Първоначално изпратено от Selena
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Брожения не, ами брожения, чувстваме се "пренебрегнати", пък и нали человек за едното красно име живей, както е рекъл Рачко ПръдлетоХм, това за аватара - не се бях замислял, винаги съм смятал, че е точно обратното и показва съвсем други нещо, ма си ми е такъв от началото и няма да го сменям, освен това обожавам женското дупе и те така. Само за протокола - куче и котка, абе въобше домашен любимец никога не съм имал. Е, имам едни рибки, ама са пластмасови - децата им се кефят и такива.
П.С. Откакто съм женен, съм една идея по-оперативно интересен на жените. Както каза една девойка - ми харесах те, щото си безопасен - в смисъл че няма да ми говориш за любов и т.н., няма да искаш нещо повече от мен, само страст и толкова. Странна работа, но да не отплесвам
И аз като се ожених две жени,които свалях безуспешно преди това взеха да ми пишат да сме се видели по на кафе.Изведнъж станах много привлекателен.Няма да крия,че с кеф ги отрязах.
- 5 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеХубу де, ще си кажа.
"Криси" декларира, че иска стабилен, надежден и корав мъж до себе си. Въпреки търканията ни по разни въпроси, смятам че вие с Киро, притежавате определени ценности, които съответсват в голяма степен на нейните щения. Освен това имате твърда жизнена позиция, пробивна сила, устрем и съответстващ морал, който изключва хойкания и изневери. На въпроса "какво искат жените", един от първите отговори в списъка е "стабилност и сигурност", и по този показател бихте се наредили преди идеализираните в поста ѝ потребители.
П.С. Нищо лично.
П.П.С. Горното не е препоръка за инвестицииАйде сипи по едно в Кръчмата и кажи три пъти "не съм апокалиптик" (друго няма да те караме, че да не влизаме в политически разпри), пък после мое да пием по едно виски
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Дърта съм за него и вече отдавна щастливо задомена. Той и сам може да си намери испанска, но подозирам, че не е толкова глупав.
Коментар
� -
Много е възможно тракториста да си прави никове за да подържа темата. Явно криси се изчерпи като профил. Все пак беше много интересен обект в началото. Криси отивала да яде и темата замира, криси се появява и айде отново. Но когато явно са я нападали за среща, като типичният фейк работата е свършена. Така ако кристинка реално беше красива, привлекателна жена, със сигурност поне един мъж от тук щеше да знае коя е. Така действат красивите жени, не се крият. Жените обичат да се снимат, да се показват. Още повече че въпросната персона каза че ще използва истинските си имена а не псевдоним, а накрая се оказа че това била фамилията на мъжа и.
Ами като е обидена кристинка не е нуджно да ни казва аз си трия профила. Аз до преди тази година от 2 години не бях влизал в форума, не съм казвал на никого ми аз си тръгвам. Това е направено с цел разбира се внимание към темата и да има още обсъжданя към профила на крисито.
- 6 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеKakви брожения!Имало пренебрегнати мъжки никове.
Грую, ако смениш аватара с нещо по-дизайнерско - в тъмната цветова гама - графит и нюансите му, може и да започнат да се заглеждат по теб, закратко. Очертал си невидима червена линия, която казва - "Назад! Ангажиран съм! Две деца, котка, куче и жена!", което е за адмирации.Хм, това за аватара - не се бях замислял, винаги съм смятал, че е точно обратното и показва съвсем други нещо, ма си ми е такъв от началото и няма да го сменям, освен това обожавам женското дупе и те така. Само за протокола - куче и котка, абе въобше домашен любимец никога не съм имал. Е, имам едни рибки, ама са пластмасови - децата им се кефят и такива.
П.С. Откакто съм женен, съм една идея по-оперативно интересен на жените. Както каза една девойка - ми харесах те, щото си безопасен - в смисъл че няма да ми говориш за любов и т.н., няма да искаш нещо повече от мен, само страст и толкова. Странна работа, но да не отплесвамNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
� -
50 нюанса на сивото и т.н., ама женски задник ...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнение
Не леж на това ухо.
Ти ако не можеш да пишеш извън себе си, други могат, включително и аз, само че не смятам за нужно, освен да пробвам да организирам въстание.
Седи си у женските въшливи гащи, не се прави на мъж.
Мъжът е начално и само мъж.
А жената като теб и като онова Селено, искащи ви се да сте мъже... е, знаеш се какво си – моето съболезнование.
и такива като този.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеХубу де, ...
...
П.П.С. Горното не е препоръка за инвестиции
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Zaki Разгледай мнение
Нали и той се пише баракудник, нямат проблем да се разпознаят.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Селена, понеже рядко надничаш у Кръчмата, едва ли знаеш, че имам невероятна памет по отношение на цифри, дати, събития, дори и словоред. Колкото и да се старае човек, колкото и добър манипулатор да е, начинът му на изразяване си остава сходен. Човек без да се усеща използва един израз по-често от друг, предава определени емоции по сходен начин ... А както са казали "любимите" ти китайци - написаното с най-бледо мастило винаги е по-трайно и от най-ярката и наситена, но казана дума.
Профилът си свърши работата - писането и закачките в темата я държат на първо място във форума. Сега нека тръпнем в очакване от следващия ход на създателя й
Ти ако не можеш да пишеш извън себе си, други могат, включително и аз, само че не смятам за нужно, освен да пробвам да организирам въстание.
Седи си у женските въшливи гащи, не се прави на мъж.
Мъжът е начално и само мъж.
А жената като теб и като онова Селено, искащи ви се да сте мъже... е, знаеш се какво си – моето съболезнование.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ddb Разгледай мнение
разбрахме се, като тези от вица )))
един мъж позагледал една хубава, но малко предизвикателно облечена жена. позагледала го и тя и човека решил да попита;
- колко?
- пет.
- какво пет??
- какво колко?
)).
Коментар
� -
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеKakви брожения!Имало пренебрегнати мъжки никове.
Грую, ако смениш аватара с нещо по-дизайнерско - в тъмната цветова гама - графит и нюансите му, може и да започнат да се заглеждат по теб, закратко. Очертал си невидима червена линия, която казва - "Назад! Ангажиран съм! Две деца, котка, куче и жена!", което е за адмирации.
- 1 like
Коментар
� -
Само дето “испанка” е синоним на опитна баракуда, а той, все пак е посещавал страната.
- 1 like
Коментар
� -
От какво? Опа, зацепих. Да.
един мъж позагледал една хубава, но малко предизвикателно облечена жена. позагледала го и тя и човека решил да попита;
- колко?
- пет.
- какво пет??
- какво колко?
))
Коментар
�
Коментар