IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
    Ментална възраст: 15 години.

Евго, време е да пораснеш
    Нарича се инфантил, и сега ще ме затрият с дебелата гума...

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
      Много мъже се пробват точно при ниските топки.
      Ти какви мацки харесваш?
      Ментална възраст: 15 години.

Евго, време е да пораснеш

Коментар

Ти какви мацки харесваш?
        Убави, интелигентни и умни!

п.п. А, и не са мацки, а жени!

Коментар

• Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение

Иииии, какво точно ще правиш..., че дотук каквото изброи... е майка плаче, грамофон сФири...

Ти какви мацки харесваш?

Коментар

Преди малко бях в офис на Спиди.

Имат нова служителка от 1-2 седмици. Една дебеланка, която ми говори на "ти". Млада е, но личи, че не е учила и може би е мома.

Прилича ми на селянка, която наскоро е дошла от някакво село, груба и малко недодялана.

И се чудя дали да не се пробвам с нея за неангажиращо?
            Иииии, какво точно ще правиш..., че дотук каквото изброи... е майка плаче, грамофон сФири...

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

Тогава хващай първия самолет за москва
              Преди малко бях в офис на Спиди.

Имат нова служителка от 1-2 седмици. Една дебеланка, която ми говори на "ти". Млада е, но личи, че не е учила и може би е мома.

Прилича ми на селянка, която наскоро е дошла от някакво село, груба и малко недодялана.

И се чудя дали да не се пробвам с нея за неангажиращо?

Коментар

не съм гей.
                Тогава хващай първия самолет за москва

Коментар

Ти обаче си страшен манипулатор. И с Лева сте се надушили и работите в екип в полето на инвестициите в НИ.

Ся па и манипулатор...

Selena2024, ти го е написала 1 към 1...

Аре, че идват празници. Загради ли "булка"... ?!?

Коментар

Ти обаче си страшен манипулатор. И с Лева сте се надушили и работите в екип в полето на инвестициите в НИ.

Просто са точни и кадърни.

Коментар

• Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
                      Ко каза, ко...?!

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Не е задължително да стане гей, разбира се, но вероятността нараства драстично заради възпитателната среда. Не става въпрос, че ще бъде тренирано за гей, а целият "модус вивенди" може да бъде презаписан у едно дете. Детето е записвачка, епром.
                        Не може на 15 години да си в тяло на 50 годишен. Има си биологично стареене - плюс, минус. Има и такава болест - прогерия, но това е друго. И психически не може да го има това. Всичко се развива в главата, а там нещата са доста автономни.
                        Най-дълбок отпечатък върху едно дете дава не семейството, а самото общество. А обществото и семейството са свързани. Но при болно общество и здраво семейство резултатът е по-малко категоричен в добра посока отколкото при здраво общество и болно семейство. Това е много мащабен експеримент, проведен преди много години в скандинавските страни - проведен по необходимост.
                        А при нас "общество" е доста имагинерно понятие. И семейството не може да понесе този товар.
                        Ментално си може. Синдром на Питър Пан

Коментар

Първо не съм гей.

Второ в България няма законна сурогация, прави се нелегално и дискретно.
                          Първо си глупендер, това с обич ти го казвам.

България, май френд все още е страната на неограничените възможности, но трябва да се бръкнеш по-дълбоко в джоба, а ти нямаш размах. Аз кви работи правя само за пет минути в България - велика страна е тя и малко я оценяват подобаващо.

Да си гей си иска топки. Да си възрастен и да вземаш решения на възрастен пак си иска топки. Да си хетеро пак иска топки.

Ти все още не знаеш дали си храст или птеродактил и все другите (жените/баща ти/ съседите/ марсианците) са ти виновни.

Вземи вече да пораснеш.
                          Last edited by Selena2024; 02.12.2024, 20:47.

Коментар

• Ко каза, ко...?!

Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Първо не съм гей.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Евгич, знаеш ли я тая гатанка - тича като патица, кряка като патица, що е то?
                              Това:

https://www.facebook.com/reel/2491227304601879

Коментар

Първо не съм гей.

Евгич, знаеш ли я тая гатанка - тича като патица, кряка като патица, що е то?

Коментар

Working...
                                X