If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Жена ми (инж.к.т.н.) подскочи и каза:
"Тоя ... да си провери родословното дърво !
Има нещо турско / мюсюлманско в репликите му "
Ще се учудиш колко много мислят като него без имат нещо турско или мюсюлманско въобще. Вчера имах потресаващ случай на простотия в съдебна зала. Не ми се приказва.
Иначе сме номер едно в Европа по жени с технически специалности и аз се гордея с нашите жени.
Малко по-обстойно за Кера Тамара, че нещо ми се губи на коя династия е дала начало?
Наздраве!
Кера Тамара няма деца, вкл. от Султан Мурад. Обаче била любима жена на султана и до днес е почитана от турците. Тя е спомогнала да няма жестокости над българите в първите години на робството.
Знаете ли, че пред Средновековието български принцеси, княгини и царици са били женени за чуждестранни владетели и някои от тях са дали начало на чужди династии - Кера Тамара, Доротея Българска, и една от дъщерите на Самуил.
Малко по-обстойно за Кера Тамара, че нещо ми се губи на коя династия е дала начало?
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Знаете ли, че пред Средновековието български принцеси, княгини и царици са били женени за чуждестранни владетели и някои от тях са дали начало на чужди династии - Кера Тамара, Доротея Българска, и една от дъщерите на Самуил.
Една комшийка на 46 г е завършила Габровския технически университет. Обаче не ги учат на хубави неща там. Не е оправна, не е практична. Дори не знае как да стяга майстори, които е ангажирала. Дори не е подредена.
Подозирам, че в този вуз ги учат на еснафство и икономии,
Жена в технически университет ми прилича на мъж в училище за балет. Не че няма такива откачалници ...
Имах един колега в университета от Габрово.Тоя пич потвърждаваше всички клишета за пестеливостта на габровци.Веднъж на един купон донесе бутилка водка и каза,че трябва да съберем пари и да я платим,щото я бил взел от бара на баща си.Друг път ми даде пари назаем и аз с тях го черпих в едно заведение.
Една комшийка на 46 г е завършила Габровския технически университет. Обаче не ги учат на хубави неща там. Не е оправна, не е практична. Дори не знае как да стяга майстори, които е ангажирала. Дори не е подредена.
Подозирам, че в този вуз ги учат на еснавство и икономии,
ЕснаФство. Те икономиите в Габрово са на друго ниво
Подозирам, че в този вуз ги учат на еснавство и икономии,
Нарцистично личностно разстройство: Преувеличено чувство за собствена важност и липса на толерантност към критика.
Параноидно личностно разстройство: Постоянно подозрение към другите и възприемане на различно мнение като заплаха.
Антисоциално личностно разстройство: Липса на уважение към социалните норми и права на другите, включително тяхното мнение.
Подозирам, че в този вуз ги учат на еснафство и икономии,
Завижда
Разбрал е, че съм снимал преди един век моята съпруга
Нарцистични черти или разстройство
Хората с нарцистично личностно разстройство или изразени нарцистични черти често вярват, че тяхното мнение е по-важно и по-правилно от това на другите.
Липсата на емпатия и силната нужда от утвърждаване може да ги накара да омаловажават или обиждат всеки, който не е съгласен с тях
Тоя форум стана непоносим и безсмислен отвъд всичко приемливо... Копи-пейст непрестанно по страници айъй гумна, които нито са интересни, нито са по темата, просто гумна, гумна, страници и страници, копи-пест след копи-пест. Загина
Матвеевич здраво се е нахъсал. Какъв смут предизвика една чисто гола мадама с транзистор ВЕФ в ръка. А истинските жени се изпокриха. Имам два стари ВЕФ-а, останали ми от баща ми.
Матвеевич здраво се е нахъсал. Какъв смут предизвика една чисто гола мадама с транзистор ВЕФ в ръка. А истинските жени се изпокриха. Имам два стари ВЕФ-а, останали ми от баща ми.
Барбарела е голям дразнител. Ако се държи така и на живо със сигурност ще си изяде боя някъде .И то многократно. Но както казва Майк Тайсън:"Анонимността на Интернет позволява на някой хора да пишат неща,заради които биха получили юмрук в мутрата ако ги кажат наживо".
Коментар