IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Не си ме разбрал-сравнявам я с вълчица.
    Е ние какво сега - да забозаем от нея ли като в легендата за Ромул и Рем?

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Селена трябва да е поласкана, че я вземаш за сърна.
      Не си ме разбрал-сравнявам я с вълчица.
      Жените са много по-първични от мъжете. Мъжете могат да се интересуват и забавляват с много неща,жените единствено ги интересуват неща,свързани със секс,размножаване, отглеждане на деца,които са пряка последица от първите две.
      Ето затова са ми чудни тия мъже, които твърдят, че жените не пускали. Напротив-те само за това мислят, не случайно се гримират, обличат най-хубавите си дрехи,просто трябва да знаеш как да ги накараш да легнат с теб.
      Last edited by Vergil1975; 01.11.2024, 08:35.

Коментар

Хахаха-и кога съм критикувал жените като цяло.Казвам какви са-това не е критика. Все едно да критикувам вълците,че убиват сърни. Такава им е природата и човек трябва да се съобрази с нея и да реагира подобаващо ако се наложи. Същото е и с жените-много добре им познавам психиката вече и се възползвам от това,когато контактувам с тях.И споделям своите познания и с други мъже във форума. Като гледам общо взето сме на едно мнение.
        Селена трябва да е поласкана, че я вземаш за сърна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Не си ги коментирал, защото не ги развявам като прани гащи на простор.

Не ги разбираш особено жените и винаги клониш към негативни оценки. Когато все околните са ти виновни - гаранция, че нещо с тебе не е Ок.

Помисли върху следното: колко жени седят тука да критикуват от сутрин до здрач мъжете си и какви ги вършиш ти с Евго?

Да се видиш отстрани не вреди.
          Хахаха-и кога съм критикувал жените като цяло.Казвам какви са-това не е критика. Все едно да критикувам вълците,че убиват сърни. Такава им е природата и човек трябва да се съобрази с нея и да реагира подобаващо ако се наложи. Същото е и с жените-много добре им познавам психиката вече и се възползвам от това,когато контактувам с тях.И споделям своите познания и с други мъже във форума. Като гледам общо взето сме на едно мнение.

Коментар

• Я, гледай, темата се превърнала във форум на вестник "Лечител". Ще ви издам и аз една малка тайна, открадната от херметизма. Увивате се в топче телена ограда и престоявате в него една нощ. То действа като фарадеева клетка и отвежда всички честотни наслоения от рутери, телефони и компютри, висши хармоници от битовите уреди и всякакви токсични енергийни отпадъци от вашата аура, като възстановява нейната първоначална цялост. На сутринта жена ви ви размотава и вие се събуждате като току-що проплакали в ръцете на майките си и даже ще се появи склонност да забозаете на мига от топлата и нежна гръд на жена ви, като ще се учудите, че през цялото време сте си губили времето със съседката. Едно топче струва 50-тина лева, 10 метра е и е трудно повиването с нея, но в името на здравето и дълголетието, човек даже би си откачил оградата, ако толкоз няма 50 лева. Имаме късмет, че живеем във време, когато стари херметически постулати могат да стигнат до простосмъртни хора като нас. Тези знания са се предавали само от жрец на жрец, простолюдието е гинело на 30-тина години с опадали зъби и генитали, а фараоните са живели по няколко поколения време в чудесна сексуална форма, сърцето е работело като метроном и по него са се движели звездите по нощното небе. И са имали възможност да предприемат големите строежи в Гиза и да съблюдават работата на майсторетата, които и тогава са гледали само как да вземат парите и да офейкат заедно с материалите. Тази рецепта не е народна медицина, нито е високотехнологична съвременна медицина, но пряко кореспондира с достиженията на науката, която упорито продължава да работи и да се чуди на кой свят живеем.

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
              Убеден съм, че (много е вероятно): движението, сексът, разнообразното хранене, чистият въздух - имат съществена роля в живота (на много от ората), повече, отколкото "помагат" шепата с хапчета - лекарства, добавки и друга химия...
              Какво казвала някаква "д-р Емилова" - ми е все едно (през оная работа).
              Абсолютно.Повечето добавки трябва да се приемат от естествените им източници,а не преработени и пуснати като химии в комплект с други химии.

От добавките бих отбелязал важноста на рибеното масло,много подценено от съвременната наука ,но трябва да се ползва качествено такова,а не поръчано от Рамедия или кой да е бг сайт/аптека и пълно с тежки метали и то на двойни цени от задокеанските качествени такива

Едно от най-важните неща за здравето е СТРЕСА.А в Бг е на топ ниво,поради огромната гъстота на шимпанзета/км2.Именно и затова средната продължителност на живота ни е доста по-ниска от европейската.Друга точка за здравето и на която може би само евго и радка могат да отговорят точно е,Е ли безсексието полезно? Да,мускулите на предмишницата се развиват и позволяват вдигане на по-тежко,но дотам.
              Last edited by danetha; 01.11.2024, 10:06.

