IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Монти, аз вярвам на младите и образовани българи , които видях и се запознах с някои на протестите..Те ми върнаха вярата..Не съм спрял в последните 6-7 г. да потдържам връзка с противници на мутрата..Не бяха много..Ти си един от хората, които не си промени мнението и беше антимутра-антикомунист..Респект..
    Трябва прочистване и рестарт от мутренските мафиотски вреди..
    ТО СИ ЛИЧЕШЕ ПО ПОСТОВЕТЕ МИ СРЕЩУ МУТРИТЕ..

Груйчето също, Здавко,Паура, Начев ,Гигов, бота- по отскоро-има и други....Няма значение кой какви убеждения има, важно е да милеем за България , БФБ и да не ни е страх..

СРАМ ЗА МУТРЕНСКИТЕ ТРОЛОВЕ..

Сори Кирчо, но МонтЮ си е КОМУНЯГА и гъ...и кръвта!

Коментар

• И след като и на теб ти е ясно че всички пърдят в едно гърне, но се именуват герб, бсп, дпс, и пр, след като зависимостите са навсякъде - парламент, президентство, министерски съвет...къде отиваме? Какво прави тълпата? Какво ще последва, знаеш ли?
      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Питам теб.Защо САЩ не го искат...Днешният му запис слуша ли го или и това е манипулация.Не се прави на Матросов щото ще те е срам пази си достойнството...Носи пари на ректора на УНСС за да си строи хотел в Гърция а шефа на КС мълчи като путка.Не те ли е гнус
        Хващаш се за отделни факти, интерпретираш ги генерално. Спират го защото искат да спрат Русия, искат да подкопаят и независимостра енергийната на Бг и Европа. Ти не разбра ли колко злини на света предизвика САЩ тази изкуствена държава оцелявала само по този начин.
        Питам те как на теб, на мен, на всички ще стане по-добре. Утре и на теб ще посегнат, няма да има АЕЦ що ни е? Опасен е, ще си пробутат идеите. Или ти като излезеш в пенсия те не брига вече.
        Питам и къде е нашата визия, нашето национално самочувствие, кауза, линия която защитаваме.

Коментар

• Монти, аз вярвам на младите и образовани българи , които видях и се запознах с някои на протестите..Те ми върнаха вярата..Не съм спрял в последните 6-7 г. да потдържам връзка с противници на мутрата..Не бяха много..Ти си един от хората, които не си промени мнението и беше антимутра-антикомунист..Респект..
          Трябва прочистване и рестарт от мутренските мафиотски вреди..
          ТО СИ ЛИЧЕШЕ ПО ПОСТОВЕТЕ МИ СРЕЩУ МУТРИТЕ..

Груйчето също, Здавко,Паура, Начев ,Гигов, бота- по отскоро-има и други....Няма значение кой какви убеждения има, важно е да милеем за България , БФБ и да не ни е страх..

СРАМ ЗА МУТРЕНСКИТЕ ТРОЛОВЕ..

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Добре, слушам те. Какво ще стане сега? Защо спират патока САЩ. Защо? Ние кога ще имаме нещо завършено? Кажи ми.
            Питам теб.Защо САЩ не го искат...Днешният му запис слуша ли го или и това е манипулация.Не се прави на Матросов щото ще те е срам пази си достойнството...Носи пари на ректора на УНСС за да си строи хотел в Гърция а шефа на КС мълчи като путка.Не те ли е гнус

Коментар

Ще видим Инта..Доган е проклятието на България..
              Кире, вярвам на Хаджигенов ,трябва ВНС , оставка на Тиквата...и гешев...Виждам борсата да се стабилизира след декември....А може и да има надежда
              .

