Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
Генерал Радев няма нужната култура, поел е по път който няма връщане назад, тласка Бг към власт на тълпата, а тълпата не може да взема важни решения. Ние сме крехка демокрация, демокрация без опит, без нужната култура за демокрация. Влиянието на Русия, олигарсите, мафиотите се вижда от самолет, манипулирането на масите се случва в момент който не е избран случайно.
Коментарите са на проф Георги Близнашки, бивш служебен министър.
Цялата отговорност за последствията дали ще се поеме утре от тълпите мирни наистина протестиращи. Лумпените се прокрадват сред тях обаче и това също е страшно.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПанев, поне разбира И ЩЕ Е ПОЛЕЗЕН, А НЕ КРАДЛИВИ НЕКАДЪРНИЦИ КАТО ЧЕРЕШАТА..
Има и други подходящи хора от професията, които могат да са полезни и на БФБ и на КФН..
Тези боклуци нанесоха ужасни щети на икономиката и БФБ..
Следете за пъпната им връв на следващите, тя ще да е с клонинг към Догана,- нема утърване и с умиранеее!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеТова, подчертаното с курсив, е доказателство за тежък утопизъм и никаква способност за вадене на поука. Тази „стратегия” даде фира много отдавна. Явно, това са възможностите ти, обаче (Да не дава Господ).
Един снощи го питат учтиво с микрофон защо е там и срещу какво протестира. Той на ,,ти" просташки отговаря и основната причина била че нямало детски градини, нямало места в градините и детето му било без градина.Last edited by bulgarian lev; 15.07.2020, 09:12.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Левчо протести избори и ако не стават новите пак бой до дупка.Ще ги сменяме като носни кърпи докато дойдат честни почтени и кадърни хора.Ако трябва всяка година избори до дупка тия се самозабравиха.Казвам ти пак не те ли е срам вътрешният министър да не ебава Бибитко а да се подчинява на Доган какво е това Правителство и чие?Виж само безумията на здравния министър там поне си компетентен
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеА,някъде да съм написала, че Бойко ,е десен ? Хайде, научи се първо да четеш, после да осмислиш написаното и чак тогава можеш да ми слагаш червени прашки ! Ясно ?!
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
А,някъде да съм написала, че Бойко ,е десен ? Хайде, научи се първо да четеш, после да осмислиш написаното и чак тогава можеш да ми слагаш червени прашки ! Ясно ?!
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение
Споко Дъри не се изнервяй и не се ядосвай, зер една жена си май в целия форум сред 100 мъже, остава и да те загубим, спретваме си туканка белотче, ела да ни станеш писаркаНе се и ядосвам ,а за белотчето,мерси ама нямам време сега
- 1 like
Коментар
� -
А,някъде да съм написала, че Бойко ,е десен ? Хайде, научи се първо да четеш, после да осмислиш написаното и чак тогава можеш да ми слагаш червени прашки ! Ясно ?!
Коментар
� -
Бойко десен?????!!!!!!!!!И твърдиш че си умна???Интересно.Слагай червените прашки и бегай на плаж че се излагаш.Глупави приказку не ми се слушат аз съдя по делата.
Коментар
� -
Божков е ясен няма какво да го коментирам.Не вярвам да се намери дори един българин дето да е на негова страна.Но питам как така прокуратурата сега вярва на човека с 19 обвинения а когато говори за едни милиони дадени на Бай Оня се прави на утрепана?
https://m.dnevnik.bg/bulgaria/2020/0...miana_obvurza/Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Определено имаш проблем при това със самоопределението,за култура и възпитание ,дума няма да обеля ! Нито ме познаваш ,нито имаш дори малка представа коя съм и какви са възгледите ми ! Едно ще ти кажа,не съм глупава и наивна за да не видя за какво иде реч.
Гласувам за дясното в България,защото не понасям никакви леваци и кухи червени кратуни !!! Може да пишеш каквото си искаш ,но до руски мекерета и червенушки мен няма да ме видиш и изобщо не ме интересува какви глупости ще напишеш !
Последно ще ти кажа,че 17 -ет годишните не са деца и могат сами много добре да разберат за какво иде реч !!!
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Не, никакъв слави. Референдумът е важен, инак правят каквото си искат.
А сега чети и слушай, и аудио има. И да те питам няма ли да те е срам и теб.
https://www.24chasa.bg/novini/article/8808159
Коментар
�
Коментар