Коментар

Ами нали точно това казвам-какъв морал има мъж,който чука гадже на приятел или започва връзка с нея.С такива "приятели "врагове не ти трябват .Докато за жените е нормално да си отмъкват гаджетата.Виждал съм го доста пъти.При вас морал просто не съществува. Винаги са важни личните интереси.
                А ти няма как да знаеш моите семейни отношения, така че не ги коментирай.Не си спомням някога да съм коментирал твоите.
                Не си ги коментирал, защото не ги развявам като прани гащи на простор.

Не ги разбираш особено жените и винаги клониш към негативни оценки. Когато все околните са ти виновни - гаранция, че нещо с тебе не е Ок.

Помисли върху следното: колко жени седят тука да критикуват от сутрин до здрач мъжете си и какви ги вършиш ти с Евго?

Да се видиш отстрани не вреди.

Коментар

Бая ти е пещерно и мисленето, Мире. И при тебе лошави са жените. Ще излезеш некой прероден падишах-император

Мъжът не изневерява ли бе, Мире?

Или той щото мъж - всичко му е опростено? Ти тука не подскача̀ ли една две години като пощръкляло от хормони шимпанзе па накрая си седна на четирите букви?

Какао с канела ти в главата - нагаждаш всичко към себе си и туй то.

Ако питаш мене - жена ти заслужава платинен медал.

Пазар …
                  Ами нали точно това казвам-какъв морал има мъж,който чука гадже на приятел или започва връзка с нея.С такива "приятели "врагове не ти трябват .Докато за жените е нормално да си отмъкват гаджетата.Виждал съм го доста пъти.При вас морал просто не съществува. Винаги са важни личните интереси.
                  А ти няма как да знаеш моите семейни отношения, така че не ги коментирай.Не си спомням някога да съм коментирал твоите.

Коментар

Никакво какао няма-десетте"божи"заповеди са написани от хора за други хора и какво да е поведението и морала им.Но са приписвани на мистична сила, за да има по-голям ефект.Щото едно е да се каже десетте заповеди на Мойсей, друго на Бог.И повечето свещени книги са така.
                    Поради което въпреки, че не вярвам в мистични сили отношението ми към религията не е отрицателно, защото учи на положителни неща.
                    Дори и съотнесено към темата за жените. Една от"божиите"заповеди е"Не пожелавай жената на ближния си".Но често срещано в наши дни е жена да изневери или да избяга с приятел на съпруга си или гаджето си.За жените е ясно-при вас моралът винаги е на заден план,но какви са тия"приятели",които биха изчукали жената на приятеля си или биха започнали връзка с нея.
                    Бая ти е пещерно и мисленето, Мире. И при тебе лошави са жените. Ще излезеш некой прероден падишах-император

Мъжът не изневерява ли бе, Мире?

Или той щото мъж - всичко му е опростено? Ти тука не подскача̀ ли една две години като пощръкляло от хормони шимпанзе па накрая си седна на четирите букви?

Какао с канела ти в главата - нагаждаш всичко към себе си и туй то.

Ако питаш мене - жена ти заслужава платинен медал.

Пазар …

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
                      Не мога да си представя - КАК И ПО КАКВА (друга!) причина - мъже, които търсят жена в нета - изведнъж решават, че трябва да комуникират С ДРУГ МЪЖ, помежду си, а не с жената, която търсЕХА до момента, преди влизането си в нета..., УЖ, ЗА ДА ТЪРСЕЛИ ЖЕНА!
                      А де
                      ДАже и в сайтове за запознанства,лиричния герой завързва силна комуникация с мъже,а жени не го интересуват
                      Не е нормална тая работа

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
                        Понеже стана дума по-долу, спазвайте съветите на д-р Емилова и ще живеете дълго, поне до 80 г.

Освен това, мисля, че на 35-40 г една жена не търси "яко секс", а търси хубав и сигурен живот.

Като ти чета "съветите" от някаква д-р Емилова - имам усещане, че тук пише твоята майка.

Когато достигнат определена възраст, някои мислят, че това е поради нечии съвети.

Някои "пазят" диети. Други гълтат хапчета и добавки "с шепи" (това правеше в миналото и моят свако...)

Някои казват, че генът има решаваща роля.

Убеден съм, че (много е вероятно): движението, сексът, разнообразното хранене, чистият въздух - имат съществена роля в живота (на много от хората), повече, отколкото "помагат" шепата с хапчета - лекарства, добавки и друга химия...

