Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
Говорейки за дехуманизация, ето нещо отвратително. Добре са го спрели.
https://www.zerohedge.com/news/2018-...-outrage-spain
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеОсвен напълно уместно, изказано от теб, дали не е и позакъсняло като въпрос, това си мисля. Вечният растеж води до сблъсък с тавана...
Аз поне виждам само два изхода от ситуацията:
1. Ставаме морални еколози и въвеждаме насилсвено баланс в системата или
2. Въвеждаме масова експанзия в космоса (обаче се оказва, че хората пребивавали в космоса не могат да се възпроизвеждат).
за трети вариант не ми се мисли, а има и четвърти - голямо мяу - и назад към пещерите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Забележи и не само във връзка с този индивиддефицити някакви има.
Иначе, малко по-сериозно, незнам докога “удобният” ни свят ще си остане удобен и без сериозни финансови сътресения. Клати се “третият” свят. Тази вибрация постепенно ще дойде и до нашата врата.
По някакъв начин ще се справим. За друго си мисля тези дни. Това ли е подходящият икономически модел, който да следват и децата ни? Консумиране? Докога?
Можем ли да променим нещо или ще си я караме на тъпоглав егоизъм и периодични кризи? Докога биха издържали ресурсите на планетата?
Малко екологично излиза но в такова настроение съм тези дни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеТебе требе та чеше некой друг, с гьостерицата.
- Поздрави, накратко.дефицити някакви има.
Иначе, малко по-сериозно, незнам докога “удобният” ни свят ще си остане удобен и без сериозни финансови сътресения. Клати се “третият” свят. Тази вибрация постепенно ще дойде и до нашата врата.
По някакъв начин ще се справим. За друго си мисля тези дни. Това ли е подходящият икономически модел, който да следват и децата ни? Консумиране? Докога?
Можем ли да променим нещо или ще си я караме на тъпоглав егоизъм и периодични кризи? Докога биха издържали ресурсите на планетата?
Малко екологично излиза но в такова настроение съм тези дни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от HY Spread Разгледай мнение
Сезона на чесънето
- Поздрави, накратко.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
Ха-ха, точно таква групичка са
Поединично им е доста по-трудно
P.S. Сетих се за един образ - Космонавта...Май се подвизаваше в темата "Поколението 30+ ли беше,40+ ли ли беше?!С много от просташко-свежарските си постове ме разцепваше от смях...И той някъде зачезна....И темата-и тя.....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеА къде се подвизават другите двама сега?
За Алонсо нищо не знам. Където и да е му желая попътен вятър.
Слуховете, че вървим “в пакет” са силно преувеличени. Ти не вярвай на всичко което чуеш.
Колкото до мен. Имах страхотно лято и ще мога да отделя малко енергия за този мил форум и таз мила тема.
Last edited by Selena; 06.09.2018, 07:53.
Коментар
-
Много свежо беше. Що да се засягам? Аз тук сезон откривам.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Много свежо беше. Що да се засягам? Аз тук сезон откривам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеАйде ся, не се засягай. Малко хумор не вреди.
.
Коментар
-
Остап Бендер пасти да яде. Ето как се раждат митовете и легендите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеМда, единия въртеше тука има - тука нема, другия играеше мюре, е третия играеше случаен "клиент"
Остап Бендер пасти да яде. Ето как се раждат митовете и легендите.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
Ха-ха, точно таква групичка са
Поединично им е доста по-трудно
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Абе заедно с ивмакс мистериозно изчезна и алонсо. Като че ли са някаква групичка за налагане на мнения.
Само селена се показва отвреме-навреме от кумова срама...
Поединично им е доста по-трудноLast edited by Money; 05.09.2018, 11:58.
Коментар
Коментар