IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Геометрично можеш ли да го покажеш. или някъде в интернет.

Ето ти хексагонално доказателство.

THC
    Last edited by vikhunter; 24.06.2018, 17:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение

Но най вече ортодентални.
      Според мен това е чисто съвпадение.
      Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Брой на зъбите на на горнита и долната челюст по 16. В самта челюст по осем огледално симетрични.

Коментар

Разбира се че са фрактали , ако приемем че типовете не със 100 процента покритие а преливат един в друг. Ако намеси и времето и системата стане динамична, ще чакам опулените тинейджърки.
          Типовете се преливат със сигурност, защото категориите не са бинарни, интроверт/екстраверт, а се дават в проценти, примерно 58% интроверт/42% екстраверт. При това те са вероятно непрекъснати променливи и комбинациите са безкрайни

Възможно тук да се крие потенциал за Нобелова награда

Тийнеджъките ще разтворят... сърцето си за нобелиста

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Според мен признаците са 16, и не ортогонални. По-скоро хексагонални...

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение

А може пък да са фрактали някакви от теорията на хаоса и сложните системи
              Разбира се че са фрактали , ако приемем че типовете не със 100 процента покритие а преливат един в друг. Ако намеси и времето и системата стане динамична, ще чакам опулените тинейджърки.

Коментар

Специално ей сегинка нà ше се заема,

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                  Ендер нещо се е объркал, ми се струва.

Математиаката е много проста и се свежда до 2х2х2х2 = 16

Имаш четири “бита” или клетки и всяка може да приеме само два символа
                  Чукча не читатель?

Коментар

А може пък да са фрактали някакви от теорията на хаоса и сложните системи

Коментар

Коментар

• Ендер нещо се е объркал, ми се струва.

Математиаката е много проста и се свежда до 2х2х2х2 = 16

Имаш четири “бита” или клетки и всяка може да приеме само два символа

Коментар

Сигурен съм, че е така, но достоверноста остава относителна /към нещо си/ и отсъждаме по 15 признака, при това ортогонални.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

...а 4-значното обозначение, от ASCII-код, прехвърлено през вероятността за появяване (1/26) на всяка буква - освен, ако авторът не е емал друго предвид - дали не дава още по-широк „набор” от възможни комбинации тъй, щото самата идея за „16 -те типа”, тотално да избледнее?
                            Сигурен съм, че е така, но достоверноста остава относителна /към нещо си/ и отсъждаме по 15 признака, при това ортогонални.

Коментар

Естествено, че е страхотен коментара.
                              Този коментар е специално направен за семинари на опулени тийнейджърки. Да им правят невинните мозъчета на боза.
                              ...а 4-значното обозначение, от ASCII-код, прехвърлено през вероятността за появяване (1/26) на всяка буква - освен, ако авторът не е емал друго предвид - дали не дава още по-широк „набор” от възможни комбинации тъй, щото самата идея за „16 -те типа”, тотално да избледнее?

Коментар

Естествено, че е страхотен коментара.
                                Този коментар е специално направен за семинари на опулени тийнейджърки. Да им правят невинните мозъчета на боза.
                                Къде са тез опулени тинейджерки , да взема и аз да напиша нещо завъртяно. Тук сме само дървени философи.
                                Last edited by Todor Sabev; 24.06.2018, 16:54.

Коментар

Working...
                                X