IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Аз не съм за него. Той е пътник и си заминава. Казвам ти че нищо добро не ни чака и ще ни изиграят и бетонират за още 15 години. Да, заради децата ни. За това става въпрос.
    Мен не могат да ме изиграят щото аз тоя бардак триесе годин го гледам...Не могат нищо да измислят което да не разгадая за секунди.Това са природно уникални тъпанари.За мен и колегите ми беше огромно унижение да ни назначат един шофьор на баничарка за директор.А сега тая калинка е шеф на парламентарната комисия по енергетика.мръсна негодна крадлива сган.края им дойде.А и за разлика от оня идиот Рошко Синопичков не случиха на Президент.
    Last edited by national power; 15.07.2020, 23:19.

Коментар

• Глупости Инта, какво комунистическо си видял в Монти дай пример..Да не правим смешни изводи..Монти е още от СДС чиновник..

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Са АЕЦ че няма да има ми е ясно отдавна а и смятам че не ни е толкова необходим...След като се затвори Козлодуй може би да но към настоящият момент четири хилядника как се управлява такава система???По твоята логика да направим Тиквун Цар да детронираме Симеон и Република България да стане Царство България...Да ни управлява докат е жив с калинките си после идват внуците му и те така като в Северна Корея.Аз не искам да живея в такава държава.Не знам имаш ли деца но аз искам моите да си останат в България и сега е моментът да подкрепим младите.Те ще го свалят.Ние имаме жизненият опит и ще застанем зад тях ще им кажем че мафията е опасно нещо ще им разкажем нас как изиграха.Тоя път на мутрите няма да им се получи...Мисля че идва друго време...Много пъти съм писал че свтът се управлява от закони и че няма скрито покрито.Един ден всичко излиза наяве.Писах че колкото по дълго един глупак стои във властта толкова по жесток и жалък е краят му....Това са природни закони огромно знание.Накрая Природата възстановява хармонията....Да не говорим че тоя простак не даде един лев на обикновените хора след като им затвори бизнесите.Пари само за неговите олигарси.Казах ти подкрепи децата си да живеят в една държава с върховенство на закона....Не те ли е срам Доган и Пеевски да те командват и крадат
        Аз не съм за него. Той е пътник и си заминава. Казвам ти че нищо добро не ни чака и ще ни изиграят и бетонират за още 15 години. Да, заради децата ни. За това става въпрос.
        Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
          Монти, аз вярвам на младите и образовани българи , които видях и се запознах с някои на протестите..Те ми върнаха вярата..Не съм спрял в последните 6-7 г. да потдържам връзка с противници на мутрата..Не бяха много..Ти си един от хората, които не си промени мнението и беше антимутра-антикомунист..Респект..
          Трябва прочистване и рестарт от мутренските мафиотски вреди..
          ТО СИ ЛИЧЕШЕ ПО ПОСТОВЕТЕ МИ СРЕЩУ МУТРИТЕ..

Груйчето също, Здавко,Паура, Начев ,Гигов, бота- по отскоро-има и други....Няма значение кой какви убеждения има, важно е да милеем за България , БФБ и да не ни е страх..

СРАМ ЗА МУТРЕНСКИТЕ ТРОЛОВЕ..

Ей за тоя ти говоря! - така че разграничи се о време- заразно е!

Коментар

Хващаш се за отделни факти, интерпретираш ги генерално. Спират го защото искат да спрат Русия, искат да подкопаят и независимостра енергийната на Бг и Европа. Ти не разбра ли колко злини на света предизвика САЩ тази изкуствена държава оцелявала само по този начин.
            Питам те как на теб, на мен, на всички ще стане по-добре. Утре и на теб ще посегнат, няма да има АЕЦ що ни е? Опасен е, ще си пробутат идеите. Или ти като излезеш в пенсия те не брига вече.
            Питам и къде е нашата визия, нашето национално самочувствие, кауза, линия която защитаваме.
            Са АЕЦ че няма да има ми е ясно отдавна а и смятам че не ни е толкова необходим...След като се затвори Козлодуй може би да но към настоящият момент четири хилядника как се управлява такава система???По твоята логика да направим Тиквун Цар да детронираме Симеон и Република България да стане Царство България...Да ни управлява докат е жив с калинките си после идват внуците му и те така като в Северна Корея.Аз не искам да живея в такава държава.Не знам имаш ли деца но аз искам моите да си останат в България и сега е моментът да подкрепим младите.Те ще го свалят.Ние имаме жизненият опит и ще застанем зад тях ще им кажем че мафията е опасно нещо ще им разкажем нас как изиграха.Тоя път на мутрите няма да им се получи...Мисля че идва друго време...Много пъти съм писал че свтът се управлява от закони и че няма скрито покрито.Един ден всичко излиза наяве.Писах че колкото по дълго един глупак стои във властта толкова по жесток и жалък е краят му....Това са природни закони огромно знание.Накрая Природата възстановява хармонията....Да не говорим че тоя простак не даде един лев на обикновените хора след като им затвори бизнесите.Пари само за неговите олигарси.Казах ти подкрепи децата си да живеят в една държава с върховенство на закона....Не те ли е срам Доган и Пеевски да те командват и крадат

Коментар

• Инта, за кой ми говориш..Нали сме говорили, че и онези са комунисти като тези- БКП-БСП И БКП-ГЕРБ..

