Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Жените ги усещат тези работи. Колкото ти си прилъгал, някоя, толкова и той ще прилъже. Сърбинът е само твой. Не се стресирай от меркантилна женска конкуренция
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Само в последните 2 месеца се запознах с 2 жени, които искаха да се вземем и да се оженя за тях.
Писахме си доста и двете бяха с репродуктивен проблем и нямаше да стане нищо, бяха разведени. Деликатно ги подпитах, без да съм груб, от дума на дума, в хода на чата ни.
Интересното е, че те си търсеха някой балък да му ползват финансовия и емоционален ресурс, да се грижи за тях и да имат половинка.
Не бяха склонни да се виждаме без ангажименти. И аз загубих интерес и ги изтрих. И двете бяха културни, но хитри лисици и имаха отклонения, подобно на купонджийката,
Така не става и няма да стане. Ще продължаваш да плюеш жените, а резултати никакви.
Щото може да си мислиш всичко, но живия контакт дава друга представа. И ако очакваш секс след като си платил първото кафе и това няма да стане. Поне до второто го докарай.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ти да не се обаждаш
че сега ще стане ясно за бурканите
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеИ понеже явно не ще жена, всеки опитал се да помогне на Евго да намери такава отнесе обиди и опит за подигравки от героят на темата.
Съвети са давани много, не съм прочел нещо да е изпълнено. Обаче често четем за готините пичове от фейса.
че сега ще стане ясно за бурканитепрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеИ понеже явно не ще жена, всеки опитал се да помогне на Евго да намери такава отнесе обиди и опит за подигравки от героят на темата.
Съвети са давани много, не съм прочел нещо да е изпълнено. Обаче често четем за готините пичове от фейса.
Писахме си доста и двете бяха с репродуктивен проблем и нямаше да стане нищо, бяха разведени. Деликатно ги подпитах, без да съм груб, от дума на дума, в хода на чата ни.
Интересното е, че те си търсеха някой балък да му ползват финансовия и емоционален ресурс, да се грижи за тях и да имат половинка.
Не бяха склонни да се виждаме без ангажименти. И аз загубих интерес и ги изтрих. И двете бяха културни, но хитри лисици и имаха отклонения, подобно на купонджийката,
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Не разбирам защо хората тук се мъчеха години наред да дават акъл на Евгич как да се държи с жените. Той все търсеше репродукция, но някой да го повтори ли, да го потрети ли - така и не се разбра.
А ти като се занимаваш с твоите Ганки има ли някакъв резултат, има ли нещо налице?
Коментар
-
Жените ги усещат тези работи. Колкото ти си прилъгал, някоя, толкова и той ще прилъже. Сърбинът е само твой. Не се стресирай от меркантилна женска конкуренция
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
ЕЕ пак двойни стандарти, пък при жените е по взаимно съгласие, само докато момата не размисли седмица-две или двадесет години по-късно
Ей го сега, пийвам едно кафе и продължавам - бедна ти е фантазията какви чудеса правя, за да не пострадат нормални хора …
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеСърбинът от моя разказ е много хубав и сигурно ще прилъже някоя жена.
- 1 like
Коментар
-
Пресен случай от иберията. 17 годишен младеж се “пробва” в сериозен гей сайт и попада на някакъв як пергиш, който хммм абе лоша работа …
Връща се малкият и реве в къщи. Отиват в съда с баща му да подадат жалба. В съда им обясняват, че щом е по взаимно съгласие … бития е бит …
И те така. Та аз затуй - да не каже после лирическият герой … да не каже, че не съм го предупредила, че сърбите са люти мошеници …
А пък ние за едната чест живеем …
- 1 like
Коментар
-
Ааааа, мисля че ще запалиш с 200 за някоя от крепостите...
Усеща се вече...
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеСърбинът от моя разказ е много хубав и сигурно ще прилъже някоя жена.
Коментар
-
Мани, мани, радини вълнения … ама партньор 1 е мъжкото српско начало ша ма прощаваш
Наша Мара/Рада/Ганка е пасивна ерго - партньор 2 …
Коментар
Коментар