Какво казвала някаква "д-р Емилова" - ми е все едно (през оная работа). Важно е какво мисля и как постъпвам самият аз. Убедеността в собствените правилни действия е от значение (за мен, разбира се).

Право на околните е да мислят по различен начин.

Не мога да давам съвети, защото всеки има глава на раменете си. Хапчетата с шепи не гълтам. Много и отдавна тача и киселото, и прясното мляко, месо - без тлъстини, качествена риба, която ми върви с хубава бира, много зеленчуци, плодове. Употребявам много зехтин и маслини, малко сол и малко захар, но от качествен шоколад не се отказвам...

Абсолютна случайност е, ако нещо от написаното съвпада с нечии "съвети" - хеле пък с някакви "съвети" на някаква си "д-р Емилова"... Нищо не правя с целта на някои -"да живеят дълго - поне до 80", защото (вече съм писал) - един човек, състудент го изпратихме на 27...

За "ТАМ - ред нямаЛО" - доста точна формулировка... (независимо какво казва някаква "д-р Емилова)

...........

Без никаква ирония - недей само да мислиш, а БЪДИ СИГУРЕН в това, че повече от жените НЕ ТЪРСЯТ "яко секс", но много дами влизат "в тон" с мъжа и желанието му за секс - по много и различни други причини...

Коментар

Голямо какао ти е в концепциите.
                          Никакво какао няма-десетте"божи"заповеди са написани от хора за други хора и какво да е поведението и морала им.Но са приписвани на мистична сила, за да има по-голям ефект.Щото едно е да се каже десетте заповеди на Мойсей, друго на Бог.И повечето свещени книги са така.
                          Поради което въпреки, че не вярвам в мистични сили отношението ми към религията не е отрицателно, защото учи на положителни неща.
                          Дори и съотнесено към темата за жените. Една от"божиите"заповеди е"Не пожелавай жената на ближния си".Но често срещано в наши дни е жена да изневери или да избяга с приятел на съпруга си или гаджето си.За жените е ясно-при вас моралът винаги е на заден план,но какви са тия"приятели",които биха изчукали жената на приятеля си или биха започнали връзка с нея.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

И аз пия Q10 - просто съм забравил да го напиша. А за проблемите с корема всяка вечер пия по 1 капсула Улкопрол. Едно време още като млад имах язва, после тя се самоизлекува сама, но ми останаха адски киселини и пиех с шепи Талцид и Ранитидин. И един прекрасен ден преди десетина години един доктор ме светна, че мога да пия само по 1 ампула Улкопрол всяка вечер и от тогава няма да повярваш - от тогава забравих за киселините веднъж завинаги. Не само това, ами вече ми е леко на корема и нямам никакви проблеми независимо какво и колко ям и какво и колко пия. Наистина този Улкопрол е чудодеен.

А сега най-важното:
                            Ако в темата има хора на моята възраст или дори по-млади 50-55+, трябва да са наясно, че проблемите им със сърцето вече са започнали, но те все още не го знаят това. И за да ги детектират по-рано преди още да са получили инсулт или инфаркт, мога да им препоръчам едно пръстенче, което непрекъснато го нося, и което на всеки 2 секунди ми измерва сатурацията и пулса и ги записва във вътрешна база данни. И ако едното от двете излезе от предварително програмираните граници, пръстенчето започва да вибрира. Като го направи - спирам и започвам да дишам дълбоко, и всичко се оправя за 10-20 секунди. Освен това перфектна историческа графика може да се наблюдава на GSM-а или на компютъра, и на нея веднага се вижда кога какво не е било наред..

Това пръстенче ще ви предупреди дни и дори месеци преди да получите инфаркт или инсулт. Ако на някого му е интересно, ще дам повече информация и дори ще покажа на графики и диаграми какви ги прави сърцето на стари години, при това безсиптомно. На мене лично това пръстенче вече ми спаси живота преди около година. Един ден слизаме с жена ми в града с колата и на един светофар от скука аз се загледах в пръстенчето и видях как пулса ми е почти 150, а не бях заморен и нямах никакви сиптоми. Ако не беше пръстенчето, нямаше да го разбера. Звъннах на кардиолога и той ми каза спешно да вляза в болницата, защото сърцето ми е излязло от ритъм. Състоянието е много опасно, ако не започне да се лекува до 24 часа. Аз по случайност го засякох някъде 8-мия или 9-тия час благодарение на пръстенчето. Хора, които не го засичат, пълнят гробищата, и това е една от причините за инсулт или инфаркт. Ако има интерес, ще обясня защо. Интересното с това пръстенче е, че с някаква сравнително малка сума човек може да си купи по-дълъг живот.
                            Защо си се спрял на пръстен а не на часовник.
                            Хауей имат часовник с доста широк спектър здравни параметри
                            , дори вградено надуваемо маншонче под кайшката и мери кръвното също.

