Първоначално изпратено от Mateev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеНа мен ми е много интересно, в сайтове за запознанства и дори в блока ми, като говоря на "ти" с някоя жена, а тя ми говори на "вие" (при положение, че с тази в блока сме познати). И още от начало личи, че няма да стане нищо при такова разминаване.....
Има и междинен резултат - усмихва се, но после учтиво ти обяснява, че е женена. Разбирай - женена е, но няма нищо напротив да те пробва в леглото. Нататък пак си знаеш.Last edited by Mateev; 28.01.2025, 14:18.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Щом те е загледала продължително,значи има интерес. Сама няма да дойде, затова ти трябва да предприемеш първата стъпка. Отиваш при нея и й казваш"Здравей,видях,че си много красива и искам да се запознаем. Аз съм Е...". Ако и тя си каже името я каниш на кафе или й искаш телефонния номер и й звъниш вечерта да се видите. От 10 такива една да върже добре дошло. Важното е да не спираш да го правиш и да не ти пука ако те отрежат.
Съветите ти са направо опасни, добре че Евгича не харесва жени , така или иначе.Last edited by kinyalo; 28.01.2025, 14:55.
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Потвърждавам - всяка една жена във всеки един момент е готова и очаква някой мъж да я забележи и да се опита да започне разговор. На такъв един ранен етап още първата реакция на жената е определяща - или грубо те отсвирва, или се усмихва и казва нещо.Самата усмивка вече означава, че е готова да те опознае и да прецени дали дали да те пусне в леглото или не. А при жени, които са по-загорели, самата усмивка вече означава "чакам да си поискаш".
Споделям мнението на Миродес, че жените не са много в час - ходят по врачки, по родово проклятие, харчат пари за боклуци, много често са и неподредени вкъщи и като цяло са ирационални.
Коментар
� -
Щом те е загледала продължително,значи има интерес. Сама няма да дойде, затова ти трябва да предприемеш първата стъпка. Отиваш при нея и й казваш"Здравей,видях,че си много красива и искам да се запознаем. Аз съм Е...". Ако и тя си каже името я каниш на кафе или й искаш телефонния номер и й звъниш вечерта да се видите. От 10 такива една да върже добре дошло. Важното е да не спираш да го правиш и да не ти пука ако те отрежат.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Ми да ходим с теб по пианобаровете, няма да те излагам, ще се изтупам
Наскоро изгледах една жена, както ме учи Миродес.
Тя също ме загледа, но нищо не стана. Нямаше нито усмивка, нито намигане.
Гледа ли те е готова за ФЛИРТ - ака ще ти даде шанс, после дали ще те отреже и само се забавлява, а може забавлението и да включва и креватна гимнастика. На жените им се ебе ПОВЕЧЕ от на мъжете - не го забравяй товаНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Тя също ме загледа, но нищо не стана. Нямаше нито усмивка, нито намигане.Last edited by mirodes; 28.01.2025, 08:12.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Няма да стане така. Ти си активната страна.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Хубаво е че тупаник не си отнесъл.
но некоя чанта в тиквата
и ритник в мАкарите
са много вероятнипрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Инсталирай си един и му задавай въпроси от началото на връзката и във равитието и.
Така ще имаш подръка знанията на хиляда специалиста, не знанията на един Миродес.
Last edited by Бедният брoкер; 27.01.2025, 22:58.
Коментар
� -
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Което статистически означава, че 3-ма германци се борят за 2 германки. В най-лошия случай. С толкова инсели в 21в., най-вероятно имаме баланс и за всеки има мадама. Ама мързела и зоната на комфорт са голяма работа.
Имам един приятел, който обича докато лежи на дивана, да задава екзистенциални въпроси от типа - Къде са жените?
- 1 like
Коментар
� -
Има жени 45 +, но аз не търся такива.
Отделно, ако бие на фейк профил, ако е проста и неграмотна, също не се занимавам.
Вчера гледах едно видео на моя преподавателка от СУ за потребителското поведение в Германия.
Тя разказва, че там има голям демографски проблем и 30% от домакинствата са от 1 човек, предимно жени. Т.е. Анке предпочита да си стои сама, но не иска да слугува на Ханс и да ражда от него.
Имам един приятел, който обича докато лежи на дивана, да задава екзистенциални въпроси от типа - Къде са жените?
- 1 like
Коментар
� -
Ти едно разправяш, моя приятел в София, който е разведен ми разправя,че е пълно със самотни жени.Даже му се натискат яки мадами,ама той е моногамен й е само с гаджето си. 25 години по-малка.Но избор има огромен, а не е в най-добрата си форма.
Отделно, ако бие на фейк профил, ако е проста и неграмотна, също не се занимавам.
Вчера гледах едно видео на моя преподавателка от СУ за потребителското поведение в Германия.
Тя разказва, че там има голям демографски проблем и 30% от домакинствата са от 1 човек, предимно жени. Т.е. Анке предпочита да си стои сама, но не иска да слугува на Ханс и да ражда от него.
Коментар
� -
Един приятел -адвокат има сходен проблем с моя.
Минал е през тежка житейска ситуация преди години. Обаче това го е изградило. Има си кантора, има си бизнес, работи и изкарва хубави пари, спортува, има и купи от състезания, на 40 г е. Има и BMW. Беше дошла стажантка в кантората му и той се опитал да я свали, но не станало.
Освен това е хубав и се чудя как не го е прилапала някоя жена.
Той също казва, че жените не харесват добрите и романтични мъже, а грубите и лоши мъже!
Коментар
�
Коментар