If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)
Maрандиту не думай бе.Я ако требе да правим секс два деня преди това си отварям наръчника за да си припомня какво се правеше кое първо кое второ.Одъртяаме и почнааме да забравяме.
Пари за приказки не давам! Аз съм от стар еснафски род и изпитвам голямо уважение съм финикийските знаци.
Мога да те черпя едно кафе - малко и да не е с много захар. И няма да е чисто, защото цената на кафето се вдигна. Половината от сместа ще е или ръж или леблебия, но поне ще е с голям каймак.
Aз пък си мислех че ще сложиш 20 грама уиски в кафето.
Аз като един виден философ, ако ми дадеш кинти, бих могъл да те накарам да повярваш, че всъщност това е правилната посока
Пари за приказки не давам! Аз съм от стар еснафски род и изпитвам голямо уважение съм финикийските знаци.
Мога да те черпя едно кафе - малко и да не е с много захар. И няма да е чисто, защото цената на кафето се вдигна. Половината от сместа ще е или ръж или леблебия, но поне ще е с голям каймак.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Днес смятам до обяд да се сърдя на себе си, а след обяд на останалата част от човечеството.
С една дума, светът ми е леко наклонен. И то в неподходящата посока
Аз съм чувАл, че да се сърдиш ти требват незнам колко си мускула повече от колкото да се усмихваш.
Моля те ТНМ, недей се мОри. Еле па след обед, дето се почва с бирата, джина и т.н. (без м)
Днес смятам до обяд да се сърдя на себе си, а след обяд на останалата част от човечеството.
С една дума, светът ми е леко наклонен. И то в неподходящата посока
Аз като един виден философ, ако ми дадеш кинти, бих могъл да те накарам да повярваш, че всъщност това е правилната посока
Коментар