Първоначално изпратено от Selena2024
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Ами ето и ти ги определяш като смотаняци ,щом се притесняват да заговорят непозната жена или поканят на среща позната. Пък после отричаш,че жените харесвали нахакани и арогантни мъже.
пп Ти не си смотльо да не рипнеш пак.
https://www.instagram.com/reel/C4zOQ...Z4YTRnY215cQ==
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Баш па на годините да ти кажа не обърнах внимание. Постовете бяха различни. При втория пост Ботльо не злобеене срещу “квалитетните” лелки
Коментар
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение
Бота ти е отговорил, вместо мен.
Стана ми забавно, че докато милеше действащото лице за чичо, беше "злобар" и "комплексар". Но след като му разбра годините, "дай боже на всяка".
Коментар
-
Ами ето и ти ги определяш като смотаняци ,щом се притесняват да заговорят непозната жена или поканят на среща позната. Пък после отричаш,че жените харесвали нахакани и арогантни мъже.
Коментар
-
Смотаняци има навсякъде. И смитанячки. Не ги жаля. Не работят по себе си.
Коментар
-
Различни бяха двата поста на Ботльо, които коментирам също в два различни поста. Нали знаеш да четеш? В контекстът на първия Ботльов пост се прокрадва злобица. Във втория ботльов пост вече я няма.
Скролваш надолу и четеш какво коментираме първия път. Умно момче си няма да ти болдвам, че имам работа
Стана ми забавно, че докато милеше действащото лице за чичо, беше "злобар" и "комплексар". Но след като му разбра годините, "дай боже на всяка".Last edited by SKP; 11.05.2024, 19:49.
- 1 like
Коментар
-
Е какво значение има дали е малко или голямо населено място?Написах,че част от самотните мъже, които познавам, живеят в София.
Коментар
-
Еми няма за какво да се закачим тука. Реална ситуация особено в по-малките населени места.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
+++
Самата истина в няколко изречения. Дано наминат ратко или Селенка, че да се закачат за нещо.
- 1 like
Коментар
-
Е как точно търсят жените?Отиват някъде и чакат мъжете да ги заговорят. Само дето не всички мъже имат самочувствие да заговорят непозната жена или да поканят на среща позната .И в резултат и мъжете си стоят самотни и някои жени.
Това е един вид тест за мъжа от жената-дали има достатъчно самочувствие да я заговори и дали не му пука от отказ. И ако мъжа не го направи това автоматично го принизява в очите на жената.
+++
Самата истина в няколко изречения. Дано наминат ратко или Селенка, че да се закачат за нещо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Масово мъжете търсят от нета, а жените навън. И после на базата на изкривен пазар, се правят заключения. Което всъщност движи и тукашната тема, де.
Това е един вид тест за мъжа от жената-дали има достатъчно самочувствие да я заговори и дали не му пука от отказ. И ако мъжа не го направи това автоматично го принизява в очите на жената.
Ти разправяше,че си движил в големи компании, в които е имало много жени.Ами така много лесно стават запознанства и свалки.Е аз рядко съм бил в такива компании, а и жените в тях са били заети. И повечето мъже са така.И ако някой е по-скромен така и ще си остане самотен.
Сетих се за една случка като студент. Попаднах веднъж в една такава компания,в която повечето бяха мъже,жените бяха заети и имаше една свободна мадама.Тъкмо се бях наточил да я свалям и моите приятели почнаха да я обсъждат колко била смотана.И мен ме хвана срам и нищо не предприех. Сега не ми дреме от нищо и не ме интересува кой какво казва ,ама тогава беше различно.Last edited by mirodes; 11.05.2024, 18:19.
- 1 like
Коментар
-
Не ги знам къде и какво търсят,ама няколко от тях живеят в София. И са все образовани момчета и не вярвам да движат в среда на чистачки.Един от тях си докара булка от Филипините. Не особено атрактивна.
- 1 like
Коментар
-
Грознички са азиатките.
Коментар
Коментар