Сипете.....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Ъхъ, и накрая да им заспи в легалцето
Наздраве, Lelq!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Или се страхуват да срещнат съдбата ?
Вземе да им изяде манджичката или да им изпие пиенето
Наздраве, Lelq!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
Предпочитат спотайване в тъмните кьошета на пълната анонимност, или пък съдбата не ни е отредила ... компанията на Ивановци??
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Предпочитат спотайване в тъмните кьошета на пълната анонимност, или пък съдбата не ни е отредила ... компанията на Ивановци??
Вземе да им изяде манджичката или да им изпие пиенето
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеДобро утро!Пък аз няма да поздравя! Толко много именници - един не почерпи!
Наздраве на безименниците !
Коментар
-
Честит имен ден на Иван, Иванка и всички други, които празнуват днес!
Сутринта си погледнах указателя в телефона и оказа, че трябва да звъня на една камара народ. Е, как да не си благодарен на технологиите, дето са измислили разни програми, при което пишеш едно съобщение и го пращаш на безброй хора!? Всички уважени, няма пропуски, няма обидени. С изключение на тези, които съм ги записала само с фамилията. Но ..., до довечера има още много време за поднасяне на поздравления.
Наздраве!
П.П. Добре, че написах предпоследното изречение, че да се сетя.. Единият от двамата ми най-добри приятели има имен ден днес, но аз почти никога не го наричам по име. За малко да забравя да го поздравяПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
https://youtube.com/watch?v=OceaHqks3HA
Коментар
-
Св. Йоан Кръстител, известен и като Св. Йоан Предтеча е братовчед и предшественик на Иисус Христос, който според Евангелието, предсказва пришествието на месията. Живял отшелнически живот в пустинята.
Чести празник на Ивановци, Йоановци и сходни.
Честит Ивановден с песен!❄ Богдана Карадочева - Иване, Иване
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Ми свечерява се вече, слагай. Нищо, че Чичи се крие под юрганя. Най-многу да гу окапи.
При същата хипотеза: както е под юрганя - ако се навие да преодолее гравитацията и вземе, вместо да го окапе - да го изпръска - ще има ли кой да почерпи най-после?))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Ти от кои си, драга, да знам кои са по-опасни?
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Добро утро! Аз имам богоугодни намерения за черпавка, ама да видим Той ще изпълни ли помислите ми ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Сложи си каска, че да не дрънне някой камък по главата.
Наздраве!
П.П. Закъснял си с кръстосването на показалеца и средния пръст. В нощта срещу Водокръст, караконджулите и таласъмите всякакви желания изпълняват, преди да се приберат по дупките си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
ЧИД на Йордановци и всите производни !
Да са живи и здрави !
Хич не ме влече студената вода..По ми харесва топлото легло и за да съм Богу угоден, да пращам дявола в пъкала....
Наздраве !
пп С мярка, че един млад човек, артист, баща и любим си отиде от този свят преждевременно...Лека му пръст !
Коментар
Коментар