Коментар

Левчо запри се бе човек.След няколко дена ще се срамуваш от глупостите които пишеш.Защо САЩ спират патока???
                Добре, слушам те. Какво ще стане сега? Защо спират патока САЩ. Защо? Ние кога ще имаме нещо завършено? Кажи ми...
                Бай Пешо, всичко което искам да ти кажа е, че мафията не е глупава и не се бута по този начин. От ситуацията ще се възползва много умело именно тя. Пренареждане ли ще го наречем, преструктуриране ли, не знам. Но помни ми думата, ще съжаляваме горчиво за това което ще дойде. Пак ще си говорим с теб, помни какво съм ти казал.
                Last edited by bulgarian lev; 15.07.2020, 22:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
                  Генерал Радев няма нужната култура, поел е по път който няма връщане назад, тласка Бг към власт на тълпата, а тълпата не може да взема важни решения. Ние сме крехка демокрация, демокрация без опит, без нужната култура за демокрация. Влиянието на Русия, олигарсите, мафиотите се вижда от самолет, манипулирането на масите се случва в момент който не е избран случайно.
                  Коментарите са на проф Георги Близнашки, бивш служебен министър.
                  Цялата отговорност за последствията дали ще се поеме утре от тълпите мирни наистина протестиращи. Лумпените се прокрадват сред тях обаче и това също е страшно.
                  Левчо запри се бе човек.След няколко дена ще се срамуваш от глупостите които пишеш.Защо САЩ спират патока???

Коментар

• Генерал Радев няма нужната култура, поел е по път който няма връщане назад, тласка Бг към власт на тълпата, а тълпата не може да взема важни решения. Ние сме крехка демокрация, демокрация без опит, без нужната култура за демокрация. Влиянието на Русия, олигарсите, мафиотите се вижда от самолет, манипулирането на масите се случва в момент който не е избран случайно.
                    Коментарите са на проф Георги Близнашки, бивш служебен министър.
                    Цялата отговорност за последствията дали ще се поеме утре от тълпите мирни наистина протестиращи. Лумпените се прокрадват сред тях обаче и това също е страшно.

Коментар

• Ще видим Инта..Доган е проклятието на България..

Коментар

Панев, поне разбира И ЩЕ Е ПОЛЕЗЕН, А НЕ КРАДЛИВИ НЕКАДЪРНИЦИ КАТО ЧЕРЕШАТА..
                        Има и други подходящи хора от професията, които могат да са полезни и на БФБ и на КФН..
                        Тези боклуци нанесоха ужасни щети на икономиката и БФБ..

Следете за пъпната им връв на следващите, тя ще да е с клонинг към Догана,- нема утърване и с умиранеее!

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                          Това, подчертаното с курсив, е доказателство за тежък утопизъм и никаква способност за вадене на поука. Тази „стратегия” даде фира много отдавна. Явно, това са възможностите ти, обаче (Да не дава Господ).
                          Чудя се само как уж големи зрели хора толкова лесно се манипулират. Айде на младите им простено, още са зелени. Евала че скачат срещу статуквото и защитават правата си на свободни граждани, но трябва леко и да се позамислиш кой яхва твоите искания и с каква цел. А тази цел не е да ги подкрепят, ни най-малко. В тази игра има сложни ходове, похвати които обаче са еднакви навсякъде. Може даже политическо убийство да извършат за да насочат вниманието там. Тези хора не са за подценяване и борбата с тях трябва да е с техните методи - безкомпромисна и също толкова задкулисна.
                          Един снощи го питат учтиво с микрофон защо е там и срещу какво протестира. Той на ,,ти" просташки отговаря и основната причина била че нямало детски градини, нямало места в градините и детето му било без градина.
                          Last edited by bulgarian lev; 15.07.2020, 09:12.

Коментар

Левчо протести избори и ако не стават новите пак бой до дупка.Ще ги сменяме като носни кърпи докато дойдат честни почтени и кадърни хора.Ако трябва всяка година избори до дупка тия се самозабравиха.Казвам ти пак не те ли е срам вътрешният министър да не ебава Бибитко а да се подчинява на Доган какво е това Правителство и чие?Виж само безумията на здравния министър там поне си компетентен
                            Това, подчертаното с курсив, е доказателство за тежък утопизъм и никаква способност за вадене на поука. Тази „стратегия” даде фира много отдавна. Явно, това са възможностите ти, обаче (Да не дава Господ).

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury
                              М/у другото и аз съм се съмнявала,че си в АЕЦ - а с този начин на мислене ама не ме интересува и не ми пука
                              На мен пък ми звучи много по-опасно от това, че са дали на другата маймуна Калашников.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
                                А,някъде да съм написала, че Бойко ,е десен ? Хайде, научи се първо да четеш, после да осмислиш написаното и чак тогава можеш да ми слагаш червени прашки ! Ясно ?!
                                Пиши по-бавно! Дислексията и когнитивната недостатъчност са често срещани проблеми наоколо.

Коментар

Working...
                                X