Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
Last edited by national power; 15.07.2020, 23:19.
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Са АЕЦ че няма да има ми е ясно отдавна а и смятам че не ни е толкова необходим...След като се затвори Козлодуй може би да но към настоящият момент четири хилядника как се управлява такава система???По твоята логика да направим Тиквун Цар да детронираме Симеон и Република България да стане Царство България...Да ни управлява докат е жив с калинките си после идват внуците му и те така като в Северна Корея.Аз не искам да живея в такава държава.Не знам имаш ли деца но аз искам моите да си останат в България и сега е моментът да подкрепим младите.Те ще го свалят.Ние имаме жизненият опит и ще застанем зад тях ще им кажем че мафията е опасно нещо ще им разкажем нас как изиграха.Тоя път на мутрите няма да им се получи...Мисля че идва друго време...Много пъти съм писал че свтът се управлява от закони и че няма скрито покрито.Един ден всичко излиза наяве.Писах че колкото по дълго един глупак стои във властта толкова по жесток и жалък е краят му....Това са природни закони огромно знание.Накрая Природата възстановява хармонията....Да не говорим че тоя простак не даде един лев на обикновените хора след като им затвори бизнесите.Пари само за неговите олигарси.Казах ти подкрепи децата си да живеят в една държава с върховенство на закона....Не те ли е срам Доган и Пеевски да те командват и крадатОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеМонти, аз вярвам на младите и образовани българи , които видях и се запознах с някои на протестите..Те ми върнаха вярата..Не съм спрял в последните 6-7 г. да потдържам връзка с противници на мутрата..Не бяха много..Ти си един от хората, които не си промени мнението и беше антимутра-антикомунист..Респект..
Трябва прочистване и рестарт от мутренските мафиотски вреди..
ТО СИ ЛИЧЕШЕ ПО ПОСТОВЕТЕ МИ СРЕЩУ МУТРИТЕ..
Груйчето също, Здавко,Паура, Начев ,Гигов, бота- по отскоро-има и други....Няма значение кой какви убеждения има, важно е да милеем за България , БФБ и да не ни е страх..
СРАМ ЗА МУТРЕНСКИТЕ ТРОЛОВЕ..
Ей за тоя ти говоря! - така че разграничи се о време- заразно е!
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Хващаш се за отделни факти, интерпретираш ги генерално. Спират го защото искат да спрат Русия, искат да подкопаят и независимостра енергийната на Бг и Европа. Ти не разбра ли колко злини на света предизвика САЩ тази изкуствена държава оцелявала само по този начин.
Питам те как на теб, на мен, на всички ще стане по-добре. Утре и на теб ще посегнат, няма да има АЕЦ що ни е? Опасен е, ще си пробутат идеите. Или ти като излезеш в пенсия те не брига вече.
Питам и къде е нашата визия, нашето национално самочувствие, кауза, линия която защитаваме.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеНе си прав не е..Няма по големи комунисти от милиционеркомунистите и троловете им..Кога Монти е обиждал някой за мнението му- никога..Инта и ти си сериозен инвеститор..Мислещ и не се продаде на мутрите..Респект..
Ти забрави ли, че той беше на върха по времето на Орешака???- на теб харесваше ли ти яхнията която сготвиха и си изядоха?
- 5 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеМонти, аз вярвам на младите и образовани българи , които видях и се запознах с някои на протестите..Те ми върнаха вярата..Не съм спрял в последните 6-7 г. да потдържам връзка с противници на мутрата..Не бяха много..Ти си един от хората, които не си промени мнението и беше антимутра-антикомунист..Респект..
Груйчето също, Здавко,Паура, Начев ,Гигов, бота- по отскоро-има и други....Няма значение кой какви убеждения има, важно е да милеем за България , БФБ и да не ни е страх..
Сори Кирчо, но МонтЮ си е КОМУНЯГА и гъ...и кръвта!
- 5 Харесвания
Коментар
� -
И след като и на теб ти е ясно че всички пърдят в едно гърне, но се именуват герб, бсп, дпс, и пр, след като зависимостите са навсякъде - парламент, президентство, министерски съвет...къде отиваме? Какво прави тълпата? Какво ще последва, знаеш ли?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
� -
Питам теб.Защо САЩ не го искат...Днешният му запис слуша ли го или и това е манипулация.Не се прави на Матросов щото ще те е срам пази си достойнството...Носи пари на ректора на УНСС за да си строи хотел в Гърция а шефа на КС мълчи като путка.Не те ли е гнус
Питам те как на теб, на мен, на всички ще стане по-добре. Утре и на теб ще посегнат, няма да има АЕЦ що ни е? Опасен е, ще си пробутат идеите. Или ти като излезеш в пенсия те не брига вече.
Питам и къде е нашата визия, нашето национално самочувствие, кауза, линия която защитаваме.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Монти, аз вярвам на младите и образовани българи , които видях и се запознах с някои на протестите..Те ми върнаха вярата..Не съм спрял в последните 6-7 г. да потдържам връзка с противници на мутрата..Не бяха много..Ти си един от хората, които не си промени мнението и беше антимутра-антикомунист..Респект..
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Добре, слушам те. Какво ще стане сега? Защо спират патока САЩ. Защо? Ние кога ще имаме нещо завършено? Кажи ми.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЩе видим Инта..Доган е проклятието на България..
.
Коментар
� -
Левчо запри се бе човек.След няколко дена ще се срамуваш от глупостите които пишеш.Защо САЩ спират патока???
Бай Пешо, всичко което искам да ти кажа е, че мафията не е глупава и не се бута по този начин. От ситуацията ще се възползва много умело именно тя. Пренареждане ли ще го наречем, преструктуриране ли, не знам. Но помни ми думата, ще съжаляваме горчиво за това което ще дойде. Пак ще си говорим с теб, помни какво съм ти казал.Last edited by bulgarian lev; 15.07.2020, 22:04.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 3 Харесвания
Коментар
�
Коментар