Само при царя беше добре за БФБ..НО ПРИ ТЕЗИ СВИНЕ БЕШЕ КРАХ..

Коментар

Не си прав не е..Няма по големи комунисти от милиционеркомунистите и троловете им..Кога Монти е обиждал някой за мнението му- никога..Инта и ти си сериозен инвеститор..Мислещ и не се продаде на мутрите.. Респект..

Ти забрави ли, че той беше на върха по времето на Орешака???- на теб харесваше ли ти яхнията която сготвиха и си изядоха?

Коментар

• Не си прав не е..Няма по големи комунисти от милиционеркомунистите и троловете им..Кога Монти е обиждал някой за мнението му- никога..Инта и ти си сериозен инвеститор..Мислещ и не се продаде на мутрите.. Респект..

Коментар

Монти, аз вярвам на младите и образовани българи , които видях и се запознах с някои на протестите..Те ми върнаха вярата..Не съм спрял в последните 6-7 г. да потдържам връзка с противници на мутрата..Не бяха много..Ти си един от хората, които не си промени мнението и беше антимутра-антикомунист..Респект..

Груйчето също, Здавко,Паура, Начев ,Гигов, бота- по отскоро-има и други....Няма значение кой какви убеждения има, важно е да милеем за България , БФБ и да не ни е страх..

Сори Кирчо, но МонтЮ си е КОМУНЯГА и гъ...и кръвта!

Коментар

• И след като и на теб ти е ясно че всички пърдят в едно гърне, но се именуват герб, бсп, дпс, и пр, след като зависимостите са навсякъде - парламент, президентство, министерски съвет...къде отиваме? Какво прави тълпата? Какво ще последва, знаеш ли?

Коментар

Питам теб.Защо САЩ не го искат...Днешният му запис слуша ли го или и това е манипулация.Не се прави на Матросов щото ще те е срам пази си достойнството...Носи пари на ректора на УНСС за да си строи хотел в Гърция а шефа на КС мълчи като путка.Не те ли е гнус
                        Хващаш се за отделни факти, интерпретираш ги генерално. Спират го защото искат да спрат Русия, искат да подкопаят и независимостра енергийната на Бг и Европа. Ти не разбра ли колко злини на света предизвика САЩ тази изкуствена държава оцелявала само по този начин.
                        Питам те как на теб, на мен, на всички ще стане по-добре. Утре и на теб ще посегнат, няма да има АЕЦ що ни е? Опасен е, ще си пробутат идеите. Или ти като излезеш в пенсия те не брига вече.
                        Питам и къде е нашата визия, нашето национално самочувствие, кауза, линия която защитаваме.

Коментар

• Монти, аз вярвам на младите и образовани българи , които видях и се запознах с някои на протестите..Те ми върнаха вярата..Не съм спрял в последните 6-7 г. да потдържам връзка с противници на мутрата..Не бяха много..Ти си един от хората, които не си промени мнението и беше антимутра-антикомунист..Респект..

Коментар

Добре, слушам те. Какво ще стане сега? Защо спират патока САЩ. Защо? Ние кога ще имаме нещо завършено? Кажи ми.
                            Питам теб.Защо САЩ не го искат...Днешният му запис слуша ли го или и това е манипулация.Не се прави на Матросов щото ще те е срам пази си достойнството...Носи пари на ректора на УНСС за да си строи хотел в Гърция а шефа на КС мълчи като путка.Не те ли е гнус

Коментар

Ще видим Инта..Доган е проклятието на България..
                              Кире, вярвам на Хаджигенов ,трябва ВНС , оставка на Тиквата...и гешев...Виждам борсата да се стабилизира след декември....А може и да има надежда
                              .

Коментар

Левчо запри се бе човек.След няколко дена ще се срамуваш от глупостите които пишеш.Защо САЩ спират патока???
                                Добре, слушам те. Какво ще стане сега? Защо спират патока САЩ. Защо? Ние кога ще имаме нещо завършено? Кажи ми...
                                Бай Пешо, всичко което искам да ти кажа е, че мафията не е глупава и не се бута по този начин. От ситуацията ще се възползва много умело именно тя. Пренареждане ли ще го наречем, преструктуриране ли, не знам. Но помни ми думата, ще съжаляваме горчиво за това което ще дойде. Пак ще си говорим с теб, помни какво съм ти казал.
                                Last edited by bulgarian lev; 15.07.2020, 22:04.

Коментар

X