IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение
    Катастрофирал самолет с Обама, Путин и ББ на един остров с канибали. Вождът на племето им казал:
    - В тази шатра има 2000 комара - 1999 женски и един мъжки. Който успее да хване мъжкия го пускаме, иначе го изяждаме.
    Влязъл Обама, излиза, гледат комара - женски. Хайде в казана. Влиза Путин, излиза с комар - женски. Хайде в казана. Влиза ББ, излиза с мъжкия комар. Вождът го попитал:
    - Ей, човек, как успя? Никой преди теб не се е отървавал от казана?
    - Ами влязох вътре и казах с тържествен тон - аз съм ББ, премиер на Република България и върховен главнокомандващ - и един комар се обади - "Дреме ми на кура…" - и аз го хванах.

Е сега, аз не го плюя, само казвам, че е комунист. Ама за него това е гордост. Щото той при деполитизацията не си е фърлил билета.

А бе, някой знае ли що не спират с антикомунистическата реторика ??? Връзва ли им се някой изобщо.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Ако искаш да знаеш, твоите сертификати и дипломи са ми през к*ра.
      Катастрофирал самолет с Обама, Путин и ББ на един остров с канибали. Вождът на племето им казал:
      - В тази шатра има 2000 комара - 1999 женски и един мъжки. Който успее да хване мъжкия го пускаме, иначе го изяждаме.
      Влязъл Обама, излиза, гледат комара - женски. Хайде в казана. Влиза Путин, излиза с комар - женски. Хайде в казана. Влиза ББ, излиза с мъжкия комар. Вождът го попитал:
      - Ей, човек, как успя? Никой преди теб не се е отървавал от казана?
      - Ами влязох вътре и казах с тържествен тон - аз съм ББ, премиер на Република България и върховен главнокомандващ - и един комар се обади - "Дреме ми на кура…" - и аз го хванах.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Мечков,

относно това в черничкото, има разни раздадени Нобелови награди по психология - тая, която визирам е от съвсем близък период.

Наградата е дадена при разработка точно на този социален феномен, на който ти си типичен преставител.

Казах ти, че ми мина мерака повече да комуникираме и затова няма да употребявам имена и школи и години.

П.П. Смешното е, че злобата ти към Бойко Б. и злините, които му преписваш, че той бил прост - е абсолютно идентична на твоето поведение от последните 2 дни и си ярко доказателство на Нобеловата награда.

Още по-смешното е, че за съжаление теорията за Нобеловата награда допуска и хепиенд понякога и при определени условия, но при теб няма да се получи.
        ---------------------------------------
        Колкото повече ми се дървиш - толкова повече ще ти "влиза" - защото съм профи ти казах от години и всеки ден това правя.

Но помагам на хора, които са чували думата "Благораря!" - не е нужно да съм сляп, за да видя, че тя липсва от твоя речник и ти казах, че приключихме.

Пиши си теориите на книга, ако искаш, но не съм сигурен дали някой някога ще ти купи "прозренията".

Желая ти успех!
        Виж сега. Не се дуй. Все си с големите приказки напред. Ама като те настъпя да кажеш нещо конкретно не чувам нищо друго освен тежки приказки колко ти си велик и колко аз съм нищожен.

Ами ти не можеш пред себе си да построиш схемата по която ти самия мислиш и вземаш решения, тръгнал си на хората акъл да даваш. Добре стига ме плю. Като си ербап имаш възможност да го докажеш. Дипломите ти не можем да ги проверим, а и те едва ли имат значение след като не знаеш как ти самия мислиш и вземаш решения.

Направи това което направих аз - разкрий се. Ама като не се познаваш, как ще се разкриеш.
        tnm

Коментар

Логиката е ясна влезе в разговор за неща от които нямаш понятие и сега се чудиш как да излезеш сух. Не ми размахвай дипломи само. Помолих те ако искаш да участваш в дискусията знай си нивото и питай за което не ти е ясно. Що искаш непременно да развалиш приказката.

Не се дуй !!!

Не говоря просто така за нищо. Тази тема ми е болна и няма да те оставя да СВИНСТВАШ, когато съм пред компа и се говори за познанието и себепознанието. Имал бил дипломи. И значи ти учиш хората а??? И как ги учиш ако смея да попитам след като ти сам за себе си не знаеш как ти самия мислиш и вземаш решения ???

