IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Мда, ти се появи...
    Появих се за да ти кажа какво си видял в огледалото.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Селена ти явно не знаеш какво е любов..Секс семейство и брак са малко по различни неща от любовта.
      гранде каральо буена каза
      Не е препоръка

Коментар

И кат се огледа разбра кво е идиот
        Мда, ти се появи...

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Едва ли знаеш. Ние не се познаваме

Същото важи и за разни чичковци дето все 20 годишни са им в главата. Дъщеря ли търсят или съпруга? После олеле. Де кърпел, де. Права е била баба ти.
          За баба спор няма.Но ти явно не искаш да разбереш какво ти говоря.Нямах впредвид разлика във възрастта а това че жените си търсят някой който да се отнася с тях все едно че им е баща а не мъж.Иначе тия чичковци квото търсят си го намират...за пари разбира се...То и жени има такива и не са малко.Всеки сам си преценява.Не съм тука за да съдя някого или да му давам акъл.

Коментар

За разумната
            Селена ти явно не знаеш какво е любов..Секс семейство и брак са малко по различни неща от любовта.

Коментар

Аз съм питомен, вече съм се гледал. Теб те видяхме много добре в темата - мъжът може да е всякакъв, стига да ти дава пари
              И кат се огледа разбра кво е идиот

Коментар

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение

Разбери, бе, Пеше, че има и различно мислещи хора от нашите стереотипни рамки. Човек, първо трябва да е цялостен, не половин човек, че да си търси другата половина. А човекът няма терзания, казва, че се чувства много добре и е спокоен. Другите, тези постоянно търсят идеалната им половинка, виж там положението е по- сложно и заплетено. Ама има време де, само да поиска човек, ще се освободи от предразсъдъците си....
                Миа разбирам че има хора които мислят различно.Има и такива дето едно мислят друго вършат а трето мислят.Нямам нищо против човека той е свободен да постъпва както смята че е добре за него.Хора всякакви и ситуации всякакви живота предлага многообразие...да не говорим че пък едни мъже си търсят други мъже че стана извратено и гнусно

Коментар

Ся за див селянин, нема що да визираш околните. Погледни се в огледалото . За това кой на чий врат виси пак са си твои хипотетики . Гуем си ми сладур ти
                  Аз съм питомен, вече съм се гледал. Теб те видяхме много добре в темата - мъжът може да е всякакъв, стига да ти дава пари

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                    Верно, че на сексуално ниво хората са половинки, ама на социално са четвъртинки.
                    Та за да е пълно щастието, трябва да се събере по-голяма компания
                    Спомних си една испанска поговорка. De dinero y santidad la mitad de la mitad

Коментар

Копеуе, няма да те разберат. Единия див селянин, другата виснала на мъдете на мъжа си - как да стане тая да си представят партниране? Инак вместо надувайка - може живичка, просто не я оставяй да преспива редовно у вас Да не свиква че си там за да даваш. Партньорките искат да тикат заедно с теб, ама в днешното презадоволено време са рядкост, така че носи си новите дрехи и се не бой.
                      Ся за див селянин, нема що да визираш околните. Погледни се в огледалото . За това кой на чий врат виси пак са си твои хипотетики . Гуем си ми сладур ти

Коментар

Човек, първо трябва да е цялостен, не половин човек, че да си търси другата половина.
                        Верно, че на сексуално ниво хората са половинки, ама на социално са четвъртинки.
                        Та за да е пълно щастието, трябва да се събере по-голяма компания

Коментар

Копеуе, няма да те разберат. Единия див селянин, другата виснала на мъдете на мъжа си - как да стане тая да си представят партниране? Инак вместо надувайка - може живичка, просто не я оставяй да преспива редовно у вас Да не свиква че си там за да даваш. Партньорките искат да тикат заедно с теб, ама в днешното презадоволено време са рядкост, така че носи си новите дрехи и се не бой.

Неосъществени амбиции в областта на анатомията.....

Все пак - и дами четат тук! Ангели, един вид!

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

Ако ще имам партньор в къщи, добре... Ако ще трябва да се "оправям", мога, ама що...

Коментар

Разбери, бе, Пеше, че има и различно мислещи хора от нашите стереотипни рамки. Човек, първо трябва да е цялостен, не половин човек, че да си търси другата половина. А човекът няма терзания, казва, че се чувства много добре и е спокоен. Другите, тези постоянно търсят идеалната им половинка, виж там положението е по- сложно и заплетено. Ама има време де, само да поиска човек, ще се освободи от предразсъдъците си....

Аз, без да се закачам, да попитам все пак, какви предразсъдъци визираш? За да е пълна мисълта ти, все пак...

Коментар

Според мен отхвърли варианта всички жени са такива.А може би такава ти е съдбата каквато Бог ти е отредил.Няма всички радости в тоя живот все някъде нещо куца.Най важно е здравето всичко друго е поправимо и някак си можем да се нагодим към него.Аз лично не мога да разбера как образовани и стойностни хора не могат да си намерят половинките и живеят сами...
                                Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

Working...
                                X