Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
май действително има проблем с тия жени
деца, че не искат, разбрахме,
но какво им пречи да дават на хората!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Миро писал ли ти е как е?препоръка е
Коментар
-
но какво им пречи да дават на хората!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
В момента на хоризонта нищо не се очертава.
но какво им пречи да дават на хората!?препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
да не си поканил някоя мома да види гоблените
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеАз много не познавам баш аристократични семейства.
Ние сме канили много гости у нас до 2002 г. Правило ми е впечатление, че най-богатите и с възможности са най-стиснати. Нито нещо носят (като бонбони и шоколад), нито канят у тях.
През 1987 г дори сме правили войнишко изпращане на братовчед у нас. Леля ми (майката) беше много доволна, защото го бяхме уредили на хубава служба и лека. Бяха донеси у нас какво ли не, агнета, ракии и т.н. (не помня хубаво всичко, но помня че много неща бяха донесли). И беше богато изпращане.
Мисля скоро да правя крем с цедено кисело мляко и ябълки, по рецепта на баш софиянка от едно време,
препоръка е
Коментар
-
Аз много не познавам баш аристократични семейства.
Ние сме канили много гости у нас до 2002 г. Правило ми е впечатление, че най-богатите и с възможности са най-стиснати. Нито нещо носят (като бонбони и шоколад), нито канят у тях.
През 1987 г дори сме правили войнишко изпращане на братовчед у нас. Леля ми (майката) беше много доволна, защото го бяхме уредили на хубава служба и лека. Бяха донеси у нас какво ли не, агнета, ракии и т.н. (не помня хубаво всичко, но помня че много неща бяха донесли). И беше богато изпращане.
Мисля скоро да правя крем с цедено кисело мляко и ябълки, по рецепта на баш софиянка от едно време,
Коментар
-
да, бе
баш па от софиянките
они са мързеливи и горделиви
и ако знаеш какви са разпоретини
Съпругът ми беше впечатлен най-вече от наличието на домашната помощница в семейството.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Съкровище, не ставай смешен!
Сега ще ти скочи някой виден представител на тракийската аристокрация с леки примеси на римска кръв. Зер, Марк Крас си е мандахерцал там махалото и всякакви кръстоски са възможни.
Наздраве!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Е, ти ако обикаляш из квартала е нормално да виждаш само кварталното ниво. Пусни се у центърО, там е аристокрацията. Препоръчително е обаче да си с анцуг. Костюмът не вдъхва доверие при първоначален контакт - ще мислят, че искаш да им продадеш нещо.
в най-добрия случай, някоя прозорлива селянка, ще реши, че е будала.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеПо полека с това "едикоеси поколение софиянци".....най-много да стигнете назад до хан Крум...по-назад няма как.....
Сега ще ти скочи някой виден представител на тракийската аристокрация с леки примеси на римска кръв. Зер, Марк Крас си е мандахерцал там махалото и всякакви кръстоски са възможни.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Така де, ама с tnm, визирахме една характерна група - столичанин отскоро. Която в повечето случаи се характеризира с див селяндурски манталитет, примесен с еснафска комплексарщина. Т.е.иде реч за колоритна комбинация от най-лошите черти и на "аристократични-столичани" и на диви провинциалисти.Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеПо полека с това "едикоеси поколение софиянци".....най-много да стигнете назад до хан Крум...по-назад няма как.....
- 1 like
Коментар
Коментар