Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЪъъъ, ми за дамите, дето не си падат по мацки, какво ще пожелаеш?
Наздраве!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДескременация по полов признак забелязвамИ то към един от най-редовите посетители на храма. Що така!?
Наздраве!
Става въпрос за отговор на въпроси, коит безпокоят посетителете...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеЗа организационни въпроси, се обръщайте към персонала.
...
От Ръководството.И то към един от най-редовите посетители на храма. Що така!?
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЪъъъ, ми за дамите, дето не си падат по мацки, какво ще пожелаеш?
Наздраве!
...
От Ръководството.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеКаквото разбрах, написах....
Това, че стария Бен е замезвал в повече с мръвкие различно....
Ноо, на всекиму в Кръчмата здраве и убави мацки....
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеПреди година и нещо Стария Бен имаше проблеми с триглицеридите и холестерола.Тогава алатите и асатите бяха в норма. Та тогава Колчо даде контакти за едни прахчета от с. Гигинци.А резултата беше следния: направих си изследвания преди лекарствата на ендокринолога, след лекарствата предписани от него и преди прахчетата и след прахчетата. И когато ги показах на лекара той веднага поиска контактите на тия хорица от селото. С един цикъл пиене /28 прахчета/ показателите бяха паднали на горната граница.
Кръчмата е ХРАМ !!!
Помощ ВСЯКОЙ ще получи, според нуждите възникнали ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДобри хора,по зрели хора дайте лек за асатите и алатите(чернодробните ензими),че са ми в пъти повече от колко требе.
Има апове,ма искам нещо по народно му.
И не ми казвайте да намаля пиенето,аз пия като чичо по 50 гр.
Е,има и изключения,ама те са 2-3 пъти в годината,въх тогава си наваксвамLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеЛив 52 май се казваше индийското билково на Хималая. Но има предупрждения, че предизвиква хепатит. Възможно поради липса на добра производствена практика.
От Хималая ( аз много от лековете съм ги пил и за мен са супер ) има други подобни.....
Ще питам човек, който разбира от ензими и дробове и ще пиша ...
По принцип трябва да се погледне много сериозно на функцията на ч. дроб.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДобри хора,по зрели хора дайте лек за асатите и алатите(чернодробните ензими),че са ми в пъти повече от колко требе.
Е,има и изключения,ама те са 2-3 пъти в годината,въх тогава си наваксвам
Коментар
-
Добри хора,по зрели хора дайте лек за асатите и алатите(чернодробните ензими),че са ми в пъти повече от колко требе.
Е,има и изключения,ама те са 2-3 пъти в годината,въх тогава си наваксвамАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТц....
Сложил съм бялата риза и се разхождам по поляните....
Гледам, че Тянка те черпи с червено вино....Идеално за една лека стомашна кризичка......Но тя не знае, че съм ти приготвил лек за този случай....
Шаваш или не, пак за рецептата ще питаш....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеКак, бе, питането за Дон Киот беше преди дискусията за химна чужденецки. И аз така леко подпитвах, провера дали е изместила мерника от къде Искъро към Нишава. Ама ти излишно шаваш. И сига и двамата на мушката. Наздраве и залягай!
Сложил съм бялата риза и се разхождам по поляните....
Гледам, че Тянка те черпи с червено вино....Идеално за една лека стомашна кризичка......Но тя не знае, че съм ти приготвил лек за този случай....
Шаваш или не, пак за рецептата ще питаш....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Алоууу, аз да не съм нерез, че да ме гърми, бре...?
пп Теб те гръмна Дамата в политиката и сега се опитваш да ми го върнеш......
Коментар
Коментар