If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Жените са едни и същи.Харесват един и същ тип мъже.Така че няма голяма разлика ако искаш да свалиш продавачка в магазин или някоя жена с високо обществено положение. Поведението на мъжа в общи линии е сходно,естествено има и нюанси,ама не те са водещите.
Не помня кой в тоя форум беше казал за някакъв негов познат,който свалял всякакъв тип жени и независимо от общественото си положение му връзвали. Май Ботата каза за тоя човек.
Аз познавам доста такива.
Един държеше интернет кафе в малкото ндк. Докато не участвах е една от историите не му вярвах. Всякакви манагерки - главни счетоводителКи, маркетинг директорКи. А зверски се гавреше с тях Обичаше да доказва на "успелите" жени че са долнопробни кучки. Има и звестни медийни лица ама да не казвам че пак ще ме изтрият
Откога защитата се възприема за агресия? Върни се няколко мнения по назад и виж кой подскача като ощипан, когато някой не се съгласи с мнението му и напада.
Щом зачекваш и казармата като опит, определено си от хората, които не са виждали особени трудности в живота, та я броят за голямо предизвикателство. Дерзай, късметлия!
Комбинация от: 1. Високо самочувствие + 2. Липса на житейски опит!
Отдавна ми прави впечатление, че всъщност нивото на агресия се дължи на факта, че не е "извадена" тая агресия от тях... като заведа хобитите на ледената пързалка да се "сбият" на хокей - после са кротки!
Абсолютно същото е и със сегашните младежи - ако бяха минали през закалката на казармата гаранция, че част от глупостите щяха да са им избити от главата и нямаше с такава лекота да налитат на бой!
Откога защитата се възприема за агресия? Върни се няколко мнения по назад и виж кой подскача като ощипан, когато някой не се съгласи с мнението му и напада.
Щом зачекваш и казармата като опит, определено си от хората, които не са виждали особени трудности в живота, та я броят за голямо предизвикателство. Дерзай, късметлия!
Комбинация от: 1. Високо самочувствие + 2. Липса на житейски опит!
Отдавна ми прави впечатление, че всъщност нивото на агресия се дължи на факта, че не е "извадена" тая агресия от тях... като заведа хобитите на ледената пързалка да се "сбият" на хокей - после са кротки!
Абсолютно същото е и със сегашните младежи - ако бяха минали през закалката на казармата гаранция, че част от глупостите щяха да са им избити от главата и нямаше с такава лекота да налитат на бой!
Коментар