IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Защото я твоя грижа........

пп Тнм иска 50 годишен първак, пък ази и 38 годишна съм съгласен.....
    tnm каквото иска, винаги го получава - независимо дали първака е на 50 или 38 години.

П.П. Истинският мъж трябва да е като качествена греяна ракия - да е горещ, силен и не причинява главоболие на сутринта
    Last edited by tnm; 13.05.2014, 16:50.
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

50 годишен ???
      Хммм ...
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
        В списъка ти не съзирам РАКИЯТА ... (100 гр. НЕ СЕ брои)
        ЗАЩО ???

Коментар

Колчо, Колчо...Колчооооо...!!!

Малиййй, изядох една купа ( около 40 см - диаметър и 10 дълбока) със салата и 100 гр джинджифилова .......Пиян и залян съм.....лигня....ама ми е готттт...

Наздраве на всички !

пп И рукула и кресон....и слънчогледови и тиквени семки...и маслини......
          В списъка ти не съзирам РАКИЯТА ... (100 гр. НЕ СЕ брои)
          ЗАЩО ???
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq

Колчо от СКЛАДА
            Колчо, Колчо...Колчооооо...!!!

Малиййй, изядох една купа ( около 40 см - диаметър и 10 дълбока) със салата и 100 гр джинджифилова .......Пиян и залян съм.....лигня....ама ми е готттт...

Наздраве на всички !

пп И рукула и кресон....и слънчогледови и тиквени семки...и маслини......
            Last edited by 4i40; 12.05.2014, 20:09.

Коментар

• Така, така ... Некой нема ли да се обади, че има барем 50 годишна отлежала гроздова!?
              Разбрах, че 4i40 ще донеса салата, Lelq ще предостави репичките...
              Аз питам - кой, кой ще достави отлежалата гроздова!?
              Наздраве!

П.П. Забрайх зехтина, ябълковия оцет /може лимони/ и хималайската сол. Тях кой ще ги достави?
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

Пропусна да пуснеш песничка
                ....Вярно!

Hurts - Wonderful Life - http://www.youtube.com/watch?v=7TttjeXZYE8
                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Я туканка кво готино - репички, туй-онуй!
                  Я Колчо да зареди с ракияу, при тва полужение и да се започва!
                  Наздраве и хубава вечер!
                  И това ще мине ...

Коментар

Тая я имам! Ти пускай оферти (музикални,имам предвид.....) па за другото не се бой

Коментар

Не е задължително . Как си ти ? Аз си насадих репички в саксия , поради липса на вила и вече ги хапвам . Незнам дали ако посадя втори ще се получи . Дали не е късно

УжасТ.....Ако имаш за продаване се обади.....
                      Става и втора и трета реколта...само трябва да са на хладна тераса и да се поливат всеки ден .....

Тази седмица те пропуснах...., но за другата си дай поръчката за една торба със салати......

пп Само да попитам - пускаш ли музика на репичките - тежък рок ......Растат като гъби.....

Коментар

Посредствени или не , ама те най - образно показаха как и аз чукам на Райските порти (черновата на топ 1000 на SPART) И се хлопнаха пред любопитният ми нос За малко да ми го плеснат Ноооо , щом ще има изтичане на инфо , ще го преживея

http://www.youtube.com/watch?v=BgZ4ammawyI
                        Готин ден на всички пияници !
                        Малко съм далеч от приказката ви, но щом има чукане , сте близо до Райските порти !!

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

...Знаех си , че няма да ме огрее . Не , че не се надявах ...

Надяваш се или не,те огрява но слабо! Тва дето го пускам е все вътре ...

U2 - With Or Without You - http://www.youtube.com/watch?v=XmSdTa9kaiQ

Гънс са достатъчно посредствени,което е сигура че си остават само с Дъждовния Ноември!

Коментар

• Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                              Мечо

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=BnijMAjYuLY

Кралицата на пънка в България....

Коментар

Working...
                                X