Първоначално изпратено от B.Graham
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Имал съм кандидатка за женитба преди 11 г от там. Но е много зле и изобщо не беше опция.
И в моя квартал жените са с този манталитет - на квартално ниво и посредствени.
В периода 1950-1968г баба ми е контактувала с баш софиянци от центъра (живяли са в идеалния център) и е научила много неща от старите софиянки, вкл. за готварство и ръкоделие. Също и като манталитет.
баш па от софиянките
они са мързеливи и горделиви
и ако знаеш какви са разпоретинипрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Те и преди са купували, ти гадже от Люлин имал ли си - първо поколение софиянка?
И в моя квартал жените са с този манталитет - на квартално ниво и посредствени.
В периода 1950-1968г баба ми е контактувала с баш софиянци от центъра (живяли са в идеалния център) и е научила много неща от старите софиянки, вкл. за готварство и ръкоделие. Също и като манталитет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Ако Евго е фейк, имитаторът е за Оскар. Не мисля обаче.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Те и преди са купували, ти гадже от Люлин имал ли си - първо поколение софиянка?
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Разказът е 1:1 както ми го разказа той.
Не съм бот и не ви лъжа,
Лош мечо, в Люлин купуват жилища хора от провинцията, които търсят евтино и хубаво,
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ааа, не така
какво стана с т.н. женска солидарност
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
Евго, абе ти реален образ ли си..........да не е някой само да се бъзика с нас?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеТой може и да не е реален образ, но мнозина от неговите разкази са
Не съм бот и не ви лъжа,
Лош мечо, в Люлин купуват жилища хора от провинцията, които търсят евтино и хубаво,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеДобро утро,
да ви разкажа една история на един приятел, преди е работил като таксиметров шофьор в София, а сега работи като работник във фабрика в Канада.
Историята е от лятото на 2017 г.
Запознава се чрез Интернет с жена от Пловдив. Като си идва в България още на първата среща тя гризва моркова. А той в онзи момент е много влюбен и смята, че най-накрая е намерил щастието. И започва хубаво да харчи за нея лятото, вкл. е плащал таксата й за личен лекар. Ходили и на море.
След което той си заминава за Канада и продължава да контактува с жената. И си мислел, че тя ще реши да отиде при него. Тя му казва, че е закъсала и й трябват пари. Той й превежда няколко хиляди лева, след което тя го блокира от всякъде.
Накрая той се осъзнал за нея и ми каза, че много често при жените от провинцията има негативизъм, че идват от бедно място и все гледат да изработят мъжа.
Поздрави
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
То, защото столичанки са цвете да мирисане.
Наздраве!
Коментар
-
Той е искал да плаща всичко и да бъде като в приказките.
Отделно е бил влюбен за няколко седмици.
Сценаристите на Босфора се пукат от завист за сценария.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар