IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
    Каков илач желае телОто ти ?
    Бира ?
    Безалкохолна ......

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
      Илачи като не давате,поне ракия сипете
      Каков илач желае телОто ти ?
      Бира ?
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        Чарда /стадо говеда/фон
        Ма той ваш човек ли бил? Аз са чудех откъде такъф хвалипръцко. Наздраве за търсещите из полята изява балканци! Ми ти да не си му другарката с байрака? Нали твърдеше, че помниш Лили Иванова от малка.

Коментар

• Илачи като не давате,поне ракия сипете
          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

щО печал ?
            Шовек, требе принцип да ИМА !!!
            А принципите са затова, за да се нарушават
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
              Кой тоз? Цяло стадо селски говеда!? Нееееее, не ми се вярва толкос богати. При вас ней ли едно говедо, на махла, ако го има. Махленскиот първенец, де.
              Чарда /стадо говеда/фон
              Мечо

Коментар

Спретнали те ... Ако не беше оня предател на хабитата със стадото селски говеда, още щяхме да си въртим синджиря
                Наздраве!
                Кой тоз? Цяло стадо селски говеда!? Нееееее, не ми се вярва толкос богати. При вас ней ли едно говедо, на махла, ако го има. Махленскиот първенец, де.

Коментар

Сипи нещо силно, че ме потопи в дълбока печал. Не че щях да посетя Кръчмата, ако беше разположена в близост до морето, де.
                  Наздраве!
                  щО печал ?
                  Шовек, требе принцип да ИМА !!!
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
                    Така де, нали 5-6 години сте прескачали да обирате богатата Източна Румелия и после сте се криели зад граничните стълбове. Ама ония като им омръзнало да ги обирате, спретнали едно Съединение да нема къде се криете. И вий хоп пак при трънките, глогинките и габъро. И днес йощ си спомняте онез славни дни и като минете прохода гледате жадно кво може заберете към Балкана.
                    Спретнали те ... Ако не беше оня предател на хабитата със стадото селски говеда, още щяхме да си въртим синджиря
                    Наздраве!
                    Мечо

Коментар

НЕ !
                      ЕДИН е Храмът и СКЛАДЪТ е негов темел !!!
                      В столицата !
                      Другото е конфекция, суета и печалбарство !
                      Теоретишно, възможно е посещение във връзка с консумация (на харни и напитки) на некои точки по картата Българска, но НИЩО ПОВЕЧ ...
                      Сипи нещо силно, че ме потопи в дълбока печал. Не че щях да посетя Кръчмата, ако беше разположена в близост до морето, де.
                      Наздраве!
                      Мечо

Коментар

Места да искаш.

А бе ..., Колето що не вземе да направи една изнесена Кръчма - лятото на морето, зимата у планината!?
                        Наздраве!
                        НЕ !
                        ЕДИН е Храмът и СКЛАДЪТ е негов темел !!!
                        В столицата !
                        Другото е конфекция, суета и печалбарство !
                        Теоретишно, възможно е посещение във връзка с консумация (на харни и напитки) на некои точки по картата Българска, но НИЩО ПОВЕЧ ...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                          Що, Що, Що.... ????

И аз питам, страдайки.....
                          Да се привика с призовка, да му се пили на главата, да му се реди на масата, да му се свири на ушето и припява на душицата, та да се граждански мобилизира и кръчмарски активизира.

Коментар

По моят хабитат не се забелязват такива знаци, ама в замяна на това си имаме некой друг изостанал граничен стълб по билото на Балканя
                            Наздраве!
                            Така де, нали 5-6 години сте прескачали да обирате богатата Източна Румелия и после сте се криели зад граничните стълбове. Ама ония като им омръзнало да ги обирате, спретнали едно Съединение да нема къде се криете. И вий хоп пак при трънките, глогинките и габъро. И днес йощ си спомняте онез славни дни и като минете прохода гледате жадно кво може заберете към Балкана.

Коментар

Места да искаш.

А бе ..., Колето що не вземе да направи една изнесена Кръчма - лятото на морето, зимата у планината!?
                              Наздраве!
                              Що, Що, Що.... ????

И аз питам, страдайки.....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                                Добро утро !

Важното е да има прохладни места за едно здраво пиене на теферич....

Наздраве !
                                Места да искаш.

Наздраве!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X