Първоначално изпратено от troika
Разгледай мнение
Ами представих тези констатации на партньора ми и и показах, че няма да търпя зомбиран индивид до мен.
Но, и трябва разбиране преди това, как мислят жените.
Жената иска разбиране, внимание, шарении (и в дрехите, и у дома и навън, тоест да ходи сред природа, екскурзии), помощ, уважение, секс, зачитане на нейните важни качества (каквито и колкото има), похвали, поставяне на мястото на другия.
Тоест, да и покажеш, че можеш да си специалния за нея, без да отстъпваш и педя от исканията във второто изречение.
В крайна сметка, тя ще отстъпи, защото другия, имагинерен мъж, може да е по-зле.
Но, това съм го постигнал след много наблюдение, фантазия, мислене, предишна всекидневна работа директно със хора е препоръчителна.
Незнам, аз съм такъв тип, че ми е по-лесно, мога съм приятел със професора и със овчаря и да си говорим сладко със часове, да вляза във всяка роля, да разбера как мисли и какво чувства някой в голяма степен, да накарам някой да направи това което искам, малко манипулаторско е, но не злоупотребявам, променям си мнението лесно ако ме убедят, мога да говоря дълго и да държа вниманието на отсрешния, на теми на които на него са интересни или неща които иска да чуе.
Коментар