обаче има нещо, което изключително много мразя - симулациите, бавенето (не с игра, а непозволено) и подстрекателите. След случката с Уилшър, а и след няколкото хубави повторения в които се видя симулацията, впоследствие излизането от и влизането на терена от същия играч, аз като цар-зрител вече си бях избрал позиция - срещу симуланта, демек против Арсенал и за Барселона.
А за РВП - как така аз чух свирката за засадата тука в БГ, на 3500км, а той на 20м не? Тоз човек не минава ли прости медицински прегледи? И още докато чух свирката, бях сигурен, че РВП ще я изрита топката. Защото съм му гледал доста мурафети...
За загубата на Арсенал Венгер е виновен, но РВП е по-виновен.
за мен за пореден път се доказа , че Венгер НЕ може да си води мачовете . ама грам . когато изникне някаква ситуация на терена той не знае как да реагира ... снощи след червения картон на РВП седя 10-15 минути и не направи никаква смяна .... при положение ,че Арсенал не може да излезнат от наказателнот си поле през тези 10-15 мин.
след направи 2 смени при 3-1 в 73 мин , след дъжд качулка.....
Манче,
не си на дневен рет братино,
преди Вас требва да се пробаме да елиминираме настоящее носител на КЕШовицата ... Интерноцеонале Милано ...
Па после че го мислим ...
То от ного лъвски планове,
не ни биа само тия, дето не играха срещу нас ... Баси ..
Трябва като в шахмата - да мислим с по 1-2 хода напред!
ПП За това написах текстчето в скобичките, щото нито ние нито вие не сме там, ама вие сте с гол аванс...а ние с един гол ***
Точно вашата разбита баварска машина си пожелавам за четвъртфинал (ако и ние и вие играем на него).
Все пак имаме сметки за разчистване.
Манче,
не си на дневен рет братино,
преди Вас требва да се пробаме да елиминираме настоящее носител на КЕШовицата ... Интерноцеонале Милано ...
Па после че го мислим ...
То от ного лъвски планове,
не ни биа само тия, дето не играха срещу нас ... Баси ..
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
ако не беше Фабрегас и тая глупост на РВП + съдията не се знаеше.
:
/QUOTE]
Фабрегас очевидно не беше готов за този мач след като не бе играл 3 мача поради контузия - риск на Венгер , който отново не се оправда.
съдията беше неадекватен на моменти - първо ошари в жълто играчи на Арсенал напълно ненужно за елементарни нарушения , после не даде чист фал на границата когато спънаха Меси , след това абсолютно пресилено изгони РВП , в смисъл не прояви такт към ситуацията..... а относно дали Уилшър в симулирал това може да знае само той ....Арсенал сами си се биха + помоща на съдията, който за мен също повлия на изхода на мача за съжаление....
Ще коментирам по запалянковски.
Настроих се да гледам супер мач без да съм за който и да е отбор. Това е най-приятното на футбола - забавлението.
Обаче има нещо, което изключително много мразя - симулациите, бавенето (не с игра, а непозволено) и подстрекателите. След случката с Уилшър, а и след няколкото хубави повторения в които се видя симулацията, впоследствие излизането от и влизането на терена от същия играч, аз като цар-зрител вече си бях избрал позиция - срещу симуланта, демек против Арсенал и за Барселона.
А за РВП - как така аз чух свирката за засадата тука в БГ, на 3500км, а той на 20м не? Тоз човек не минава ли прости медицински прегледи? И още докато чух свирката, бях сигурен, че РВП ще я изрита топката. Защото съм му гледал доста мурафети...
За загубата на Арсенал Венгер е виновен, но РВП е по-виновен.
Дали беше на границата, верно, че Меси излизаше от пеналта, но като че ли спъването беше вътре...
100% вътре! Пък и Джуру-то (мисля) въобще не игра за топката, ами подложи крак на Месията...ако беше свирната тази дузпа въобще нямаше да се стигне до този "напрегнат" развой на мача. Щях да позная резултата 4-0 (то и сега горе долу е така само дето Бускетс вкара в грешната врата )
Коментар