Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Простачка. Той си я е избрал.
Коментар
-
Подбираш примери е по-точно. Мога да ти дам хиляди обратни примери. Те при известните е борба за пари чрез сензации.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Давам примери с най-известните личности в света. Иначе примери колкото щеш.На теб все не ти уйдисват.Как пък нито един пример не те задоволи.
Ето нашенски такъв.https://novini.bg/show/kliuki/598697
Дипломирана теоложка се жени за мутра и убиец, който лежи в затвора.Тая като я гледам сигурно ще има доста кандидати да се задомят с нея.Ама е избрала лошото момче.
Даже четох,че серийните убийци в САЩ са получавали писма от стотици жени, които са искали връзка с тях. А имам един познат библиотекар,начетено и добро момче, ама никоя жена не му пише.Last edited by Selena2024; 10.05.2024, 11:48.
Коментар
-
Нарочно го е направила в негово отсъствие.Джони Деп го каза по време на процеса.
Коментар
-
Нарочно го е направила в негово отсъствие.Джони Деп го каза по време на процеса.
Известни и богати, а се излагат с това. Във всички семейства има разни неща, които трябва да си останат вкъщи и да не се казват.
- 1 like
Коментар
-
Е да де. Обаче с една жена само. Обобщаваш.
Ето нашенски такъв.https://novini.bg/show/kliuki/598697
Дипломирана теоложка се жени за мутра и убиец, който лежи в затвора.Тая като я гледам сигурно ще има доста кандидати да се задомят с нея.Ама е избрала лошото момче.
Даже четох,че серийните убийци в САЩ са получавали писма от стотици жени, които са искали връзка с тях. А имам един познат библиотекар,начетено и добро момче, ама никоя жена не му пише.Last edited by mirodes; 10.05.2024, 11:27.
- 1 like
Коментар
-
Това с наемателите на жилища много го мисля. Гаражи и офиси май не създават толкова проблеми.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Това, че няма мадама, нито е трагедия, нито е болка за умиране.
Няма кой да ми начуква канчето и да ме тормози да й слугувам.
Днешните жени в София нито са шетливи, нито са много работливи.
Предишната ми наемателка беше мадама, слабичка, стройна, образована. И като нае жилището, каза, че й трябва главно за дискретни срещи с приятеля й, от време на време. В самото начало аз го изчистих и й го предадох в хубав вид, и пердетата избрах и прозорци мих, все пак са готина двойка. Те почнаха да го ползват почти постоянно. Обаче с много претенции, смени това, подмени онова, и аз все пак го правех, за да стане хубаво и да са доволни. И след Нова година ми вика, "ами.......ако може да махнеш фотьолите, че ни пречат и да сложиш още шкафове в кухнята." Аз не се съгласих и тя си намери друга квартира. Но ако се бях съгласил, тя щеше постоянно да иска да се обновяват неща и да се правят реформи, което не е много ОК.
По принцип бих приел и сам мъж, някой ИТ мениджър или програмист, но те не ходят по масовите квартали и искат по-луксозни квартири.
Коментар
-
Естествено и аз съм го изпитал в брака си.Колкото повече съм добър с жената,толкова повече ми се качва на главата. Примерно вечер излизам понякога и почна да ме разпитва къде ходя,чак и да ми забранява да излизам. Спрях да давам обяснения и веднага си промени отношението.
А домакинската работа е женско задължение.Но откакто съществуват хора. И ще бъде такова докато има хора.В противен случай човешкият род ще изчезне.
А съм дал и пример с Джони Деп,Мултимилионер,световна звезда и секс символ.Да ама не е взел мерки при изблиците на жена си и в резултат тя му се е изсрала в леглото. Буквално. Ако на мен го направи ще я накарам да изяде това, което е излязло от нея.
Коментар
-
Не че при тебе има мадама де.
Няма кой да ми начуква канчето и да ме тормози да й слугувам.
Днешните жени в София нито са шетливи, нито са много работливи.
Last edited by Evgo; 10.05.2024, 13:57.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
събирай за круиз тогава
- 2 Харесвания
Коментар
-
Или не тебе ти се струва, че те тестват и проектираш собствената си вътрешна неувереност?
Домакинската работа е била “женско” задължение преди епохата на суфражетките и лондонските хипермаркети, които разказват играта на стария модел
Дай пример не само с футболисти. Все пак планетата се обитава и от хора с някакви неврони в главата, които не превръщат всяка мозъчна клетка в мускул.
А домакинската работа е женско задължение.Но откакто съществуват хора. И ще бъде такова докато има хора.В противен случай човешкият род ще изчезне.
А съм дал и пример с Джони Деп,Мултимилионер,световна звезда и секс символ.Да ама не е взел мерки при изблиците на жена си и в резултат тя му се е изсрала в леглото. Буквално. Ако на мен го направи ще я накарам да изяде това, което е излязло от нея.Last edited by mirodes; 10.05.2024, 10:09.
Коментар
Коментар