Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеПрахчета, та прахчета.......
Давай му сини хапчета катъ вечер и за месец се е стопил.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДай прахчета за отслабвана, че по-едрата 1/3-та се набута в некви преключения.
Усети болки в коляното, пък професорът дет го преглежда се оказа неестет - не оцени красивата му и стройна фигураРече му да отслабне, преди да му тури имплант.
Наздраве!
Давай му сини хапчета катъ вечер и за месец се е стопил.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЧе каква дама ще да е това, след като й се налага да се труди!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеЗа дамите здраве и трудолюбие!!?
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеМхмЪ..
А после ща търсиж прахчета ...
Усети болки в коляното, пък професорът дет го преглежда се оказа неестет - не оцени красивата му и стройна фигураРече му да отслабне, преди да му тури имплант.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЪъъъ, ми за дамите, дето не си падат по мацки, какво ще пожелаеш?
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНещо от което триглицеридите ми ще се изправят на крака и ще избухнат в бурни аплодисменти .....
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениефакт...
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЕдин път съ живей ....Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеМхмЪ..
А после ща търсиж прахчета ...Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНещо от което триглицеридите ми ще се изправят на крака и ще избухнат в бурни аплодисменти .....
А после ща търсиж прахчета ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеПогледнато от тоз ъгъл ... добре, ще се примиря
Какво ще пиеш, съкровище /тълкованието ти ми подейства твърде успокояващо/?
Наздраве!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДамите самите те са мацки, така че по тях ше си падат и така нема да има недоволни ... викам аз.
Какво ще пиеш, съкровище /тълкованието ти ми подейства твърде успокояващо/?
Наздраве!Last edited by tnm; 08.09.2016, 13:14.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар