Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Има една определена възраст (на 40+), когато жените започват да пускат лесно и се държат мило и сърдечно. Тогава обаче няма много интерес от мъжете.
Всяка жена може да пусне лесно, много зависи обаче кой стои срещу нея.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ще пишеш в понеделник, нали
младежа пред теб ако не заложи на твърдото
ще има резервни гуми до трифон зарезан
Има една определена възраст (на 40+), когато жените започват да пускат лесно и се държат мило и сърдечно. Тогава обаче няма много интерес от мъжете.
Коментар
-
Вероятно си прав за нея.
И аз съм чувал, че има такива двойки, около 50 годишни. Мъжът има болести и не може да изпълнява фукцията си. Връзката им е пенсионеркса, но си живеят и така, ходят по екскурзии, на море, готвят си и се държат като мъж и жена.
Като резервен вариант - да не би да страдаш от неизлечима болест езика?
Коментар
-
Аз не търся каки над 40 г и понякога външните предположения лъжат.
Тия ("каки"), които споменаваш, Евго - дори не биха те погледнали.
Защо смяташ, че само ти се оглеждаш и "търсиш"? Тези "каки, над 40" имат много по-чувствителни сензори и локатори от твоите.
Още по-зле за теб: ония, под 40 следват неотклонно пътя на "каките". Те пък търсят различни от теб.
Има ли по-очевиден факт?
- 2 Харесвания
Коментар
-
и колко мъже, според теб могат да се справят с подобно предизвикателство
"чудесна жена, испанист, финна, културна,..."
като се замисля единствено мирко има подход...към аранка
мирко, поръчал съм ти илача с оная състявка от турция
другата седмица, предполагам ше е тук
само не искам да се предаваш
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнениеНа тая възраст е във разгара на менопаузата и няма крещяща нужда от мъж, най много от компания за разговори, театър, филми, разходки.
Явно не е намерила някой да и постигне зададеното ниво, затова и е сама, така че ако не си перфектен, ще те нарита.
И аз съм чувал, че има такива двойки, около 50 годишни. Мъжът има болести и не може да изпълнява фукцията си. Връзката им е пенсионеркса, но си живеят и така, ходят по екскурзии, на море, готвят си и се държат като мъж и жена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнениеНа тая възраст е във разгара на менопаузата и няма крещяща нужда от мъж, най много от компания за разговори, театър, филми, разходки.
Явно не е намерила някой да и постигне зададеното ниво, затова и е сама, така че ако не си перфектен, ще те нарита.
"чудесна жена, испанист, финна, културна,..."
като се замисля единствено мирко има подход...към аранка
мирко, поръчал съм ти илача с оная състявка от турция
другата седмица, предполагам ше е тук
само не искам да се предаваш
препоръка е
- 5 Харесвания
Коментар
-
Вчера случайно се запознах с чудесна жена, испанист, финна, културна, на 47г и ако се съди по фейсбука й, самотна. Няма снимки на мъж, а на куче и коте. И е хубавичка, на младини би трябвало да се избиват за нея.
- 1 like
Коментар
-
Преди малко бях до магазина, че уикенда ще правя кекс и ми трябват продукти.
Пред мен 23-25 годишен мъж си купи храна за гледане на филм (семки, кремчета, Кола, безалкохолно, някакво друго питие) и кутийка Durex,
Ако може, да не си правите шеги за моя сметка. ОК?
младежа пред теб ако не заложи на твърдото
ще има резервни гуми до трифон зарезанпрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Евгич, ти остави шегите настрана, но този може изобщо да не гледа никакъв филм, а да си е взел семките да ги люпи, докато ползва Durex-а. Ама ти би гледал филм, та затова така си си помислил. Докато гледаш тия филми, убавата жена ще чукне 57.
Коментар
-
Преди малко бях до магазина, че уикенда ще правя кекс и ми трябват продукти.
Пред мен 23-25 годишен мъж си купи храна за гледане на филм (семки, кремчета, Кола, безалкохолно, някакво друго питие) и кутийка Durex,
Ако може, да не си правите шеги за моя сметка. ОК?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Ааа не, той хубаво ще ги черпи, ама после друг ще трябва да ги вози по къщите. Нали още не сме го уредили с кола. Та както вика Берти - тука има схема...и не е в полза на плащача
Ако може, да не си правите шеги за моя сметка. ОК?Last edited by Evgo; 05.10.2023, 21:21.
Коментар
-
да не се каниш да го вмъкнеш в компанията на приятелката ти
там направо ще го раскъсат. особено ако започне да черпава щедро
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар