Първоначално изпратено от безимeн
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1)
.... добре не искам повече да говоря за него. Хайде, разкажете и вие нещо за себе си, да чуя и вас
Питай някой който има най-малко мнения на ден тук.
Аз да кажем на 30 год го можех 2-3 на ден в течение на седмици.
Зависи от приятелката де, какъв е дразнителя.
Естествено тя се отказваше от такъв ритъм.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Ами ето аз ти казах-и в нашето семейство имаше проблем.Но двамата заедно с жена ми решихме как да го преодолеем.И то много по-сериозен от вашият,щото с Виагра и други лекарства и мъртвец ще го вдигне.
Ако толкова лесно се отказваш от човек,който те обича,не говори добре за теб.На сватбата сте се заклели да бъдете заедно в добро и зло.А не само,когато всичко е наред.
Така де, ама дефиниция, кое е добро и кое зло - не е имало... Освен това - човек дори не предполага какви премеждия може да премине и как да тълкува подобни премеждия... Трябва да го има онова постоянно гледане в очите, в преносния смисъл на думата, но се оказва, че хората на тая възраст не се променят /в добрия смисъл/, или дори не знаят, що е то семейство...
Last edited by безимeн; 16.05.2020, 21:14.
Коментар
-
Уважаеми, не се дразня, яд ме е, че се подлъгах тогава и загубих едни от най-хубавите години в живота на една жена. Това вие мъжете не можете да го разберете. Няматe такава опция в мозъчния ви софтуер. А колкото до селфитата, да правила съм си и то на такива места, които ти гледаш само по телевизията и добре, че няма в такива моменти жена до тебе да те пита : "А ти кога ще ме заведеш там?"
Просто разговора тръгна в тази посока и разказах част от живота си. Разкажи ти нещо от твоя живот. Моля
Това породено от желанието за внимание ли е или заучено, може и друго аз не разбирам толкова?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
обясних, че бившия не искаше деца, не било сега момента, по-късно в бъдещ етап, все отлагаше темата и разговорите, не искаше много да се говори за деца, дразнеше се. Иначе беше много умен, интелигентен, културен човек и което не мога да отрека този можеше да прави пари, направо съм се чудела какви схеми измисляше, можеше да вкара в схема 100 човека и да предвиди всеки какви ходове ще направи. В това отношение беше невероятен. А иначе пълен сухар, никакви емоции, а уж ме обичал..... добре не искам повече да говоря за него. Хайде, разкажете и вие нещо за себе си, да чуя и вас
Ако толкова лесно се отказваш от човек,който те обича,не говори добре за теб.На сватбата сте се заклели да бъдете заедно в добро и зло.А не само,когато всичко е наред.А и най-вероятно рядко е правел секс,защото се е притеснявал.
Аз не мога да разбера как интелигентни хора не са се погрижили да решат проблем,който е имал елементарно решение.Last edited by mirodes; 16.05.2020, 21:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
То хубаво ама ако зададе въпрос на мъжа, ти кога ше ме заведеш на тези места които гледаме на картинки, няма пръстен с три диаманта, кафенце във Виена ко шо правим
Доста ще ограничим кръга от мъже за нова връзка, а и не сме първа младост вече.
Е, тъкмо е в най-хубавата си възраст, както писа - добре се поддържа и носи - оттук - натам си го има и опита... Супер си е!
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Тебе лъжа, мене - истина, ама...
При новата връзка - веднага правИ детето! Пожелавам да са близначета!
Доста ще ограничим кръга от мъже за нова връзка, а и не сме първа младост вече.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Липсвала е комуникация? Ей така споделяне на малки проблемчета? Липсата на секс е огромен проблем на млади години, някои успяват да го подтиснат в името на "доброто име", децата бла бла
Като че ли имаме потвърждение на теорията ми(наблюденията) че хубавите жени по често страдат от липса на секс …
Поздравления че не си се възползвала от мъжката слабост (ако е истина).
Тома неверни в мен не може да изчезне току така
И си абсолютно прав!
Коментар
-
Кристина, като твоята история има разказани стотици, хиляди в романите..Най - простото решение е било да си намериш любовник и да запазиш брака си след като е държал на теб- чувала ли си за отворени бракове, френски бракове - приятели..Според мен си сгрешила заради секса да се развеждаш..Отдавна са измислени модели за запазване на такива бракове..
Коментар
-
е, имаше и секс разбира се, то какъв секс, всичко прикключваше за 3 минути, но тогава явно не обръщах внимание на това, защото ме омагьоса този, не знам как паднах в капанаТо не бяха екскурзии, подаръци, букети цветя 100 рози, пръстен с 3 диаманта, ето ти ключовете за поршето, сутринта спя, той идва в апартамента на майка ми, събужда ме, аз още съм сънена и по пижама, а той ми казва "Хайде да отидем да пием кафе във Виена" и след 2 часа вече летим, негови приятели имаха магазини в моловете, влизаме, посрещат ни като крале, защото той се наговорил с тях, пълним чанти и аз не знам какво съм купувала, беше направо някакъв филм. Ами излъгах се и се предадох
То сигурно всяка жена ще се предаде. След 3 години накрая му хвърлих всичко и се махнах. Искаше да ми прехвърли целия си бизнес само и само да остана с него. Бизнес за много милиони по то време. Тъпак. И срещу какво? Срещу секс 3 пъти в месеца и всеки акт по 3 минути........ я бе я .....
Като че ли имаме потвърждение на теорията ми(наблюденията) че хубавите жени по често страдат от липса на секс …
Поздравления че не си се възползвала от мъжката слабост (ако е истина).
Тома неверни в мен не може да изчезне току такаНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Уважаеми, не се дразня, яд ме е, че се подлъгах тогава и загубих едни от най-хубавите години в живота на една жена. Това вие мъжете не можете да го разберете. Няматe такава опция в мозъчния ви софтуер. А колкото до селфитата, да правила съм си и то на такива места, които ти гледаш само по телевизията и добре, че няма в такива моменти жена до тебе да те пита : "А ти кога ще ме заведеш там?"
Просто разговора тръгна в тази посока и разказах част от живота си. Разкажи ти нещо от твоя живот. Моля
Коментар
-
При новата връзка - веднага правИ детето! Пожелавам да са близначета!
Коментар
-
Уважаеми, не се дразня, яд ме е, че се подлъгах тогава и загубих едни от най-хубавите години в живота на една жена. Това вие мъжете не можете да го разберете. Нямата такава опция в мозъчния ви софтуер. А колкото до селфитата, да правила съм си и то на такива места, които ти гледаш само по телевизията и добре, че няма в такива моменти жена до тебе да те пита : "А ти кога ще ме заведеш там?"
Ами това казвам и аз спомени ще ти останат
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАМИ ЖИВОТА НЕ Е СЪВЪРШЕН..ПРИ СЛЕДВАЩИТЕ МОЖЕ ДА ИМАШ СЕКС , А ДРУГО ДА НЯМАШ..Това е шега........
След операцията мъжът пита лекаря:
- Докторе, след като се възстановя, ще мога ли да правя секс?
- Страхувам се, че ще можете да правите, но само анален...
- Ама, докторе - жена ми не харесва този тип общуване!!!
- Не съм казал, че става дума за жена ви!Last edited by безимeн; 16.05.2020, 20:53.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеПак ли ти бе, Кобилкина..?Доколкото разбрах, девойката пише в темата за да разсее някои заблуди и за да ви даде акъл, а не да вземе... Ма пък и аз какво ли разбирам...
- 1 like
Коментар
Коментар