If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нали знаеш, че Миро от Каризма и Месечков гризкат редовно моркова. Обаче това не им пречи да се афишират като добри съпрузи на жените си и като примерни бащи. Виж какви двойни стандарти има.
Ти обичаш ли моркови? Полезни са за зрението. Като мушнеш един морков и започваш да виждаш надалеч.
Жените ги усещат тези работи. Колкото ти си прилъгал, някоя, толкова и той ще прилъже. Сърбинът е само твой. Не се стресирай от меркантилна женска конкуренция
Нали знаеш, че Миро от Каризма и Месечков гризкат редовно моркова. Обаче това не им пречи да се афишират като добри съпрузи на жените си и като примерни бащи. Виж какви двойни стандарти има.
Само в последните 2 месеца се запознах с 2 жени, които искаха да се вземем и да се оженя за тях.
Писахме си доста и двете бяха с репродуктивен проблем и нямаше да стане нищо, бяха разведени. Деликатно ги подпитах, без да съм груб, от дума на дума, в хода на чата ни.
Интересното е, че те си търсеха някой балък да му ползват финансовия и емоционален ресурс, да се грижи за тях и да имат половинка.
Не бяха склонни да се виждаме без ангажименти. И аз загубих интерес и ги изтрих. И двете бяха културни, но хитри лисици и имаха отклонения, подобно на купонджийката,
И на живо не ги видя, нали?!?
Така не става и няма да стане. Ще продължаваш да плюеш жените, а резултати никакви.
Щото може да си мислиш всичко, но живия контакт дава друга представа. И ако очакваш секс след като си платил първото кафе и това няма да стане. Поне до второто го докарай.
И понеже явно не ще жена, всеки опитал се да помогне на Евго да намери такава отнесе обиди и опит за подигравки от героят на темата.
Съвети са давани много, не съм прочел нещо да е изпълнено. Обаче често четем за готините пичове от фейса.
ти да не се обаждаш
че сега ще стане ясно за бурканите
И понеже явно не ще жена, всеки опитал се да помогне на Евго да намери такава отнесе обиди и опит за подигравки от героят на темата.
Съвети са давани много, не съм прочел нещо да е изпълнено. Обаче често четем за готините пичове от фейса.
Само в последните 2 месеца се запознах с 2 жени, които искаха да се вземем и да се оженя за тях.
Писахме си доста и двете бяха с репродуктивен проблем и нямаше да стане нищо, бяха разведени. Деликатно ги подпитах, без да съм груб, от дума на дума, в хода на чата ни.
Интересното е, че те си търсеха някой балък да му ползват финансовия и емоционален ресурс, да се грижи за тях и да имат половинка.
Не бяха склонни да се виждаме без ангажименти. И аз загубих интерес и ги изтрих. И двете бяха културни, но хитри лисици и имаха отклонения, подобно на купонджийката,
Не разбирам защо хората тук се мъчеха години наред да дават акъл на Евгич как да се държи с жените. Той все търсеше репродукция, но някой да го повтори ли, да го потрети ли - така и не се разбра.
Мъжете писаха интересни неща на базата на техния опит. Аз знам как да се държа с жените.
А ти като се занимаваш с твоите Ганки има ли някакъв резултат, има ли нещо налице?
Жените ги усещат тези работи. Колкото ти си прилъгал, някоя, толкова и той ще прилъже. Сърбинът е само твой. Не се стресирай от меркантилна женска конкуренция
Не разбирам защо хората тук се мъчеха години наред да дават акъл на Евгич как да се държи с жените. Той все търсеше репродукция, но някой да го повтори ли, да го потрети ли - така и не се разбра.
ЕЕ пак двойни стандарти, пък при жените е по взаимно съгласие, само докато момата не размисли седмица-две или двадесет години по-късно
Еми прав си, спор няма. Пустото законодателство винаги е догонващо спрямо бурните социални събития … не ме питай тука как защитавам мъже от вече установеното такова …
Ей го сега, пийвам едно кафе и продължавам - бедна ти е фантазията какви чудеса правя, за да не пострадат нормални хора …
Сърбинът от моя разказ е много хубав и сигурно ще прилъже някоя жена.
Коментар