Първоначално изпратено от Седларов
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от simbad Разгледай мнение
Не виждам майтапа. Демократично избран политик нямаме който да е власт над 10 години . Факта си е факт. И пак ще го изберем и ще мачкаме червената необразовна сган. Работещите и образованите гласуват за ГЕРБ, може би тука заради тва че има тролове да е трудно за проумняване. На сайта на ЦИК има всички протоколи , направи справка за кой гласуват а обърках се за кой хвърлят циганите.Last edited by bulgarian lev; 11.07.2020, 14:02.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА
Ти по-добре гледай какво става със сарая на Доган днеска. Това ще съдбата на всичките скъпи имоти. Нетърпимостта на тези цени е ексалира всеки ден.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram
Майтапиш се нали?
Коментар
-
Първоначално изпратено от forman777 Разгледай мнениеТашунко, много спамят, ама не искат бас , че са на дребни стотинки..
Коментар
-
Първоначално изпратено от forman777 Разгледай мнениеТашунко, много спамят, ама не искат бас , че са на дребни стотинки..
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Киро а ти познаваш хората на Мапа часовника струва повече от камиона на шумката .. а втория вместо да се лекува, все тук виси и като папагал едно и също повтаря... много мъка...
А този "Пепи" дето споменаваш всъщност се казва Жоро /Георги/ и отдавна спря с борсата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеНе знам защо превърнахте тази тема в ХАЗАРТНА ТЕМА. Басовете са хазарт, а той няма нищо общо с тематиката на темата.
Успех в живота в никакъв случай не може да се постигне с хазарт. Точно обратното - той е една от причините за провал в живота на хазартните личности.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мачу Пикчър Разгледай мнение
Ами защото този който пише из форумите не това, което мисли наистина, а това което му казват отгоре или което му уйдисва на интереса, надали ще се хване на бас. И ще е срещу идеята за басове, защото той не може да хване бас защото лъже.
На такива им казват ttttролове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеНе мога да разбера концепцията с басовете. Нали ние всеки ден защитаваме нашето мнение под формата на инвестиционен портфейл. Носим си рисковете и ползите от това което мислим. Това с баса е някакво неразбираемо за мен пишкомерене.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Нещо неясно ли написах или не си се събудил още!? Имам 1 позиция (от общо 8 в портфейлчето на БФБ) дето е на по-голяма стойност от Шунката'с хамерикан портфолио + кеш екуивалентс...... за Трейс иде реч и истината е, че ми е с най-голяма тежест в май бългериан стокс портфолио......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАМА МАПА ЗАЩО СЕ СТРАХУВАШ ОТ БАСА..НАЛИ СИ ГОЛЯМ ИГРАЧ.. И как стана само 1 позиция..Ти от една година все купуваш по- много и все за много пари..И все пишеш за различни позиции..И все прогнозираш големи ръстове.. И НАКРАЯ ВЪЗДУХ ПОД НАЛЯГАНЕ-1 ПОЗИЦИЯ
Хайде хвани един бас да се покажеш колко струваш като спамиш по-цял ден..
МНОГО ВЪЗДУХ ПОД НАЛЯГАНЕ СЕ СЪБРА ПАК ТУК..
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Бас за какво бе?! Че имаш портфейл (акции+кеш) на хамериканската набалончена борса колкото аз имам само в 1 позиция/акция на БФБ?! Моля ти се дръж се сериозно!!!
Коментар
Коментар