IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Какво говориш /пишеш/, хер Начев! Напротив! С разказването му ти ме отмени, така да се каже, от едно твърде неприемливо за дама поведение.
    Защото, когото един мъж говори мръсотии, това си е най-обикновен цинизъм. Когато една дама прави това, обикновено струва пари ... или се изисква по-интимна обстановка.
    Наздраве!
    Не че нещо, но това е мъдрата (да не казвам старата, че звучи грозно) школо. Бравос, турих ти плюса Няма по-грозна гледка от жена с пластмасарка бира, която псува като хамалин, пък дори и външният и вид да е близък до този на Мегън Фокс. Ама то и аз май одъртях...
    Наздраве!
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

Дзеров чистосърдечно и директно си призна за ядящата го завист, представи си колко още самци тайно ми завиждат.
      Хер и само Хер!
      Не намерих ария на завистта, затова пускам Ария на клеветата.
      https://vbox7.com/play:504e9289

Коментар

Извини ме, мила и уважаема колежке, че е твърде вероятно да съм ти отнел удоволствието от разказването на този темелен виц.
        В интерес на Истината, обаче, постарах се да му дам почти невинно звучене, а съм го чувал в много хард вариант.
        Поради което пък реших, че чисто житейски и еволюционно е подходящо да отменя една дама от влизане в битови и характерологически подробности.

"Хер" или "мосю"?!
        Ма иска ли питане!
        След като Дзеров чистосърдечно и директно си призна за ядящата го завист, представи си колко още самци тайно ми завиждат.
        Хер и само Хер!

Наздраве!

Thing's That Never Cross A Man's Mind
        Какво говориш /пишеш/, хер Начев! Напротив! С разказването му ти ме отмени, така да се каже, от едно твърде неприемливо за дама поведение.
        Защото, когото един мъж говори мръсотии, това си е най-обикновен цинизъм. Когато една дама прави това, обикновено струва пари ... или се изисква по-интимна обстановка.
        Наздраве!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

Затова казвам аз, че с теб се вихрим във виртуална хармония
          Наздраве /хер или мосю, последно питане/, Нечев!
          Извини ме, мила и уважаема колежке, че е твърде вероятно да съм ти отнел удоволствието от разказването на този темелен виц.
          В интерес на Истината, обаче, постарах се да му дам почти невинно звучене, а съм го чувал в много хард вариант.
          Поради което пък реших, че чисто житейски и еволюционно е подходящо да отменя една дама от влизане в битови и характерологически подробности.

"Хер" или "мосю"?!
          Ма иска ли питане!
          След като Дзеров чистосърдечно и директно си призна за ядящата го завист, представи си колко още самци тайно ми завиждат.
          Хер и само Хер!

Наздраве!

Thing's That Never Cross A Man's Mind

Коментар

Предполагам, че със символа "китка" визираш онзи виц, в който момъкът довел в къщи невеста. Свекървата поела инициатива за разговор с младата госпожа, като действителната цел била да наложи своите правила, власт и доминация.
            По начало синовете се командват относително лесно, а ако са сравнително неподатливи на преки команди, то могат да бъдат изработени чрез манипулация.
            Със снахите нещата хич биля не стоят толкова лесно! Там номерата не минават и се налага ползване на друг инструментариум.

И така ... свекървата започнала да обяснява на снахата как последната е "препоръчително" да се държи при забелязване на някакъв нишан. Казала: ако ме видиш да влизам в къщата само с наметната жилетка и стъпваща тежко, не съм на кеф, скриваш се в ъгъла и не дишаш, чакаш там докато ми мине!
            А пък оперената невеста отговорила: Да знаеш, че в подобна ситуация (наметната жилетка), аз си премествам китката от лявото ухо на дясното, което значи, че ми е все през .... онази за твоя кеф!
            Затова казвам аз, че с теб се вихрим във виртуална хармония
            Наздраве /хер или мосю, последно питане/, Нечев!
            Мечо

Коментар

Събев, ударението на коментара беше в действието по преместване на китката, като по тази начин показвам моето отношението си към другарския съд, де ми го гласи Арахната.. Огледалото е допълващо пояснение
              Предполагам, че със символа "китка" визираш онзи виц, в който момъкът довел в къщи невеста. Свекървата поела инициатива за разговор с младата госпожа, като действителната цел била да наложи своите правила, власт и доминация.
              По начало синовете се командват относително лесно, а ако са сравнително неподатливи на преки команди, то могат да бъдат изработени чрез манипулация.
              Със снахите нещата хич биля не стоят толкова лесно! Там номерата не минават и се налага ползване на друг инструментариум.

И така ... свекървата започнала да обяснява на снахата как последната е "препоръчително" да се държи при забелязване на някакъв нишан. Казала: ако ме видиш да влизам в къщата само с наметната жилетка и стъпваща тежко, не съм на кеф, скриваш се в ъгъла и не дишаш, чакаш там докато ми мине!
              А пък оперената невеста отговорила: Да знаеш, че в подобна ситуация (наметната жилетка), аз си премествам китката от лявото ухо на дясното, което значи, че ми е все през .... онази за твоя кеф!

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

,,Огледалце огледалце я кажи коя е най- хубава на света,,

Са що ни баламосваш , то ясно че туй огледало омагьосано.
                Събев, ударението на коментара беше в действието по преместване на китката, като по тази начин показвам моето отношението си към другарския съд, де ми го гласи Арахната.. Огледалото е допълващо пояснение
                Мечо

Коментар

Току - що ходих да се видя на огледалото, дали съм все така хубава, кат си преместя китката от лявото зад дясното ухо. Нямам място за притеснение - все така чаровна си изглеждам
                  Наздраве1
                  ,,Огледалце огледалце я кажи коя е най- хубавата на света,,

Са що ни баламосваш , то ясно че туй огледало омагьосано.
                  Last edited by Todor Sabev; 04.01.2019, 14:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Довечера, ако не заспа, ще проведем колективен кръчмарски съд над самозабравилата се третинка, де като се погледне в огледалото, бело ангелче й се явява. Пък пред огледалото стои омърлушено, кирлясало от дребни интрижки дяволче, де Бибиян му откъснал опашката и то са гордей, че от едно ребро човек е станал. От седмачетата, кои се троскат непрестанно и тех ги забележат.
                    Трептя в очакване
                    Наздраве, Мрънкало!
                    Мечо

Коментар

Току - що ходих да се видя на огледалото, дали съм все така хубава, кат си преместя китката от лявото зад дясното ухо. Нямам място за притеснение - все така чаровна си изглеждам
                      Наздраве1
                      Довечера, ако не заспа, ще проведем колективен кръчмарски съд над самозабравилата се третинка, де като се погледне в огледалото, бело ангелче й се явява. Пък пред огледалото стои омърлушено, кирлясало от дребни интрижки дяволче, де Бибиян му откъснал опашката и то са гордей, че от едно ребро човек е станал. От седмачетата, кои се троскат непрестанно и тех ги забележат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Потресаващо самопризнание. Като се върна вечерта предлагам да направим разбор на това престъпно мислене и да окачим носителя му на дъската за провесване и порицание. Наздраве за патриархата!
                        Наздраве1
                        Мечо

Коментар

Дамите в никакви ситуации нямат вина. Поне аз не си спомням за сравнително дългия си брачен живот някога за нещо да съм била виновна.
                          Мдъ, наздраве!
                          Потресаващо самопризнание. Като се върна вечерта предлагам да направим разбор на това престъпно мислене и да окачим носителя му на дъската за провесване и порицание. Наздраве за патриархата!

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Разшифрован съм и всеки носител на 6-то чувство вече разбра, че не схващам обективната истина.

Може би моята обективна истина е в това - да не разбирам оная /обективна/ истина, която изповядват носителите на 6-то чувство?...

Все пак виртуалните "надприказвания" не са - нито вредни, нито пък са опасни. Важно е да ги има непринудените и искрени усмивки...
                            Не съществува такова нещо, като 6 -то чувство! Това е просто работеща съвкупност от качества или недостатъци , в зависимост от гледната точка! И според мойта истина, "надприказванията ", без значение от реалността, могат да бъдат и вредни и опасни . Лека нощ!
                            Last edited by Lelq; 04.01.2019, 04:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Нямам настроение за "смешки" . Черно на бяло значи, че е написано от Грую в разказаната история. Ама е по - лежерно да се гледа само това, което ни изнася, а не обективната (написана - черно на бяло) истина.

Разшифрован съм и всеки носител на 6-то чувство вече разбра, че не схващам обективната истина.

Може би моята обективна истина е в това - да не разбирам оная /обективна/ истина, която изповядват носителите на 6-то чувство?...

Все пак виртуалните "надприказвания" не са - нито вредни, нито пък са опасни. Важно е да ги има непринудените и искрени усмивки...

Коментар

Чак пък толку да учиш за едното 6-то чуфство, ич биля на струва
                                Наздраве, Lelq!
                                Понякога се налага да учиш Наздраве, tnm !

Коментар

X