Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеИлачи като не давате,поне ракия сипете
Бира ?Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЧарда /стадо говеда/фон
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениещО печал ?
Шовек, требе принцип да ИМА !!!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеКой тоз? Цяло стадо селски говеда!? Нееееее, не ми се вярва толкос богати. При вас ней ли едно говедо, на махла, ако го има. Махленскиот първенец, де.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеСпретнали те ... Ако не беше оня предател на хабитата със стадото селски говеда, още щяхме да си въртим синджиря
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеСипи нещо силно, че ме потопи в дълбока печал. Не че щях да посетя Кръчмата, ако беше разположена в близост до морето, де.
Наздраве!
Шовек, требе принцип да ИМА !!!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеТака де, нали 5-6 години сте прескачали да обирате богатата Източна Румелия и после сте се криели зад граничните стълбове. Ама ония като им омръзнало да ги обирате, спретнали едно Съединение да нема къде се криете. И вий хоп пак при трънките, глогинките и габъро.И днес йощ си спомняте онез славни дни и като минете прохода гледате жадно кво може заберете към Балкана.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеНЕ !
ЕДИН е Храмът и СКЛАДЪТ е негов темел !!!
В столицата !
Другото е конфекция, суета и печалбарство !
Теоретишно, възможно е посещение във връзка с консумация (на харни и напитки) на некои точки по картата Българска, но НИЩО ПОВЕЧ ...
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМеста да искаш.
А бе ..., Колето що не вземе да направи една изнесена Кръчма - лятото на морето, зимата у планината!?
Наздраве!
ЕДИН е Храмът и СКЛАДЪТ е негов темел !!!
В столицата !
Другото е конфекция, суета и печалбарство !
Теоретишно, възможно е посещение във връзка с консумация (на харни и напитки) на некои точки по картата Българска, но НИЩО ПОВЕЧ ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЩо, Що, Що.... ????
И аз питам, страдайки.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеПо моят хабитат не се забелязват такива знаци, ама в замяна на това си имаме некой друг изостанал граничен стълб по билото на Балканя
Наздраве!И днес йощ си спомняте онез славни дни и като минете прохода гледате жадно кво може заберете към Балкана.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМеста да искаш.
А бе ..., Колето що не вземе да направи една изнесена Кръчма - лятото на морето, зимата у планината!?
Наздраве!
И аз питам, страдайки.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Важното е да има прохладни места за едно здраво пиене на теферич....
Наздраве !
Мечо
Коментар
Коментар