Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Не се връзвай на този долен опит да се окаля моята репутация
Само недостойните мъже калят женската репутацияпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ааа, щом чуя, че някоя харесва арабели,
веднага губя интерес
Само недостойните мъже калят женската репутация
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Напротив -написа, че арабите били слаби и имали хубави тела.Аз подобни неща никога не си измислям.
А при положение, че постоянно ме убеждаваш колко лоши били украинките и рускините и как съм щял да страдам ако се хвана с някоя, явно предизвиква интерес в теб това мое предпочитание.
Пак нещо не си доразбрал.
Коментар
-
Напротив -написа, че арабите били слаби и имали хубави тела.Аз подобни неща никога не си измислям.
А при положение, че постоянно ме убеждаваш колко лоши били украинките и рускините и как съм щял да страдам ако се хвана с някоя, явно предизвиква интерес в теб това мое предпочитание.
веднага губя интереспрепоръка е
Коментар
-
Превеждайте ги тези съкращения, моля.
ве ве ес
препоръка е
Коментар
-
Превеждайте ги тези съкращения, моля.
Коментар
-
Хайде пак порция твои си фантазии. Не бях написала това, джанъм недей извърта.
Лични излияния не правя, а какво харесваш ти ми е през компютъра
А при положение, че постоянно ме убеждаваш колко лоши били украинките и рускините и как съм щял да страдам ако се хвана с някоя, явно предизвиква интерес в теб това мое предпочитание.Last edited by Vergil1975; 22.07.2024, 13:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
моето предположение е би би си
Коментар
-
Тия цигани със сини очи са скорошно явление. Нищо учудващо няма при положение, че проституцията масово е разпространена сред циганките.
И за Испания може да е така,но в България е различно. Дори помаците, които са мюсюлмани повечето са бели,много често руси и със сини очи.Т.е дори те нямат турски предци,какво остава за българите християни.
И начина на живот и манталитета нямат общо с генетиката. Просто северните народи са такива.За разлика от южняците.
А че предпочиташ някой Мустафа от Мароко нямам никакви съмнения. Преди време беше написала,че харесваш араби. Аз пък харесвам славянки, арабка и гола да ми се съблече няма да ме впечатли.Още по-малко негърка.Ама жените си падат по черните бухалки.
Лични излияния не правя, а какво харесваш ти ми е през компютъра
Коментар
-
Прав си,много се отклонихме. Въпросът е защо жените харесват негри.Възможни отговори са :
1.Много са грижовни.
2.Големи кавалери са.
3.BBCпрепоръка е
Коментар
-
Специално за евго. Перфектната жена .... продавачка естествено
https://www.facebook.com/watch?v=530...9&locale=bg_BGНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zeifod Разгледай мнение
Сериозен и задълбочен анализ
Визирам един приятел, а примера, който използвм доказва тезата ми и е в голямата си част художествена измислица.
Както пее Искрен Пецов - "... косата ми вече е бяла, пак съм със чаша текила, без да съм мърдал от тая - проклета Подуенска гара..."
https://youtu.be/hwMOUiA4WsE?si=OJr5DyPn1CMAAp_7
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Какво се разбира под един толкова конкретно формулиран въпрос, като този: "Какво искат жените?". Обобщаването е абсолютна недомислица. "Изводите" в тая посока нямат смисъл.
Всяка жена е индивидуалност!
Жените - под общ знаменател - е същото - като да даваме съвети на някого, да го "учим" - какво, според нас - друг човек трябва да прави ИЛИ - да не прави, за да се чувства добре.
Пример (без подробности): решавам да отида на място, което не съм посещавал в живота ми (Истанбул). На същото място решава да отиде и дама (+ 30 - без значение колко е +30...), с около 10-на годишното си момиченце... Запознаваме се с дамата в Истанбул... Дамата е българка, която от 20-на години живее в Испания... В Испания тя се е запознала със своя съпруг (българин)...
Примерът показва, че въпросът "Какво искат жените?" - не е коректно формулиран.
Мъжът среща жена (изключваме варианта - "среща" в интернет!), която жена го впечатлява с нещо (например - със своята външност, интелект, очи, или "очи"..., или други дадености, за които Природата е помислила...). НЯМА гаранции, че мъжът може да разбере, какво точно иска ТАЗИ жена, още повече, че - и да бъде разбрано какво тя иска, то това ИЗОБЩО НЕ Е ПРИЛОЖИМО към ДРУГА жена... индивидуалност (!)... За какво точно на НЕГО му е необходимо да знае - какво иска ТАЗИ жена, която разполага с достатъчно средства, за да си позволи да отиде тук-там по света?...
Коментар
-
Прав си,много се отклонихме. Въпросът е защо жените харесват негри.Възможни отговори са :
1.Много са грижовни.
2.Големи кавалери са.
3.BBC
Всяка жена е индивидуалност!
Жените - под общ знаменател - е същото - като да даваме съвети на някого, да го "учим" - какво, според нас - друг човек трябва да прави ИЛИ - да не прави, за да се чувства добре.
Пример (без подробности): решавам да отида на място, което не съм посещавал в живота ми (Истанбул). На същото място решава да отиде и дама (+ 30 - без значение колко е +30...), с около 10-на годишното си момиченце... Запознаваме се с дамата в Истанбул... Дамата е българка, която от 20-на години живее в Испания... В Испания тя се е запознала със своя съпруг (българин)...
Примерът показва, че въпросът "Какво искат жените?" - не е коректно формулиран.
Мъжът среща жена (изключваме варианта - "среща" в интернет!), която жена го впечатлява с нещо (например - със своята външност, интелект, очи, или "очи"..., или други дадености, за които Природата е помислила...). НЯМА гаранции, че мъжът може да разбере, какво точно иска ТАЗИ жена, още повече, че - и да бъде разбрано какво тя иска, то това ИЗОБЩО НЕ Е ПРИЛОЖИМО към ДРУГА жена... индивидуалност (!)... За какво точно на НЕГО му е необходимо да знае - какво иска ТАЗИ жена, която разполага с достатъчно средства, за да си позволи да отиде тук-там по света?...
- 1 like
Коментар
Коментар