1. Аз показах начина по който мисля и вземам решения
          2. Ако си мъж кажи ти как мислиш и вземаш решения да те видим.
          3. Ако искаш да говорим конкретно за моя начин на мислене говори, ама нещо по темата, а не глупостите които обикновено редиш колко си велик и недооценен и как нямаш време за нищо само заради нам коси !!!
          Мечков,

относно това в черничкото, има разни раздадени Нобелови награди по психология - тая, която визирам е от съвсем близък период.

Наградата е дадена при разработка точно на този социален феномен, на който ти си типичен преставител.

Казах ти, че ми мина мерака повече да комуникираме и затова няма да употребявам имена и школи и години.

П.П. Смешното е, че злобата ти към Бойко Б. и злините, които му преписваш, че той бил прост - е абсолютно идентична на твоето поведение от последните 2 дни и си ярко доказателство на Нобеловата награда. Демек едно към едно сте.

Още по-смешното е, че за съжаление теорията за Нобеловата награда допуска и хепиенд понякога и при определени условия, но при теб няма да се получи със сигурност. За при Бойко не знам, щот' си зависи от него, а аз не съм му бавачка.

Ъъ .. ( т'ва не е лично ) - даже има и Нобелова награда за този феномен - демек в цял Свят се случва.
          ---------------------------------------
          Колкото повече ми се дървиш - толкова повече ще ти "влиза" - защото съм профи ти казах от години и всеки ден това правя.

Но помагам на хора, които са чували думата "Благораря!" - не е нужно да съм сляп, за да видя, че тя липсва от твоя речник и ти казах, че приключихме.

Пиши си теориите на книга, ако искаш, но не съм сигурен дали някой някога ще ти купи "прозренията".

Желая ти успех!
          Last edited by marandi; 12.08.2012, 17:53.

Коментар

• Mia, какъв човек е този, който иска всеки сам да произвежда тъканите за бельото си? Догматик или чистата мъдрост?

Ако в духовен план нещо е по твоя кройка то не значи, че същото е удачно в материалния свят.

Коментар

Демек,

ти просто така си говориш за западна философия и психология кат' хоби? Но тия, които ги имат и то издадени от тях са ти през .... "съчката"?

Нещо логиката ти и металогиката ти за пореден път се разминаха яко

П.П. По точка 7, ти имаш нужда от моето инфо, а не аз от твоето и се опитвах да помогна на теб, а не на себе си, защото това го правя от 10 години, както на теория, така и на практика и не съм се правил на "разбирач", защото влизам да се забавлявам, а не пак да бачкам.

Писнало ми е от бачкане

П.П.П. Изпроси си го сам - демек: Супер си, прав си! - и по тази тема приключихме.
              Логиката е ясна влезе в разговор за неща от които нямаш понятие и сега се чудиш как да излезеш сух. Не ми размахвай дипломи само. Помолих те ако искаш да участваш в дискусията знай си нивото и питай за което не ти е ясно. Що искаш непременно да развалиш приказката.

Не се дуй !!!

Не говоря просто така за нищо. Тази тема ми е болна и няма да те оставя да СВИНСТВАШ, когато съм пред компа и се говори за познанието и себепознанието. Имал бил дипломи. И значи ти учиш хората а??? И как ги учиш ако смея да попитам след като ти сам за себе си не знаеш как ти самия мислиш и вземаш решения ???

1. Аз показах начина по който мисля и вземам решения
              2. Ако си мъж кажи ти как мислиш и вземаш решения да те видим.
              3. Ако искаш да говорим конкретно за моя начин на мислене говори, ама нещо по темата, а не глупостите които обикновено редиш колко си велик и недооценен и как нямаш време за нищо само заради нам коси !!!
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                Сядам на първия ред

Нямам биричка
                Мани,

и на мИня ми свършва бирата и пуша последна цигара - пак ще се ходи до магазинЯ.

Баф мама ... преди 6ч ходих и те свършили, ако изкарам до през нощта без да ход за 3-ти път, ще е добре

Чиърс!

Коментар

............................
                  7. Имаш вредния навик точно като тръгне сериозен разговор да се изтъпаниш на мегданя и да размяташ дипломи и сертификати и проекти и програми и интернет истории. Хубаво ама ако чак толкова ни превъзхождаш що си с нас.
                  Демек,

ти просто така си говориш за западна философия и психология кат' хоби? Но тия, които ги имат и то издадени от тях са ти през .... "съчката"?

Нещо логиката ти и металогиката ти за пореден път се разминаха яко

П.П. По точка 7, ти имаш нужда от моето инфо, а не аз от твоето и се опитвах да помогна на теб, а не на себе си, защото това го правя от 10 години, както на теория, така и на практика и не съм се правил на "разбирач", защото влизам да се забавлявам, а не пак да бачкам.

Писнало ми е от бачкане

П.П.П. Изпроси си го сам - демек: Супер си, прав си! - и по тази тема приключихме.
                  Last edited by marandi; 12.08.2012, 17:12.

Коментар

Пиша в този форум, за да се забавлявам

Не пиша, за да си доказвам на всеки срещнат личната и професионална компетенция.

Но понеже явно държиш да стигнеш докрай искаш ли да се хванем на 1 бас, за 1 стотинка.

Аз ще ти покажа сертификати, които са на база резултати точно от немско-австрийската школа за нещата, по които пишеш.

Всеки сертификат е с теми и подтеми, които ще ги видиш и се дават при постигнат практически резултат, а не дали си назубрил нещо някога си.

Демек, ти нямаш представа в какво ме обвиняваш, понеже си мислиш, че освен инженер-корабостроене Русото няма други сертификати/дипломи и оттам започваш да ме обвиняваш в некомпетентност.

А, Русото ти намекна, че ако някой ще води лекции или ще пише в чичо Гугъл е точно той, понеже е пълно с грешки и Гугъл не е надежден източник.

П.П. Та, искаш ли да направим "сеира за 1 стотинка? Кой колко е подготвен по психология, философски школи от Запад до Изток и кой му ги е издал, щот' не е УННС-то или Военно-морското

Демек, кат' ти пишеш за западна философска школа, дет' ме "учиш" на нея имаш ли сертификат/диплом от тях, че си подготвен? Но Русото било "Самоук", според тИбя, както се изцепи по-преди.

Русото влиза да се забавлява, а не да си ги "мери" и ако може помага, кат' не може - не пречи.

Казах ти, че теб едва ли вече някой ще може да те "научи" на нещо, защото си "спец" ( ъъ ... със собствената си логика, както си се изразил ). Демек откриваш "топлата" вода, но не подозираш, че тя може да е отдавна открита ( смигам ).

1. Аз показах ли начина по който мисля ясно и просто и непротиворечиво - показах
                    2. Ти - не
                    3. Първо покажи, че можеш да мислиш правилно (покажи ясно и недвусмислено начина по който мислиш и вземаш решения) и след това ми се изхвърляй с дипломи мипломи.
                    4. Ясно е че не я разбираш материята. По постовете ти личи. Защо разваляш приказката. Ако не ти харесват разговори на тази тема прескачай постовете.
                    5. Аз също се забавлявам
                    6. Забавни са ми разговори за познанието и себепознанието, за властта и политиката, за философията и историята.
                    7. Имаш вредния навик точно като тръгне сериозен разговор да се изтъпаниш на мегданя и да размяташ дипломи и сертификати и проекти и програми и интернет истории. Хубаво ама ако чак толкова ни превъзхождаш що си с нас.
                    tnm

Коментар

Та, искаш ли да направим "сеира за 1 стотинка?
                      Сядам на първия ред

Нямам биричка

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                        Срещнали се две козлета ( пардон...два дърти козела...) на горската пътека....
                        Бе, Мечката си я харесвам аз, затова съм и толкоз търпелив.

Иначе, следваше "Супер си!" още на първия му пост и дотам, а нямаше да се занимавам 2 дена с него

Коментар

Аз не те уча. Аз защитавам себе си от нападките ти. Това че ти си жертва и не го осъзнаваш, не означава че следва да оставям неграмотните ти изказвания относно мненията ми без отговор.

1. Аз предоставих, начина си на мислене на всеобщо оплюване, не ти.
                          2. Когато те помолих, ти да представиш своя начин на мислене за да ги сравним и да стане диалог, ти сам каза че си неосъзнат.
                          3. Няма лошо, обаче да казваш, че ти мен учиш относно познанието и себепознанието без да можеш да представиш ти сам начина по който мислиш и вземаш решения не ти ли се струва, че е малко нагло а???
                          Пиша в този форум, за да се забавлявам

Не пиша, за да си доказвам на всеки срещнат личната и професионална компетенция.

Но понеже явно държиш да стигнеш докрай искаш ли да се хванем на 1 бас, за 1 стотинка.

Аз ще ти покажа сертификати, които са на база резултати точно от немско-австрийската школа за нещата, по които пишеш.

Всеки сертификат е с теми и подтеми, които ще ги видиш и се дават при постигнат практически резултат, а не дали си назубрил нещо някога си.

Демек, ти нямаш представа в какво ме обвиняваш, понеже си мислиш, че освен инженер-корабостроене Русото няма други сертификати/дипломи и оттам започваш да ме обвиняваш в некомпетентност.

А, Русото ти намекна, че ако някой ще води лекции или ще пише в чичо Гугъл е точно той, понеже е пълно с грешки и Гугъл не е надежден източник.

П.П. Та, искаш ли да направим "сеира за 1 стотинка? Кой колко е подготвен по психология, философски школи от Запад до Изток и кой му ги е издал, щот' не е УННС-то или Военно-морското

Демек, кат' ти пишеш за западна философска школа, дет' ме "учиш" на нея имаш ли сертификат/диплом от тях, че си подготвен? Но Русото било "Самоук", според тИбя, както се изцепи по-преди.

Русото влиза да се забавлява, а не да си ги "мери" и ако може помага, кат' не може - не пречи.

Казах ти, че теб едва ли вече някой ще може да те "научи" на нещо, защото си "спец" ( ъъ ... със собствената си логика, както си се изразил ). Демек откриваш "топлата" вода, но не подозираш, че тя може да е отдавна открита ( смигам ).

Коментар

• Срещнали се две козлета ( пардон...два дърти козела...) на горската пътека....

Коментар

Тигре,

2 дена ти поправям пропуските в познанията и щом вече почна ти да ме "учиш", значи имам напредък и се радвам за теб.

П.П. Ако, някога си работил с хора, които ти подготвяш щеше да знаеш, че това е нормално явление.

Среща се и в семействата, където от парче месо правиш човек, а то после тръгва да те учи с менторски тон, без да мисли кой го е докарал до там

Та, всичко е нормално и теорията и практиката в тия неща са почти без отклонения. Не ме питай откъде го знам, но умея да провокирам себепознанието, на което ти толкова много държиш
                              Аз не те уча. Аз защитавам себе си от нападките ти. Това че ти си жертва и не го осъзнаваш, не означава че следва да оставям неграмотните ти изказвания относно мненията ми без отговор.

1. Аз предоставих, начина си на мислене на всеобщо оплюване, не ти.
                              2. Когато те помолих, ти да представиш своя начин на мислене за да ги сравним и да стане диалог, ти сам каза че си неосъзнат.
                              3. Няма лошо, обаче да казваш, че ти мен учиш относно познанието и себепознанието без да можеш да представиш ти сам начина по който мислиш и вземаш решения не ти ли се струва, че е малко нагло а???
                              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
                                Асене, диър, благодаря за широкия анализ!
                                От догматици и следователно от догматизъм бягам като дявол от тамян, но моят стремеж и мисия е цялостно себеопознаване първо, в т.ч. защо съм на този свят, и второ, опознаване на всичко наоколо, по начини като дори мъдрост назаем.

Като чета някого или нещо, се стремя да отсея догматизма от непорочната мъдрост, и в тоя смисъл ще постна нещо, а ти ако искаш кажи, от догматик ли е писано или не.

,,Още малко негови сентенции:
                                Бъди самия промяната, която желаеш.
                                Бъди промяната, която искаш да видиш в света!
                                Храбрите духом добиват слава, когато се борят сами!
                                Първо си пренебрегнат, после осмиван, сетне бит, и накрая победител.
                                Някои хора са толкова гладни, че Бог не може да се появи пред тях в друг вид, освен като хляб.
                                Мразя привилегиите и монополите. Отричам всичко, което не може да се сподели с масата на народа.
                                Любовта е най-мощната сила, която е присъща на света, и най-скромната, която човек може да си представи.
                                Там където няма воля, няма и любов.
                                У Бог няма религия.
                                Животът е там, където има любов.
                                Живот без любов – това е смърт.
                                Брей,

все едно чета майка Тереза

Перфектен баланс техника и емоция. Поздравления!

П.П. Защо клонираха овцата Доли имаш ли обяснение на това, което си написала? Демек при овцата Доли ще има ли живот, като няма любов при зачеването й?

Предполагам знаеш, че могат отдавна да се клонират и хора, но засега било "забранено".

Поздрави и сори, че се намесих в разговора ви с Асен! Чест и почитания!

Коментар

Working...
                                X