IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Евгич, гледай сега, тука водим от време оно един неизказан спор с останалите съфорумци. Те винят теб и характера ти, а аз обвинявам средата ти. Помисли върху това, да изградиш подходяща среда. Ето мечката не е най-силното животно, но в съответния ареал, няма кой да се изправи срещу нея и тя командва парада. Така, че действай в насока да "нагодиш" обстоятелствата в твоя полза...демек приготви се да трошиш лев, много лев, после обаче ще ми благодариш.
    Ехх

Познавам мъж и жена на 40+. Те са брат и сестра, изглеждат добре. Още от 16-годишни ходят по заведения, по компании, обичат да празнуват, нямат финансов план и не вярват в него. Имат висше, но не са учили много като мен. Те също нямат половинка (сериозен партньор).

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

+1

Прав си. Нямаше да стане нищо. Ама виждате ли, писала е на повече от 10 мъже да я посрещнат и никой не иска. Те селските хитрини не минават на опитните мъже.

Дори да има по заведенията материал, не можеш да закачаш непознати жени когато ти скимне.

Вчера случайно се запознах с чудесна жена, испанист, финна, културна, на 47г и ако се съди по фейсбука й, самотна. Няма снимки на мъж, а на куче и коте. И е хубавичка, на младини би трябвало да се избиват за нея.
      Евгич, гледай сега, тука водим от време оно един неизказан спор с останалите съфорумци. Те винят теб и характера ти, а аз обвинявам средата ти. Помисли върху това, да изградиш подходяща среда. Ето мечката не е най-силното животно, но в съответния ареал, няма кой да се изправи срещу нея и тя командва парада. Така, че действай в насока да "нагодиш" обстоятелствата в твоя полза...демек приготви се да трошиш лев, много лев, после обаче ще ми благодариш.
      Last edited by Bad_Bear; 05.10.2023, 17:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Кастинг за гъдуларки ще правим ли или ще се прежалиш на това, което щъка из форума?
        Наздраве!
        Хаха, форумните гъдуларки са много силна бира за мечо. Ще му наложат такива ритми, които да го карат да си преплита краката. Трябва си лъвче, да им устои на темпото.

Коментар

• Въпросната русенка се оказа "дива шипка" (а не дива роза),

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Водиш се само по неговата версия. Не си чул другата страна. Щом си рекъл. Да не останеш изненадан в утрешния ден обаче. Аз виждам неща, които ти не засичаш.
            Сподели де, знаеш, че въпреки категоричността с която звуча понякога, мнението ми подлежи на преоценка. Далеч съм от мисълта, че винаги съм прав.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Дори да има по заведенията материал, не можеш да закачаш непознати жени когато ти скимне.
              Ти все пак иди, намери място, което ти харесва и се чувстваш комфортно, и ще видиш как те ще започнат да те закачат/за да е политкоректно и да няма сянка от съмнение за мачизъм, сексизъм и пр./

Коментар

За почти всичко съм съгласен, с изключение на болднатото. Така зорлем се мъчиш да го направиш файтонджия - да ги развежда назад-напред, без бонуси Коя е тя, че да я посреща на гарата, та те даже не са се познавали.

Изявявайки такова поведение пред не особено интелигентна мадама, автоматично го слага в категорията на отчаяните. Виж, ако имаха от модерните онлайн връзки, които често приключват когато "двойката" се види за пръв път на живо, тогава щеше да е друго.
                +1

Прав си. Нямаше да стане нищо. Ама виждате ли, писала е на повече от 10 мъже да я посрещнат и никой не иска. Те селските хитрини не минават на опитните мъже.

Вчера случайно се запознах с чудесна жена, испанист, финна, културна, на 47г и ако се съди по фейсбука й, самотна. Няма снимки на мъж, а на куче и коте. И е хубавичка, на младини би трябвало да се избиват за нея.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                  А може и копчетата да са от неправилната страна...
                  То май точно страната на закопчаване е проблема.
                  Наздраве!
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

Хахаха, на Мечо носа също си го бива, нищо, че не е тъй дълъг. С лекота надушва браздите, пардон...следите. Но е на синджир в момента и може само да играе.
                    Кастинг за гъдуларки ще правим ли или ще се прежалиш на това, което щъка из форума?
                    Наздраве!
                    ​​​​​​​
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Нищо не разбираш!

крАчолите им не са подгънати правилно!

нЕмат никъф шанс при нашия ..... шивач.
                      А може и копчетата да са от неправилната страна...

Коментар

• Все по ОПАСНО е да казвате истината.
                        Особено на едни по "нежни" моми. Добре че българките са МЪЖКИ момичета
                        Писател ще лежи два месеца за обида с "дебела лесбийка"

Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Между другото ей сега се връщам от Ст. град. Матриал колкото щеш. Бях за малко с компанията на приятелката, ама рязко ми се допи и казах, че ме заболял зъб и се прибрах. По заведенията е пълно и почти всеки търси нещо. Гъмжи от феромони. Едва ли има човек, на който там да не му излезе късмета.
                          Нищо не разбираш!

крАчолите им не са подгънати правилно!

нЕмат никъф шанс при нашия ..... шивач.

Коментар

За почти всичко съм съгласен, с изключение на болднатото. Така зорлем се мъчиш да го направиш файтонджия - да ги развежда назад-напред, без бонуси Коя е тя, че да я посреща на гарата, та те даже не са се познавали.

Изявявайки такова поведение пред не особено интелигентна мадама, автоматично го слага в категорията на отчаяните. Виж, ако имаха от модерните онлайн връзки, които често приключват когато "двойката" се види за пръв път на живо, тогава щеше да е друго.
                            Водиш се само по неговата версия. Не си чул другата страна. Щом си рекъл. Да не останеш изненадан в утрешния ден обаче. Аз виждам неща, които ти не засичаш.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Феромони, феромони, ама да не ти е запушен носът. Моят е голям, татко Карло така ме коландриса - улавям през два асансьора мирис на жена.
                              Хахаха, на Мечо носа също си го бива, нищо, че не е тъй дълъг. С лекота надушва браздите, пардон...следите. Но е на синджир в момента и може само да играе.

Коментар

Между другото ей сега се връщам от Ст. град. Матриал колкото щеш. Бях за малко с компанията на приятелката, ама рязко ми се допи и казах, че ме заболял зъб и се прибрах. По заведенията е пълно и почти всеки търси нещо. Гъмжи от феромони. Едва ли има човек, на който там да не му излезе късмета.
                                Феромони, феромони, ама да не ти е запушен носът. Моят е голям, татко Карло така ме коландриса - улавям през два асансьора мирис на жена.

Коментар

Working...
                                X