Хаа..Хареса ми определението за троловете..Браво..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеНе мога да разбера концепцията с басовете. Нали ние всеки ден защитаваме нашето мнение под формата на инвестиционен портфейл. Носим си рисковете и ползите от това което мислим. Това с баса е някакво неразбираемо за мен пишкомерене.
На такива им казват ttttролове.Last edited by Мачу Пикчър; 09.07.2020, 10:46.
Коментар
-
4Д, това, че не можеш да разбереш басовете и залозите е само белег на балканският ти манталитет..ТУК НЯКОИ ХОРА СЕ ХВАЛЯТ И ЛЪЖАТ А ПОСЛЕ СМЕНЯТ НИКОВЕТЕ.. Ако манталитета и образованието беше поне малко англосаксонско щеше да се разбере и хващането на бас и залозите за всичко.. ИНТЕРЕСНОТО Е, ЧЕ ТИ МНОГО НЕЩА НЕ РАЗБИРАШ ОТ ИКОНОМИКАТА И ФИНАНСИТЕ, А ИМАШ ГОЛЕМИ ПРЕТЕНЦИИ И СЕ ПРАВИШ НА ГУРУ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
ЩО да е неразбираемо това са хора обикновено емоционални или с голямо его което се опитват да защитят. Обикновено отстояват позиците си и на пазара доста твърдоглаво и това им коства много в дългосрочен план.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеНе мога да разбера концепцията с басовете. Нали ние всеки ден защитаваме нашето мнение под формата на инвестиционен портфейл. Носим си рисковете и ползите от това което мислим. Това с баса е някакво неразбираемо за мен пишкомерене.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДа много неясно е..Върни се назад в постовете си да видиш колко си писал в различните теми за големи покупки и големи бройки, както и , че очакваш големи ръстове..Накрая да не се окаже , че нямаш и акции на БФБ .. Щом имаш само една позиция , защо спамиш навсякъде и лъжеш за покупки..
МНОГО ВЪЗДУХ ПОД НАЛЯГАНЕ ПИЧ..ПОСПРИ МАЛКО..
Коментар
-
Да много неясно е..Върни се назад в постовете си да видиш колко си писал в различните теми за големи покупки и големи бройки, както и , че очакваш големи ръстове..Накрая да не се окаже , че нямаш и акции на БФБ .. Щом имаш само една позиция , защо спамиш навсякъде и лъжеш за покупки..
МНОГО ВЪЗДУХ ПОД НАЛЯГАНЕ ПИЧ..ПОСПРИ МАЛКО..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАМА МАПА ЗАЩО СЕ СТРАХУВАШ ОТ БАСА..НАЛИ СИ ГОЛЯМ ИГРАЧ.. И как стана само 1 позиция..Ти от една година все купуваш по- много и все за много пари..И все пишеш за различни позиции..И все прогнозираш големи ръстове.. И НАКРАЯ ВЪЗДУХ ПОД НАЛЯГАНЕ-1 ПОЗИЦИЯ
Хайде хвани един бас да се покажеш колко струваш като спамиш по-цял ден..
МНОГО ВЪЗДУХ ПОД НАЛЯГАНЕ СЕ СЪБРА ПАК ТУК..
Коментар
-
АМА МАПА ЗАЩО СЕ СТРАХУВАШ ОТ БАСА..НАЛИ СИ ГОЛЯМ ИГРАЧ.. И как стана само 1 позиция..Ти от една година все купуваш по- много и все за много пари..И все пишеш за различни позиции..И все прогнозираш големи ръстове.. И НАКРАЯ ВЪЗДУХ ПОД НАЛЯГАНЕ-1 ПОЗИЦИЯ
Хайде хвани един бас да се покажеш колко струваш като спамиш по-цял ден..
МНОГО ВЪЗДУХ ПОД НАЛЯГАНЕ СЕ СЪБРА ПАК ТУК..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Хайде като си толкова пич да хванем бас по 10000 лв.Имал съм акции на бфб и пазя десетки скрийншотове заради такива смешници като теб.Не търгувам в момента на бфб защото няма файда.В момента държа 30 к $ за спекула на американската борса понеже още я опознавам и 92 000 $ без няколко долара кеш в резерв да пазаря когато му дойде времето.Искам 2-3 свидетели от форума да бъдат секунданти на баса.Имам скрийншотове на сделки на бфб от преди години и сега от март.Имам и от борсата в щатите снимка на акаунта.Ако си толкова смел колкото плямпаш залагаме по 10 000 лв.Аз ще се прибера до БГ сега лятото да ти взема парите.Готов ли си на бас ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Киро а ти познаваш хората на Мапа часовника струва повече от камиона на шумката .. а втория вместо да се лекува, все тук виси и като папагал едно и също повтаря... много мъка...
А този "Пепи" дето споменаваш всъщност се казва Жоро /Георги/ и отдавна спря с борсата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Хайде като си толкова пич да хванем бас по 10000 лв.Имал съм акции на бфб и пазя десетки скрийншотове заради такива смешници като теб.Не търгувам в момента на бфб защото няма файда.В момента държа 30 к $ за спекула на американската борса понеже още я опознавам и 92 000 $ без няколко долара кеш в резерв да пазаря когато му дойде времето.Искам 2-3 свидетели от форума да бъдат секунданти на баса.Имам скрийншотове на сделки на бфб от преди години и сега от март.Имам и от борсата в щатите снимка на акаунта.Ако си толкова смел колкото плямпаш залагаме по 10 000 лв.Аз ще се прибера до БГ сега лятото да ти взема парите.Готов ли си на бас ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Киро а ти познаваш хората на Мапа часовника струва повече от камиона на шумката .. а втория вместо да се лекува, все тук виси и като папагал едно и също повтаря... много мъка...
А този "Пепи" дето споменаваш всъщност се казва Жоро /Георги/ и отдавна спря с борсата
Коментар
Коментар