Първоначално изпратено от Arana
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеО, няма нужда. Вече съм го "освидетелствал".
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Все каня да ти предложа да пуснеш един от 16 типовите тестове на Миро. Ще му е интересно. Аз чак си го забравих типа. Толкова време мина …Last edited by Ender; 28.10.2022, 16:42.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеи не се лъжи - жената може да те оцени на база това, което притежаваш като работа, и тн и тн.. но ако те надуши, че не си склонен да харчиш по нея ... нямаш шанс - освен ако не си млад и красив... 25-30г спортист и тн.
Като усетят,че цепиш стотинката на жените това казва "ТОЙ НЯМА ДА СЕ ГРИЖИ ЗА МЕН И ДЕЦАТА" и отиваш девета дупка на кавала.
Не се отказвай лесно от момата, може да ти прави "shit test" с тези откази,за да види дали вдигаш лесно бялото знаме.
Успех.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеОпределено. Харпията е "слухар" и усеща вибрациите на противнияпол. Рядко срещано качество в наши дни. Ма по-добре да не я зачекваме тази тема за вибрации, съзвучия и /пази Боже/ акорди...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнение
Имах съученичка джобен формат. От нея запомних една приказка "джобните гаджета заемат малко място в леглото,а много в сърцето". Беше права,едва си я избих от акъла девойката. Фразата си стои като дамга в мислите ми до ден днешен.
Много концентрат в малко пространство.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Тя губи.пол. Рядко срещано качество в наши дни. Ма по-добре да не я зачекваме тази тема за вибрации, съзвучия и /пази Боже/ акорди...
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеФакт, че най-големите маркучи /по 210см/ се мъкнат с джобни гаджета и не остава ресурс за по-височките девойки. Съсипаха я тази държава...
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеВсеки харесва различно.
Сегашните млади хора на 25-30 г харесват тунинговани мъже и жени респективно, с татуси.
(възраст/визия + възможности) = 100%
20-35г
млад и красив (90%) + скромен (10%) = 100% и си топ вървежен
млад, но грозен (30%) + имаш възмоности(70%) = вървиш не по-малко от красивия горе
млад, грозен , но богат = 100%
млад,грозен и без пари = 10%+0% = 10%
36-50г
красив, но чичак (30%) + възможности (70%) = супер партия
красив, но чичак (30%) + слаба работ(20% = половин човек
грозен чичак и без възможности = 'тоя не е ли умрял'
50+
дърт .. и тн
та в този ред на мисли е добре човек да си даде оценка и както казва Селенка да не чака много, защото колкото повече един мъж чака - толкова повече трябва да вдига мизата с възможностите.
и не се лъжи - жената може да те оцени на база това, което притежаваш като работа, и тн и тн.. но ако те надуши, че не си склонен да харчиш по нея ... нямаш шанс - освен ако не си млад и красив... 25-30г спортист и тн.
Горното говорим ако си търсиш жена за връзка и деца
колкото по-дърт ставаш толкова повече ше ти струва някоя да ти роди деца.
виж ако е да си Дон Жуан с разни любовни истории тогава се искат чар и умения, но в твоя случай се тръси жена за връзка и деца.
поздравитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнение
Като си прав,прав си. Преди 17г "търчах" подир една яка мацка и познай-хвана един боклук(не щото ми я взе ами щото далавери,схеми,шано,ала бала и т.н) и ми каза "прекалено си добър за мен,аз съм свикнала да ме правят на маймуна". Аз така. После тя го причисли към рогатия добитък. Определено НЕ съжалявам,че нямахме връзка.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Е пак опираме до това какви мъже харесват жените. Познавам над 10 самотни мъже, финансово обезпечени, не са някои тюфлеци,които биха били прекрасни бащи и съпрузи.Ама жените не ги искат, щото са по-скромни.Омъжат се за някой пройдоха или"лошо момче"и после "Олеле майко",ония ги пребиват, не носят пари вкъщи и така нататък.. После тя го причисли към рогатия добитък. Определено НЕ съжалявам,че нямахме връзка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеАко пък е по-ниска жената висок мъж пък няма изобщо да й е по-мярка.
- 5 Харесвания
Коментар
-
То ако само нечий ръст определяше нещата …имам съсед гений, който естествено се изтегли в силиконовата долина. Любимият му лаф бе “на високо ум не вирее”, и да не вземе да се обиди някой - винаги си има изключения.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Между другото Наполеон е бил висок 168 см,което за времето си е било среден ръст.Така че мит е,че е имал комплекси заради ниският си ръст.
Аз също съм с ръст под средният пък нямам комплекси заради това.Със сигурност физиката ми не е такава, та да се комплексирам.Сега ако някой е под 170 см с крехка физика може и да има комплекси.Но пак си зависи от човека.Баща ми е 164 см,пък неговите приятели разправят,че бил голям плейбой, а е бил спортист. Също не съм го забелязал да му пука от височината му..
- 1 like
Коментар
Коментар