Коментар

• Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение

Горе долу и аз пия същите добавки плюс още няколко като ги редувам. Немаше начин вече след два коввида , проблемите почваха след това и конвенционалното лечение допълнително влошаваше нещата и ми ставаше по - зле направо си бех в леглото с месеци.И добавките ми изправиха на крака и то без странични ефекти.Не съм некъв болник 100 килограма 1,80 , ходя пеша и плувам по 800 метра , ОТНОВО.

За сърцето задължително .

https://remedium.bg/natural-factors-...psuli-132907/p

Може и обикновено q10 но от истински фирми. Лично аз купувам основно от Начурал фактор и Джароу. И двете сависок клас специално Джароу

При тези килограми и алкохола прави чат пат профилактика с добавки и за черният дроб.

Също добри антиедж добавки са квартенцина и ресвератрол. Но трябва се правят почивки при пиенето и дасе редуват.

ПП с добавките не трябва да се прекалява , да се внимава с проблеми със стомаха.
                              Или рязка промяна на кръвно , кръвна захар, разреждане на кръвта и съвместно с лекарства за гореспоменатите .
                              Примерно алфа липопоевата освен падане на захарто може да изчерпи магнезия.

Проблем е че , дори и добрите лекари в България не са много в час по протстта причина че индустрията,е нова и не е заложена,в класическите учебници.
                              Както и интересите на големи фармацевтични компании.

Понякога се налага проба , грешка. Кое ти действа добре , но така е и при конвенционалните лекарства.
                              И аз пия Q10 - просто съм забравил да го напиша. А за проблемите с корема всяка вечер пия по 1 капсула Улкопрол. Едно време още като млад имах язва, после тя се самоизлекува сама, но ми останаха адски киселини и пиех с шепи Талцид и Ранитидин. И един прекрасен ден преди десетина години един доктор ме светна, че мога да пия само по 1 ампула Улкопрол всяка вечер и от тогава няма да повярваш - от тогава забравих за киселините веднъж завинаги. Не само това, ами вече ми е леко на корема и нямам никакви проблеми независимо какво и колко ям и какво и колко пия. Наистина този Улкопрол е чудодеен.

А сега най-важното:
                              Ако в темата има хора на моята възраст или дори по-млади 50-55+, трябва да са наясно, че проблемите им със сърцето вече са започнали, но те все още не го знаят това. И за да ги детектират по-рано преди още да са получили инсулт или инфаркт, мога да им препоръчам едно пръстенче, което непрекъснато го нося, и което на всеки 2 секунди ми измерва сатурацията и пулса и ги записва във вътрешна база данни. И ако едното от двете излезе от предварително програмираните граници, пръстенчето започва да вибрира. Като го направи - спирам и започвам да дишам дълбоко, и всичко се оправя за 10-20 секунди. Освен това перфектна историческа графика може да се наблюдава на GSM-а или на компютъра, и на нея веднага се вижда кога какво не е било наред..

Това пръстенче ще ви предупреди дни и дори месеци преди да получите инфаркт или инсулт. Ако на някого му е интересно, ще дам повече информация и дори ще покажа на графики и диаграми какви ги прави сърцето на стари години, при това безсиптомно. На мене лично това пръстенче вече ми спаси живота преди около година. Един ден слизаме с жена ми в града с колата и на един светофар от скука аз се загледах в пръстенчето и видях как пулса ми е почти 150, а не бях заморен и нямах никакви сиптоми. Ако не беше пръстенчето, нямаше да го разбера. Звъннах на кардиолога и той ми каза спешно да вляза в болницата, защото сърцето ми е излязло от ритъм. Състоянието е много опасно, ако не започне да се лекува до 24 часа. Аз по случайност го засякох някъде 8-мия или 9-тия час благодарение на пръстенчето. Хора, които не го засичат, пълнят гробищата, и това е една от причините за инсулт или инфаркт. Ако има интерес, ще обясня защо. Интересното с това пръстенче е, че с някаква сравнително малка сума човек може да си купи по-дълъг живот.
                              Last edited by Mateev; 31.10.2024, 23:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                                Ти пък
                                По твоята графика отдавна да сме умряли с жената
                                А едно от внучетата е на 19 години
                                Така че първо трябва да оженим правнучетата, пък тогава ще си починем
                                Графиката е моята, но данните са взети от Wikipedia, а те са ги копирали от Националния статистически институт за 2009-та година. И числата вътре са с до 4 знака след десетичната запетая, което означава, че са изключително точни ...

Коментар

Working...
                                X