IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
    Долар ден.
    Днес СИЧКО в заведението е за сметка на същото и е на коремът...
    Кръчмарот - 40
    дА.
    Eee, Koлчо, здрав да си и челядта да те радва много. Както се казва - ееееееей, честиииит юбилей
    П.С. Днес спечелих и едно джеймисънче, та ще (се) почерпя виртуално с него

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
      Това за пълничкия Дон Кихот лий намек?

Алоууу, аз да не съм нерез, че да ме гърми, бре...?

пп Теб те гръмна Дамата в политиката и сега се опитваш да ми го върнеш......

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        Щъ пийш, ама по мой избор
        Чаша червено вино и дано ти се обостри язвата, дето много плямпаш у Политика

Наздраве!
        Поооодлааа си ти, Тянке, знаеш как да ма инквизираш. Добруджанска снаха такава!

Коментар

Сготвих черния бъз и ше ви грофкам с примера за здравословен живот с имуностимулатори. Интересно, дали става и ракийка от бъз? Леко ферментира от захарта, но дали ще заври и падне захарността? Ракия имунотрепач!!!
          Щъ пийш, ама по мой избор
          Чаша червено вино и дано ти се обостри язвата, дето много плямпаш у Политика

Наздраве!
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• Сготвих черния бъз и ше ви грофкам с примера за здравословен живот с имуностимулатори. Интересно, дали става и ракийка от бъз? Леко ферментира от захарта, но дали ще заври и падне захарността? Ракия имунотрепач!!!

Коментар

тва па що ?
              Суеверия некви.

Коментар

Карабината у касата. Прасешкия лов още не е открит
                Наздраве!
                Това за пълничкия Дон Кихот лий намек?

Коментар

Радостно оживление в кръчмата. Кака е тука, значи не дебне нейде с карабината.
                  Карабината у касата. Прасешкия лов още не е открит
                  Наздраве!
                  Мечо

Коментар

тва па що ?
                    Не трябва да се палят 40 свещи на тортата. Смъртта и като цяло лошата поличба се привлича от числото 40.
                    Наздраве, за твое здраве!
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                      Благодаря !

Само не вдявам таз вяртърна мелница що си ми я сложила......Вярно съм един дебел Дон Кихот, но чак пък толкуз да си личи...

пп Може ли един въпрос на лични ?

Наздраве !
                      Брех, деликатност, брех ... и английско възпитание
                      Наздраве!

П.П. Питай.
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от winner Разгледай мнение
                        За 40 казват, че не се честитяло. От мен наздраве и да ти додат на масата 40 разбойника! И още толкоз Снежанки!
                        Не се черпи...
                        Но има хора дето и на 30, 50 и на 60 не черпят.....

пп Виртуалното черпене е като виртуалната изгора.... - не се брои !

Наздраве !

Коментар

Ахмак! На четииииирийси са не черпи. ......
                          тва па що ?
                          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Долар ден.
                            Кръчмарот - 40
                            дА.
                            За 40 казват, че не се честитяло. От мен наздраве и да ти додат на масата 40 разбойника! И още толкоз Снежанки!

Коментар

Добро утро!

Сутринта билото на Балканя не се виждаше - всичко наоколо беше покрито със сребриста мъгла. Стана прохладно, лястовиците накацаха по жиците ..., явно е време за тази песен:
                              https://www.youtube.com/watch?v=CwXY...DMMCwXYJVgsNQY
                              Наздраве!
                              Радостно оживление в кръчмата. Кака е тука, значи не дебне нейде с карабината.

Коментар

Долар ден.
                                Кръчмарот - 40
                                дА.
                                Ахмак! На четииииирийси са не черпи. ...... Мммммммм, е виртуално може. Жив с широко отворени очи и здрав с изправ(е)ни мисли, коси, крака, уши.

Коментар

Working...
                                X