Първоначално изпратено от redcretin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Селена ти явно не знаеш какво е любов..Секс семейство и брак са малко по различни неща от любовта.Не е препоръка
Коментар
-
И кат се огледа разбра кво е идиот
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Едва ли знаеш. Ние не се познаваме
Същото важи и за разни чичковци дето все 20 годишни са им в главата. Дъщеря ли търсят или съпруга? После олеле. Де кърпел, де. Права е била баба ти.
- 2 Харесвания
Коментар
-
За разумната
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Аз съм питомен, вече съм се гледал. Теб те видяхме много добре в темата - мъжът може да е всякакъв, стига да ти дава пари
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
Разбери, бе, Пеше, че има и различно мислещи хора от нашите стереотипни рамки. Човек, първо трябва да е цялостен, не половин човек, че да си търси другата половина. А човекът няма терзания, казва, че се чувства много добре и е спокоен. Другите, тези постоянно търсят идеалната им половинка, виж там положението е по- сложно и заплетено. Ама има време де, само да поиска човек, ще се освободи от предразсъдъците си....
- 1 like
Коментар
-
Ся за див селянин, нема що да визираш околните. Погледни се в огледалото. За това кой на чий врат виси пак са си твои хипотетики
. Гуем си ми сладур ти
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеВерно, че на сексуално ниво хората са половинки, ама на социално са четвъртинки.
Та за да е пълно щастието, трябва да се събере по-голяма компания
Коментар
-
Копеуе, няма да те разберат. Единия див селянин, другата виснала на мъдете на мъжа си - как да стане тая да си представят партниране? Инак вместо надувайка - може живичка, просто не я оставяй да преспива редовно у васДа не свиква че си там за да даваш. Партньорките искат да тикат заедно с теб, ама в днешното презадоволено време са рядкост, така че носи си новите дрехи и се не бой.
. За това кой на чий врат виси пак са си твои хипотетики
. Гуем си ми сладур ти
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнениеЧовек, първо трябва да е цялостен, не половин човек, че да си търси другата половина.
Та за да е пълно щастието, трябва да се събере по-голяма компания
Коментар
-
Копеуе, няма да те разберат. Единия див селянин, другата виснала на мъдете на мъжа си - как да стане тая да си представят партниране? Инак вместо надувайка - може живичка, просто не я оставяй да преспива редовно у васДа не свиква че си там за да даваш. Партньорките искат да тикат заедно с теб, ама в днешното презадоволено време са рядкост, така че носи си новите дрехи и се не бой.
Неосъществени амбиции в областта на анатомията.....
Все пак - и дами четат тук! Ангели, един вид!
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Ако ще имам партньор в къщи, добре... Ако ще трябва да се "оправям", мога, ама що...Да не свиква че си там за да даваш. Партньорките искат да тикат заедно с теб, ама в днешното презадоволено време са рядкост, така че носи си новите дрехи и се не бой.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
Разбери, бе, Пеше, че има и различно мислещи хора от нашите стереотипни рамки. Човек, първо трябва да е цялостен, не половин човек, че да си търси другата половина. А човекът няма терзания, казва, че се чувства много добре и е спокоен. Другите, тези постоянно търсят идеалната им половинка, виж там положението е по- сложно и заплетено. Ама има време де, само да поиска човек, ще се освободи от предразсъдъците си....
Аз, без да се закачам, да попитам все пак, какви предразсъдъци визираш? За да е пълна мисълта ти, все пак...
Коментар
-
Според мен отхвърли варианта всички жени са такива.А може би такава ти е съдбата каквато Бог ти е отредил.Няма всички радости в тоя живот все някъде нещо куца.Най важно е здравето всичко друго е поправимо и някак си можем да се нагодим към него.Аз лично не мога да разбера как образовани и стойностни хора не могат да си намерят половинките и живеят сами...Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
- 1 like
Коментар
Коментар