IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

    Пак си в голяма грешка. Камбанария, какво да се прави. Ендър е интелигентен и начетен мъж. Големият проблем между теб и подобни мъже е, че ви делят около два три вагона с книги в полза на Ендър, естествено.

    Не бъркай интелигентността, която е супер секси с обратната сексуална ориентация и се опитай да проумееш, че не на всички жени се харесва балканският пещерен примитивизъм.

    Между другото (това няма да го разбереш, ама карай за гарата), интелектът съчетан с етика е едно от най-привличащите качества и при двата пола.
    Хахаха.Ама сигурна ли си,че изчетените книги са в негова полза?Участвал съм в„Стани богат„и отговорих на 12 въпроса от общо 15/и се отказах,като отговорих правилно,та не се знаеше докъде ще стигна/,а дотам не се стига,без да си чел много,ама много книги.Той до какво ниво е стигнал в играта?Щото за всеки ерудиран човек тази игра е върховното предизвикателство.
    И на теб със сигурност не се харесват балканските мъже.Що си не гледаш мургавите испанци и не се занимаваш с българите.
    Научила си няколко клишета като това за вагоните с книги /само идиот може да измерва прочетените книги във вагони,щото може да е прочел един вагон плява/и пещерен примитивизъм,ама надали си имаш и понятие от това,което пишеш.Кое точно е пещерен примитивизъм и кога аз съм пропагандирал такива прояви?Цитирай мои коментари,в които проявявам такъв пещерен примитивизъм спрямо жените.
    Last edited by mirodes; 17.05.2020, 08:47.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

      E, някои хора заради Криси, си смениха и аватарите

      Иронията в забележката е от висок клас...

      ... въпреки това, не виждам с какво би могъл да впечатли подобна тигрица аватарът с персонажа - Шелдън Купър - този, увличащ се от детски комикси доктор на науките, който няма понятие от взаимоотношенията на двата пола, но и комуто не правят, абсолютно никакво впечатление разни полови белези, които другиТЕ мъже фаворизират..., та - с какво би могъл да впечатли Шелдън /Криси/, ако Чарли Шийн е онзи, който е ненадминат сваляч на всичко живо, което се движи и може някак да бъде "свалено", стига да има съответните мерки и визия, но и който Чарли /в Двама мъже и половина/ - е примерът за този разточителен живот, който водят доста хора от хайлайфа...

      Всъщност, хайде - поделяйте си най-после Криси - редно е да се класира най-добрият от вас...

      ...а мен ще ме вземете за хроникьор..., страхотен бестселър виждам в подобен живот, ако и да не е типичният, достъпен..., който ще бъде върхът в литературата... )) Хората /купувачи/ си падат по развлекателна литература, дори да не може да се открие особен смисъл в сюжета ѝ...

      .................................................. .

      ПП Между другото, всяка, що-годе разсъдлива жена може да бъде подобна тигрица! Въпрос на възприятия, които се формират в съзнанието на мъжа... Е, да - дамата си прави експеримента, в който всички участваМЕ и всеки дава максимума от себе си, за да я впечатли... /подсвирквания, консултации, покани в заведения или на кафе, боричкания от типа - "аз съм правилният, а не той!" и опити за омаскаряване на "конкурента"...

      Както някой вече каза: фабулата се следи на живо, с пакет пуканки в ръка и изтичване на бързо до магазина, когато пуканките почват да привършват... ))
      Last edited by безимeн; 17.05.2020, 08:31.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

        Да,това мнение,е кратко но изчерпателно.Хем боли,хем сърби,ама и ало подаръци,ексурзии,ама секс нямало,еми това,ако имаше секс,пък щеше да мрънка че другите неща ги нямало.В живота има една кратка приказка,че няма пълно щастие,и така си минава живота.Накрав,какво стана ?Ха ха..Затова казвам,че има умни жени,балансирани,и те си държат фронта,семействата,и всичко им е на шест,аз съм срещал такива,но са много голяма рядкост.Въпросната дама,която пише тук,не е такава.Това е тип жена,която живее за емоцията,и не може да бъде стабилна и сериозна в живота си.
        Пак бързаш с оценката. Жената е още млада. Хората не се раждат научени. Дон Педро бързия си ти.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

          Открихте топлата вода.
          Абе не знам дали сме открили топлата вода, но да каниш жена на първа среща в някакъв парк е меко казано в зоната на заниманията на петнадесет годишните. Дигни малко мизата следващия път. Покани я поне на кафе .

          Коментар


          • Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

            Хахаха.Дойдохме си на думата и зад лустрото лъсва комплексарят и простакът,който обижда в анонимен форум.
            Кристина не каза кои двама мъже има предвид,че се държат като жени,но съм сигурен,че единият си ти.А вероятността да имаш деца е много,много ниска.
            Пак си в голяма грешка. Камбанария, какво да се прави. Ендър е интелигентен и начетен мъж. Големият проблем между теб и подобни мъже е, че ви делят около два три вагона с книги в полза на Ендър, естествено.

            Не бъркай интелигентността, която е супер секси с обратната сексуална ориентация и се опитай да проумееш, че не на всички жени се харесва балканският пещерен примитивизъм.

