If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Копеуе, няма да те разберат. Единия див селянин, другата виснала на мъдете на мъжа си - как да стане тая да си представят партниране? Инак вместо надувайка - може живичка, просто не я оставяй да преспива редовно у вас Да не свиква че си там за да даваш. Партньорките искат да тикат заедно с теб, ама в днешното презадоволено време са рядкост, така че носи си новите дрехи и се не бой.
Ся за див селянин, нема що да визираш околните. Погледни се в огледалото . За това кой на чий врат виси пак са си твои хипотетики . Гуем си ми сладур ти
Копеуе, няма да те разберат. Единия див селянин, другата виснала на мъдете на мъжа си - как да стане тая да си представят партниране? Инак вместо надувайка - може живичка, просто не я оставяй да преспива редовно у вас Да не свиква че си там за да даваш. Партньорките искат да тикат заедно с теб, ама в днешното презадоволено време са рядкост, така че носи си новите дрехи и се не бой.
Неосъществени амбиции в областта на анатомията.....
Ако ще имам партньор в къщи, добре... Ако ще трябва да се "оправям", мога, ама що...
Разбери, бе, Пеше, че има и различно мислещи хора от нашите стереотипни рамки. Човек, първо трябва да е цялостен, не половин човек, че да си търси другата половина. А човекът няма терзания, казва, че се чувства много добре и е спокоен. Другите, тези постоянно търсят идеалната им половинка, виж там положението е по- сложно и заплетено. Ама има време де, само да поиска човек, ще се освободи от предразсъдъците си....
Аз, без да се закачам, да попитам все пак, какви предразсъдъци визираш? За да е пълна мисълта ти, все пак...
Според мен отхвърли варианта всички жени са такива.А може би такава ти е съдбата каквато Бог ти е отредил.Няма всички радости в тоя живот все някъде нещо куца.Най важно е здравето всичко друго е поправимо и някак си можем да се нагодим към него.Аз лично не мога да разбера как образовани и стойностни хора не могат да си намерят половинките и живеят сами...
Разбери, бе, Пеше, че има и различно мислещи хора от нашите стереотипни рамки. Човек, първо трябва да е цялостен, не половин човек, че да си търси другата половина. А човекът няма терзания, казва, че се чувства много добре и е спокоен. Другите, тези постоянно търсят идеалната им половинка, виж там положението е по- сложно и заплетено. Ама има време де, само да поиска човек, ще се освободи от предразсъдъците си....
Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
На 44-45, не ми се смята точно. Едно от най-големите открития, които съм правил през живота си, е че без жена се живее по-лесно, спокойно и щастливо. Може би е било различно преди 50-100-200 години, не знам. Имам добри спомени от съжителството на родителите ми, изглежда, че бяха щастливи заедно. От друга страна, съвремените жени май смятат, че са най-великия дар на земята, трябва да получат всичко наготово, и каквото и да получат, то не е достатъчно добро. Да са живи и здрави.
+++ 1101
Супер-размисли (без страсти)!
Живот и здраве - и от мен - на всички нежни създания!
Чета ви дискусията пост- фактум и се кефя на единомислието ми с някои от участниците (разнобоят с други - също ме кефи)..., но уважавам всички тук! Съмишленици-опоненти във виртуалната реалност!
Постът (цитиран горе) ми дава карт-бланш и за други решения...
Да споделя, все пак, за да не изглежда егоистично от моя страна... Едно гадже (лошо определение, но показателно) - не е от форума, но е също така стабилна дама (както определяме дамите, които НЕ познаваме ТУК)..
.Разликата: с гаджето не съм познат от нета... Това (за мен) - е добър вариант (без препоръки!)... За интелект няма да говоря... Какво изобщо представлява интелектът? Надявам се ПОНЕ да е обратно пропорционален на ... истерията, но гаранция за това няма! (за съжаление!)
Е, кВо сЯ - с гаджето? Ми, търси да си купи апартамент, милото... И кВо? Нищо, де - помагам с кВот мога... Ми - вика ми тя: ще идваш да ми готвиш, защото готвиш много добре! Еееее, казвам й аз - усещаш ли каква глупост каза, току-що? Само това ли ми се отдава добре - да готвя?
И смях, та - смях! След тоя диалог, докато хапвахме - се сети и за други неща, които харесва у мен... Казвам й, че е типичната българка: "на работа мисли за почивката и обратно"...
Значи, постът горе е карт-бланш за друго решение... Ще проявявам кулинарните си умения на три фронта, вкл. при майка ми...
Жени! Какво да ги прави човек! Жени, с подход!
Фронтмен - задължително на 3 фронта! Не се знае какво ни мислят!
...................
Колко са били щастливи родителите ни - това е спорен въпрос, щом и сега повтарям на майка ми, че за "Мъртвите - или добро, или - нищо!"...
Има си тя основанията, но това не е причина за кофти отношение към баща ми, лека му пръст!
Та, изчетох диалозите и отново се извинявам на хората, които имат различни цели от целите на публичния диалог!
Разбира се - пиша онова, което преценявам за необходимо (единствено от моя гледна точка)!
Нормално е. Дъщеря ти ще я омъжиш ли за безперспективен голтак? Проблем е, ако жената се фокусира само върху материалното и самата тя иска само да взема без да дава.
Представи си, че имаш дъщеря. И си загрижен за бъдещето й като всеки родител. Появява се сериозен кандидат за съпруг. Какви качества би й препоръчал да търси в партньора си?
Да речем има два кандидата - първият амбициозен, с хубава професия, а вторият лентяй, без образование и без професия.
Какво би казал на дъщеря си?
Първо предполагам че няма да ме пита както и ти не си питала баща си.Второ няма да се женя аз.Понеже обичам дъщеря си тя е оставена свободна още от малка.Никога не се бъркам в нейните решения.Децата трябва да са свободни когато сбъркат им показваме че ги обичаме и помагаме а не ги корим и не четем конско.Моите родители с едно изключение никога не са ми се бъркали бил съм сободен.
Чакай не бягай сега, не е от лоша настройка срещу теб.
Просто ти подсказвам различна гледна точка, която може да ти подобри избора и освежи мирогледа. Животът е шарен
Аз ви оставям, защото имам работа. Амбициозен съм и имам малко работа. Която ми доставя и удоволствие на всичко отгоре
Всичко, казано на всеослушание в тоя форум се приема от заинтересуваните - лично!
Останалите - обикновено много харесват сеира в движение... (липсват истинските емоции!!!)
И лейде Даяна хубаво се нахака на богат арабин. За жалост на сирачетата принцове.
Отраснаха без майка в мрачния албион.
Там стана гамбит с кралицата майка. Да си принцеса си има и цена. Това е пожизнена длъжност. Не е илюстративен пример. Ще я видим и мулатката дет се отказа да е принцеса как ще свърши.
Коментар