Първоначално изпратено от mapadona
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПепи, не говори глупости за хора, които не познаваш..Не само , че е имал акции, но и добре е печелил от тях..ТОВА, ЧЕ СЕГА ИМА КАМИОНИ В САЩ, не значи , че в БГ не е работил трудна и престижна работа..Според Вас лесно ли се купуват камиони в САЩ..
Как мислите момчета, защо ВИ НАТРИВА НОСА, с прогнозите си този обикновен шофер..Преди показваше и сделки и пари, но сега Ви бъзика и за съжаление е прав..А Вие се набутвайте със скъпи акции преди световната рецесия..
ПЕПИИ, помни ХДПАТ И МОСТ..на Мапа часовника струва повече от камиона на шумката .. а втория вместо да се лекува, все тук виси и като папагал едно и също повтаря... много мъка...
А този "Пепи" дето споменаваш всъщност се казва Жоро /Георги/ и отдавна спря с борсатаLast edited by al4en; 09.07.2020, 00:09.
- 1 like
Коментар
-
Пепи, не говори глупости за хора, които не познаваш..Не само , че е имал акции, но и добре е печелил от тях..ТОВА, ЧЕ СЕГА ИМА КАМИОНИ В САЩ, не значи , че в БГ не е работил трудна и престижна работа..Според Вас лесно ли се купуват камиони в САЩ..
Как мислите момчета, защо ВИ НАТРИВА НОСА, с прогнозите си този обикновен шофер..Преди показваше и сделки и пари, но сега Ви бъзика и за съжаление е прав..А Вие се набутвайте със скъпи акции преди световната рецесия..
ПЕПИИ, помни ХДПАТ И МОСТ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеДа, и мен на моменти ме дразни.
Сякаш го прави в отговор на апокалиптичните тролове. Въпреки, че защо не ги е баннал - идея си нямам.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Малееее даже и не знаеш за какво се хванахме с теб на бас.Добре че си правя скрийшотове да имам доказателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАми така писа някой във форума и той призна, че е Пепи, но бил друг..Да не е ПЕКА...Всеки случай пак ще изгуби много с това диво ъпарство..
. Хихихихихи !!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПепии, предупредих те да помниш ХДПАТ И МОСТ, а ти взе, че и бас изгуби..Какво стана с твоите големи прогнози за ръст..
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеИма една доста глупава история,за „ученето от грешките”. Не се прокламира но, се следва: На хората, някак не им се получава да се учат от чуждите грешки. А, само се замислѝ: Ѝ по-евтино, ѝ не толкова травмиращо, ѝ има голям резерв, вече реализирани, ЧУЖДИ грешки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнениеВсички, особено лидерите, ако прочетете тази
https://www.book.store.bg/p218111/li...myn-sinek.html
книга, е много вероятно успеха сам да ви намери, без да го търсите дори. Поне до стр. 80 , до която съм, такъв извод си направих. Който я в прочел цялата, може да сподели възгледи и емоции, що не?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
Тоест, казваш, че не си заслужава да я продължавам до края ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Ни че то си има природен закон който гласи че ако за твоето развитие е необходимо да си богат богатството само идва при тебе ако не е и сто чифта цървули да скъсаш богат няма да станеш...Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнениеВсички, особено лидерите, ако прочетете тази
https://www.book.store.bg/p218111/li...myn-sinek.html
книга, е много вероятно успеха сам да ви намери, без да го търсите дори. Поне до стр. 80 , до която съм, такъв извод си направих. Който я в прочел цялата, може да сподели възгледи и емоции, що не?
Коментар
Коментар