IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
    Почни да общуваш с млади и съм убеден,че коренно ще промениш мнението си.
    Нямам нищо нищо против протестите - напротив,подкрепям ги,но това на снимката си е чиста простащина породена и активно подкрепяна от чалга обществото и честно да ти кажа ,ако това е алтернативата ... сегашното статукво по-ми харесва...
    Аман от моралисти. На мен ми се струва не само забавно, но дори КРЕАТИВНО. А това, че политиците ни са путки е повече от ясно.

Айдиииииииии стадутуууу.....Аз бегам на протеста, дежурните по-форум да продължават кибер революцията.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
      Науката психология може да намери доста материал за размишления от тази снимка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
        И, с помощта на мой приятел, да ви върна пак в политиката: Отова Сидеров на ресторант. Там го питат:
        — Г-н Сидеров, на коя маса предпочитате да седнете?
        — Маса?! Не ми трябва маса, аз си носа собствена! - отговорил Сидеров.
        Хахах оригинално!
        vrati входни врати

Коментар

• Че като обсъждате младото поколение ....чакай да се изтипосам и аз като един черен призрак
          Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
            Еми като ти харесва сегошното, седи трай си и разтваряй бузки.
            Мамка му наистина сме мърша, как и винаги ще има контрели? Не да ни стрижат, и да ни еВът по улиците винаги ще се намери някой кретен и предател, да каже, че така е по добре
            Като позволяваш да те стрижат и да те еВът... проблема с бузките си е лично твой... никой не те кара насила да си даваш гъза,но явно ти харесва...
            Only God Can Judge me...

Коментар

На улицата,по кафенетата,по дискотеките... за съжаление другаде не се срещат... или е изключението,което потвърждава правилото...
              Вчера моя колежка сподели,че синът й завършващ Английска гимназия с отличие заминава в колеж в Шотландия и още 19/деветнадесет/ негови съученици от СЪЩИЯ КЛАС заминават в колежи в Англия!!!
              Да, има умни деца,но те не могат да виреят тук и затова бягат.
              Останаха само тези,на които живота им е чалга,простащина,Биг Брадър и прочие затъпяващи нацията неща...
              Съжалявам, може би и моите познати не са от така нареченото чалга поколение. Просто, като ги гледам си казвам - има надежда. Дано наистина, аз съм правия

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                Нямам идея с какви млади хора общувате! Честно! Не знам къде я виждате тази безнадежност
                На улицата,по кафенетата,по дискотеките... за съжаление другаде не се срещат... или е изключението,което потвърждава правилото...
                Вчера моя колежка сподели,че синът й завършващ Английска гимназия с отличие заминава в колеж в Шотландия и още 19/деветнадесет/ негови съученици от СЪЩИЯ КЛАС заминават в колежи в Англия!!!
                Да, има умни деца,но те не могат да виреят тук и затова бягат.
                Останаха само тези,на които живота им е чалга,простащина,Биг Брадър и прочие затъпяващи нацията неща...
                Only God Can Judge me...

Коментар

• И, с помощта на мой приятел, да ви върна пак в политиката: Отова Сидеров на ресторант. Там го питат:
                  — Г-н Сидеров, на коя маса предпочитате да седнете?
                  — Маса?! Не ми трябва маса, аз си носа собствена! - отговорил Сидеров.
                  НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• Коментар

Нямам нищо нищо против протестите - напротив,подкрепям ги,но това на снимката си е чиста простащина породена и активно подкрепяна от чалга обществото и честно да ти кажа ,ако това е алтернативата ... сегашното статукво по-ми харесва...
                      Еми като ти харесва сегошното, седи трай си и разтваряй бузки.
                      Мамка му наистина сме мърша, как и винаги ще има контрели? Не да ни стрижат, и да ни еВът по улиците винаги ще се намери някой кретен и предател, да каже, че така е по добре
                      Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

.
                        Нямам идея с какви млади хора общувате! Честно! Не знам къде я виждате тази безнадежност

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                          Нямам дъщеря. Това за чалгата и тоталната простотия сред младите е извинение за хората на възраст за тяхната безпомощност. Аз не съм съгласен, че младите са олигофрени.
                          А какъв според теб е начина да кажем на политиците, че са путки. Виждам, че и ти си съгласен че е така.
                          Only God Can Judge me...

Коментар

• http://youtu.be/eKsY4Jm6fEw

Коментар

• Прави са момичетата.
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Това ме сеща за една стара "сентенция":

Каква е разликата между пичка и пу*ка?
                                - Първото е женски полов орган, а второто - улегнал мъжки характер!

Коментар

X