            Между другото (това няма да го разбереш, ама карай за гарата), интелектът съчетан с етика е едно от най-привличащите качества и при двата пола.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
              Криси човек най-много иска това което не може да има. В България е пълно с материалистки( жени отраснали бедно) и гледали отстрани лъскавият живот и комплексари мислещи се за мутри( отраснаха във бандитски времена). Защо е толкова ивратено положението в Източна Европа и Русия? Ми заради комунизма. Имаше по равни от равните, хората с потенциал живееха като мишки, докато някакви пълни селяндури и простаци имаха всичко. Затова сега е така крадливо по върхушките на властта. Пълна безпардоност. В последно време все по ясно очетливо. Vlado Goranov не е направил нищо неморално, въпреки че с черепа са въртяли схемата, а лидера и всички до уши в лайна смятат това за нормално. Такова дебелоочие има само по тези ширини. Тук оставки няма, тук има само лапане. От калинки за постове и дупетати за еврофондове. На запад хора се самоубиваха заради чест.
              Преди 10 години имаше проучване сред подрастващите в Русия. По спомени около 70% искаха да стават проститутки и мутри. ДО ден днешен рускините и урайнките дават мило и драго само и само да си оправят живота или да се измъкнат от Русия.

              Ако се беше омъжила за някой пяница дето те оправя по 3 пъти на ден с африкански инструмент, но си принудена да му слугуваш салатка ракия и малко бой да отнесеш за лека нощ, нямаше възможност за обувки и дранкулки, сега щеше да търсиш милионер. а не полов атлет.
              Учудващо точна характеристика на реалността. Адмирации. Само за последното изречение имам резерви.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                Без да се обиждаш, предишния аватар ти стоеше по-добре
                А за орбитите много можем да говорим. Интересно се групираха възгледите в темата.
                E, някои хора заради Криси, си смениха и аватарите

                Коментар


                • Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнение

                  Тъй като заблудите трябва да бъдат развявани - и особено политкоректните целенасочени заблуди - ще споделя, че според едно скорошно научно изследване степента на успех на едно дете в образованието, включително до висше, в 70% зависи от генетичния фактор на родителите и в 30 - от социалния фактор на родителите му.

                  Моля да не вярваш на думите ми, тъй като препратката към изследването изчезна със скапването на таблета ми и не мога да я представя, но имай предвид, че не лъжа в живота (във форума също) и че много внимателно и критично прочетох статията.
                  Точно така е.Потвърждава се и от резултатите от тестовете„Пиза„при учениците.В последните години резултатите на учениците от България все повече намаляват.Изговориха се един куп глупости как образованието се влошавало,аче истината е,че тези резултати са по-ниски,защото се увеличава процентът на учениците цигани.В София,където циганите ученици са сравнително малко процентно,резултатите са по-високи.И общо взето резултатите по държави отразяват коефицентът на интелигентност на обитателите на съответната държава.А циганите имат по-нисък Ай Кю от българите,затова и имат слаби успехи в училище.

                  Коментар


                  • [QUOTE=prectical;n3599326]
                    Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение

                    Как ме е отрязала първи, каза че много я дразня. Само да ви дам един съвет. Жените харесват освен самоувереността така и постоянството. Тя ще ви каже че най-много шанс има да се види с мен отколкото с който и да е било друг. Щото жените харесват това. По интересни са тези които им късат нервите и не им играят по свирката
                    Тя, историята на Криси е толкова невероятна и скалъпена, че на срещата най-вероятно ще видиш Бай Стамен Трасториста.
                    Last edited by vikhunter; 17.05.2020, 06:31.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                      От друга страна, аз съм получил много повече от хора, с които нямам генетична връзка и са живяли стотици или дори хиляди години преди мен. И за мен е по-важно да предам на децата си именно това, отколкото гените на пра-баба си. Лично мнение, не те ангажирам с него.
                      Тъй като заблудите трябва да бъдат развявани - и особено политкоректните целенасочени заблуди - ще споделя, че според едно скорошно научно изследване степента на успех на едно дете в образованието, включително до висше, в 70% зависи от генетичния фактор на родителите и в 30 - от социалния фактор на родителите му.

                      Моля да не вярваш на думите ми, тъй като препратката към изследването изчезна със скапването на таблета ми и не мога да я представя, но имай предвид, че не лъжа в живота (във форума също) и че много внимателно и критично прочетох статията.

                      Коментар


                      • ..., а и един от "опонентите" ми, след като свърши доводите си - беше казал, че, щом Чарли Шийн бил наркоман и съм използвал снимката му - значи и аз съм бил такъв... ЖеУезна логика! )))

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
                          Между нас казано..., авеее, нито една дама не успях да сваля с него..., е - по какви критерии, тогава да ми е стоял по-добре? ))
                          Съответства повече на представата ми за теб
                          Шелдън е за други форумни герои - Мъни, дддд...

                          П.С. За Киро бих препоръчал Хенри Форд, Уорън Бъфет, Сталин, Карл Дьониц, Дж. Вашингтон, Роберт ДеНиро, Арнолд Шварценегер
                          Last edited by Ender; 17.05.2020, 00:45.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                            Без да се обиждаш, предишния аватар ти стоеше по-добре
                            А за орбитите много можем да говорим. Интересно се групираха възгледите в темата.

                            Шелдън ми е любим герой. Точно сега се хилих с "Теория за Големия взрив"... Тия са големи терци!

                            Според теб предходният аватар е по-сполучлив, но статистиката показва друго... Между нас казано..., авеее, нито една дама не успях да сваля с него..., е - по какви критерии, тогава да ми е стоял по-добре? ))

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                              Смятам, че е добре да се прави разлика. Това, че имаме различни възгледи по определени въпроси, не би трябвало да пречи да си пием бира в "кръчмата". Макар, че Груьо и там не ми говори и гледа да седи през 3 маси от мен

                              Причината, за да не ти говори е, че го караш да пие бира. Я му викни едно Виски - да видиш как ще се оживи...

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
                                В колко нови орбити предстои да се издигате с всяка новоотворена тема - за това изобщо не ми се мисли...
                                Без да се обиждаш, предишния аватар ти стоеше по-добре
                                А за орбитите много можем да говорим. Интересно се групираха възгледите в темата.

                                Коментар

                                Working...
                                X