IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

На готвачите това им е професията.Това няма нищо общо с отношенията мъж жена.
    Иначе жените постоянно тестват мъжете дали са достатъчно корави.Те много добре знаят,че домакинската работа е женско задължение.Но ако мъжа започне да върши домакинска работа веднага им пада в очите. На думи естествено го изкарват много хубаво, ама истината е,че презират такива мъже.
    Жените уважават мъже,които не угаждат на всички женски прищевки. Ето наскоро бившата жена на бразилския футболист Кака каза,че го е напуснала,щото е бил прекалено добър. Евала й правя, щото е казала истината.А не като други жени да лъже.
    Или не тебе ти се струва, че те тестват и проектираш собствената си вътрешна неувереност?

Домакинската работа е била “женско” задължение преди епохата на суфражетките и лондонските хипермаркети, които разказват играта на стария модел

Дай пример не само с футболисти. Все пак планетата се обитава и от хора с някакви неврони в главата, които не превръщат всяка мозъчна клетка в мускул.

Коментар

Е точно де-чичовците с пари търсят мачовци да ги оправят.Ама ти явно си по-запознат.
      събирай за круиз тогава
      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

айде сега и чичко станах
        седя си аз дОма, почти не свалям престилката
        кога време за круизи
        а и там мачовци се търсят
        не шкембести чичЕта
        Е точно де-чичовците с пари търсят мачовци да ги оправят.Ама ти явно си по-запознат.

Коментар

Е откъде у мен пари за круизи?Аз съм бедно момче.На круизи ходят богати чичковци като теб. Какво правите там мога само да гадая.
          айде сега и чичко станах
          седя си аз дОма, почти не свалям престилката
          кога време за круизи
          а и там мачовци се търсят
          не шкембести чичЕта
          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Е, ако свеждаш жената до чистачка пак избива антифеминизмът.

Сега как чистенето дома е свързано с рогата за мен е мистерия.

Ако определението за чехльо е готвенето той всички шеф готвачи по ресторантите са чехлювци.

Признавам, че логиката ти ме шашардисва
            На готвачите това им е професията.Това няма нищо общо с отношенията мъж жена.
            Иначе жените постоянно тестват мъжете дали са достатъчно корави.Те много добре знаят,че домакинската работа е женско задължение.Но ако мъжа започне да върши домакинска работа веднага им пада в очите. На думи естествено го изкарват много хубаво, ама истината е,че презират такива мъже.
            Жените уважават мъже,които не угаждат на всички женски прищевки. Ето наскоро бившата жена на бразилския футболист Кака каза,че го е напуснала,щото е бил прекалено добър. Евала й правя, щото е казала истината.А не като други жени да лъже.
            Last edited by mirodes; 10.05.2024, 09:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

те и секса го споделят. Един ден "мъжа" оправя жената, на следващия жената оправя мъжа .
              Ама ние проблем с чистачките и детегледачките нямаме. Вие (жените) ще им плащате че отменят ваши задължения, ние ще следим прислужничките как си вършат работата и ще ги наказваме со жезъла.
              Като викнем майстор вкъщи (пу да не ти влиза) нъл ний му плащаме
              Ма туй не е някакъв модернизъм с чистачката и домашния майстор. Това си е класика.

Коментар

Ами то,щото се споделя домакинската работа затова и има толкова разводи и рогоносци.На жените им трябват мъже,не чехльовци.А феминизма е измислен от жени, които попадат само на чехльовци.Това е един вид протест срещу чехльовците.
                Е, ако свеждаш жената до чистачка пак избива антифеминизмът.

Сега как чистенето дома е свързано с рогата за мен е мистерия.

Ако определението за чехльо е готвенето той всички шеф готвачи по ресторантите са чехлювци.

Признавам, че логиката ти ме шашардисва

Коментар

няма такова нещо!
                  казах ти само да внимаваш
                  а ти, не си ми послушал съвета
                  Е откъде у мен пари за круизи?Аз съм бедно момче.На круизи ходят богати чичковци като теб. Какво правите там мога само да гадая.

Коментар

Ти по-добре знаеш.Ти си този,който ме праща на круизи с гейове.Сега разбирам защо.
                    няма такова нещо!
                    казах ти само да внимаваш
                    а ти, не си ми послушал съвета
                    препоръка е

Коментар

Какво да ти кажа в 21ви век домакинството се споделя. Е, ако тя си стои само в къщи нека го върти тя, но ако върти бизнес или се наема чистачка или се споделя.

Както ти казах антифеминист си.
                      те и секса го споделят. Един ден "мъжа" оправя жената, на следващия жената оправя мъжа .
                      Ама ние проблем с чистачките и детегледачките нямаме. Вие (жените) ще им плащате че отменят ваши задължения, ние ще следим прислужничките как си вършат работата и ще ги наказваме со жезъла.
                      Като викнем майстор вкъщи (пу да не ти влиза) нъл ний му плащаме
                      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Какво да ти кажа в 21ви век домакинството се споделя. Е, ако тя си стои само в къщи нека го върти тя, но ако върти бизнес или се наема чистачка или се споделя.

Ами то,щото се споделя домакинската работа затова и има толкова разводи и рогоносци.На жените им трябват мъже,не чехльовци.А феминизма е измислен от жени, които попадат само на чехльовци.Това е един вид протест срещу чехльовците.

Коментар

казват, че някой като прескочи ряката
                          и започва активно да убеждава и другите
                          Ти по-добре знаеш.Ти си този,който ме праща на круизи с гейове.Сега разбирам защо.
                          Last edited by mirodes; 10.05.2024, 08:28.

Коментар

Ами то е мода в София, не в наше село. И ти да си беше седял на село и теб нямаше да те хване тая мода.Така че ходи на козметик, щото хомо бандитите дебнат да ебнат.
                            А ти си и заможен ,така че ще минеш с названието гей.Ако беше някой голтак ,друга е думата.
                            казват, че някой като прескочи ряката
                            и започва активно да убеждава и другите
                            препоръка е

Коментар

Не знам дали ме литкат,ама аз за 11 години брак не съм готвил вкъщи нито веднъж, нито пък съм прал или други дейности по домакинството.Имам си жена за тая работа.
                              И точно неук човек като теб да ми дава акъл на мен да чета книги е пълен смях.Прочел съм хиляди книги през живота си и със сигурност в пъти повече от теб.

Коментар

• Пари.

Коментар

Working...
                                X