Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Не думай!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Ти си силистренски селянин, пич!
Мъкнеш дамаджани с кайсиева ракия, компоти, лютеница и по някоя наденица (в старо време),
Баща ми и дядовците ми варяха ракия - гроздова, сливова, кайсиева, от джанки и дори от череши. И сме продавали, дори и без пари сме давали на други хора.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Вечер да не забравяш да вдигнеш моста, който прехвърля над Перловска река. Навъдила се е всякаква сволоч, трябва да вземаш мерки и да пазиш родовия замък.
Наздраве!
Коментар
-
Ти си от там, а аз съм ходил в този край (в Силистра) от 1979 до 2000 г. и съм наясно.
Ти също не ме познаваш. Единственото нещо, което е вярно е, че от доста време си търся жена, до момента без успех. Всичко друго са съчинения на изуст.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Ее недей така.....
Виждаш, че все някой му е виновен, нали после с Маверик ще се оправдае.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 4 Харесвания
Коментар
-
това ли ти роди "умната" глава бе, Евго?
Селянин е добре, бях се притеснил.щ, че за селяндур ме смяташ
Не ме пичосвай, реди инфантилните си лафове пред ФБ дружките.
Тва с мъкнененто нещо лошо ли ти се струва или завиждаме, а?
Оставям настрана въпроса дали е истина или не. Да не би това да е опит за уязвяване, ще те разочаровам, не действа. Какъв съм и от къде съм нямам как да знаеш, но винаги можеш да си измислиш нещо, същото е като с приятелките.
Не си струва дори да ти отговарям.
Айде със здраве.
Ти също не ме познаваш. Единственото нещо, което е вярно е, че от доста време си търся жена, до момента без успех. Всичко друго са съчинения на изуст.Last edited by Evgo; 10.12.2024, 11:14.
Коментар
-
Ти си силистренски селянин, пич!
Мъкнеш дамаджани с кайсиева ракия, компоти, лютеница и по някоя наденица (в старо време),
Баща ми и дядовците ми варяха ракия - гроздова, сливова, кайсиева, от джанки и дори от череши. И сме продавали, дори и без пари сме давали на други хора.това ли ти роди "умната" глава бе, Евго?
Селянин е добре, бях се притеснил.щ, че за селяндур ме смяташ
Не ме пичосвай, реди инфантилните си лафове пред ФБ дружките.
Тва с мъкнененто нещо лошо ли ти се струва или завиждаме, а?
Оставям настрана въпроса дали е истина или не. Да не би това да е опит за уязвяване, ще те разочаровам, не действа. Какъв съм и от къде съм нямам как да знаеш, но винаги можеш да си измислиш нещо, същото е като с приятелките.
Не си струва дори да ти отговарям.
Айде със здраве.
- 1 like
Коментар
-
Ее недей така.....
Баща ми и дядовците ми варяха ракия - гроздова, сливова, кайсиева, от джанки и дори от череши. И сме продавали, дори и без пари сме давали на други хора.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Евго, този ти рекъл, онзи - ти казал... Ти не си ли вече в такава възраст, в която съвети от други да не ти трябват!?
Наздраве!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Маверик ми каза, че трябва да се концентирам само върху готини и приемливи жени, а не върху ниски топки. И ще го послушам.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Просто са точни и кадърни.
Коментар
-
Evgo, трябва да отидеш в Америка, там вече жените преследвали мъжете. Един датчанин така направил и като се върнал в Дания веднага се оженил. Вярно било афроамериканки много мощни и здрави веднага почнали да го забиват - Казвали му да си даде телефонния номер, аз много те харесвам, дай ми телефонния си номер...Той обаче не го дал, а побегнал към Дания и като се прибрал веднага се оженил.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Маверик ми каза, че трябва да се концентирам само върху готини и приемливи жени, а не върху ниски топки. И ще го послушам.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар