IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
    Еми, голям народ са (по бройка), требе да ги е срам, ако им помагат, и то срещу малък народ като нашия, който, освен че ги е образовал, се бори на живот и смърт.
    Не вярвам да го мислиш сериозно това.
    Аз лично не го разбирам много това пънене за рекорди С какво точно допринасят за обществото освен, че дават възможност хора да се ползват за лабораторни тестове (това относно допингите и другите стимуланти) ?

От кога един футболист стана по-ценен от един учен и нормално ли е това??? Малко съм крайна пък тук сте се събрали едни спортисти...

Коментар

• ПС. Поздрав и наздраве

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=rUFXl...eature=related

Гледайте какво правят хората...

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
          Стыдно, стыдно..колко да им е стыдно .
          Еми, голям народ са (по бройка), требе да ги е срам, ако им помагат, и то срещу малък народ като нашия, който, освен че ги е образовал, се бори на живот и смърт.
          Свободен във виелицата.
          http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Стыдно, стыдно..колко да им е стыдно .

Коментар

• И така.

Паднахме незаслужено от Русия.

Ака го гледахте мача, ще сте видели, че бехме на равно (или даже малко по-добри) по умения, по хъс, по техника.

Но съдиите.
              Под маската на слабо съдийство те направиха 20 елементарни грешки с явна посока към руснаците.
              Най-елементарните - дали топката е вътре или извън полето. Само това.

От тези 20 "грешки" 3 бяха в наша полза, а 17 бяха в полза на руснаците.

Което е интересно и важно - всичките съдийски "грешки" бяха в ключови моменти.
              И също интересно - нямаше видео повторение на "съдийските грешките" в ущърб на нас, българите. Но видео повторенията се пускаха, когато е в полза на русназите.
              Не, минаваха го и англичаните настрани (страх ги от руската мечка).
              И англичаните били джентълмени?
              Педерастчета слаби са англичаните, да ви кажа, и ми е жал.
              Джентълмени? - може би ние, слабите откъм пари и влияние.
              Но от самочувствие ние сме джентълмените сега. Англичаните са за боклука.

И така - ако тези русначета беха истински мъже - та щех да се гръмна на техно место!
              Как, как ще ми помагат на мен, мъжа, срещу другия - като моят народ е силен, важен, богат - срещу същата сила на един малък, но окумуш народ?

Не, бих се гръмнал, или най-малкото, бих се махнал от тая педерастска история.

Прочее, във волейбола се представихме добре:
              - най-малко имаме четвърто място;
              - заплакаха от нас италианци и поляци;
              - показахме си зъбите пак
              - и, товарищи русские - вам не стыдно, а???
              Last edited by vmаnkov; 10.08.2012, 20:15.
              Свободен във виелицата.
              http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                http://youtu.be/bI0y3L2Pb5M
                Баба ме научи на много неща.
                tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                  Аааааааа Валче,къде се сложи в "А" група до Пената.....,като него никой неможе!!!1
                  Доближила съм се.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                    Смятам, че какъвто и подход да избереш все ще се заключи в т. 12 и нищо повече. Важното е т.13 да е изпълнена.

Ето вчера , Чичо, субективно подходи на база "обективни" според него артефакти, а именно- моят музикален избор и направи (според него) обективно заключение.
                    Обаче обективно погледнато от субективна моя гледна точка той не е прав. Групата "Кayak" може и да е от 70-те на миналия век, но за мен (субективно) е нова- открила съм я за себе си преди 2 месеца и е много "по-млада" от (примерно) Лана Дел Рей , която макар и актуална, за мен (моите лични възприятия) е по-познат/стар артист.

май не стана много ясно какво казвам звуча малко като димитър пенев
                    Аааааааа Валче,къде се сложи в "А" група до Пената.....,като него никой неможе!!!1
                    Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                      12. Ще се повторя, че продължавам да смятам, че релативизъм и обективизъм са само игра на ума от която нищо не следва. Няма значение дали си релативист или обективист. Важното е да мислиш правилно.
                      13. Правилното мислене прави хората свободни !!!
                      Смятам, че какъвто и подход да избереш все ще се заключи в т. 12 и нищо повече. Важното е т.13 да е изпълнена.

Ето вчера , Чичо, субективно подходи на база "обективни" според него артефакти, а именно- моят музикален избор и направи (според него) обективно заключение.
                      Обаче обективно погледнато от субективна моя гледна точка той не е прав. Групата "Кayak" може и да е от 70-те на миналия век, но за мен (субективно) е нова- открила съм я за себе си преди 2 месеца и е много "по-млада" от (примерно) Лана Дел Рей , която макар и актуална, за мен (моите лични възприятия) е по-познат/стар артист.

май не стана много ясно какво казвам звуча малко като димитър пенев

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Вчера написа един хубав пост за приятелите си, за сбирките ви ... Моите приятели се разпиляха из цяла България. Събираме се по няколко пъти в годината - жени, мъже, деца, кучета ... лудница.
                        Всеки си има проблеми - семейни, служебни, здравословни. Но чуе ли тръбата да свири сбор ги захвърля, натоварва колата и се явява на джумбарето.
                        И като се започва един тридневен маратон от пиене, клюкарене и оплакване от битието и житието. Хвалбите са забранени, за да не се образуват нерви на останалата част от присъстващите, които не са толкова напред с материала
                        Децата ни пораснаха около нас и започнаха първите свалки между наследниците на отделни кланове. Вече се чуват и първите забележки от рода на:
                        - Кажи на Мишо да не закача Руми!!!
                        - Ти знаеш ли какво е написала Лили във фейса на Чочо!?
                        Децата ни порастват, но ние не остаряваме. Все същата шантава дружина сме.
                        Най-добрият ми приятел смята, че се търсим и обичаме да се събираме, защото нямаме какво делим помежду си и не се надхвърляме един друг...
                        Малко няма да се съглася с най-добрия ти приятел.
                        Приятелите се разбира дали са такива по това как реагират на Успех и Провал. Твоите Успех и Провал.
                        Last edited by val/she; 10.08.2012, 18:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                          П.П. Арти, да не гледа
                          Блонди спокойно арти днес е вери хепи, след вчерашните челни стойки 'де трябваше измисли колко е на две половината като справи успешно и сега се радва на всички и на всичко

Наздраве, мишоци!

https://www.youtube.com/watch?v=zZX6...layer_embedded

п.п. а пък какъв сайт правя леле-леле напраУ ставам нинджа
                          Attached Files
                          Last edited by artemida_sofyanska; 10.08.2012, 17:01.
                          There is no right way. Only your own way!

Коментар

• то кафето добре,но с едно уиски на тинейжърска възраст още по
                            http://milom.blog.bg/

Коментар

• "Дъртофелници",

време е за кафе:

П.П. Арти, да не гледа
                              Attached Files
                              Last edited by marandi; 10.08.2012, 16:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                                Да развеждам tnm?
                                Никога!

Аз само така,.. за малко.
                                Голям артист си - шапки долЕ!

Присети ме за оня лаф: "Кои били повече от китайците?"
                                Отговорът бил: "Мераклиите"

Дръж тоз' парцал, Русото не е фен на транс стил, ама т'ва парченце са си го барнали. Мисля, че беше спечелило и първо място на Мюзик Айдъл в една скандинавска страна.

http://www.youtube.com/watch?v=srgYOgZpLqI

Поздравче!

Коментар

Working...
                                X