IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мъж чете ценовата листа в кафене:
    хамбургер - 2 лв.
    ...
    свирка - 20 лв.
    Погледнал зад щанда продавачката - зашеметяваща блондинка.
    Мъжът:
    - Извинете, но кой прави свирките?
    Блондинката, със радостна усмивка, казала:
    - Аз правя, защо?
    - Тогава, моля Ви, измийте си ръцете и ми дайте един хамбургер.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
      снимката описва ситуацията в момента!
      решетки врати

Коментар

• Don't work hard, work smart!

Коментар

• Коментар

• Жените на двама борци си говорят:
            - Ако знаеш моят какъв е загубен! От години рекетира цветарски магазин, а едно цвете не ми е донесъл вкъщи!
            - О, това не е нищо - цветята са лукс, моят от толкова време охранява Консерваторията, а една консерва не ми е донесъл!
            Медитация

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
              да приятелю това е платена усмивка, в тези джобчета дрънкат не само семки и бонбонки
              Не налагайте "моралните " си устои върху други хора,които дори не познавате
              Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• Last edited by Jekata; 19.06.2013, 09:58.

Коментар

• Методи Андреев(старата госпожа)

http://metodiandreev.tk
                  ➊обединени хумусно-минерални права➋платена! данъчна амнистия
                  ᴏᴚ☠

Коментар

• Мутра е в Япония. Решава да си купи очила. Влиза в оптически магазин и казва на продавача:
                    - Браточка, искам най-скъпите очила!
                    Японецът дълго ровил по рафтовете и накрая намерил каквото търсел:
                    - Това са!
                    - Че, какво им е скъпото?
                    - Като ги сложиш - виждаш всички хора без дрехи!
                    - Я, верно? - сложил мутрата очилата, погледнал навън, а по улицата се разхождат само голи хора! - Ей, взимам ги! Колко струват?
                    - 10 000 долара и имат 5 години гаранция!
                    Мутрата, платил и тръгнал към летището. Тури очилата - всички голи! Свали ги - всички облечени! Пътува в самолета - слага очилата - стюардесите голи!Сваля ги - с униформи! Супер!
                    Прибира се в къщи, слага очилата и влиза в спалнята - жена му с още един голи! Сваля очилата - пак голи! Слага, сваля - все голи.
                    - Мамка ви японска, а 5 години гаранция имали..

Коментар

• Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                        да приятелю това е платена усмивка, в тези джобчета дрънкат не само семки и бонбонки
                        Много си долен . Тия хора спасяват и твоя задник .Имай малко свян .

Коментар

• Първоначално изпратено от novak li sam Разгледай мнение
                          Такъв усмихнат човек не може да мрази безплатно!

Коментар

• Учителката на първи клас мис Нилъм (28 години) имала проблеми с един от учениците си. Тя попитала:
                            - Какво има, момчето ми?
                            - Твърде съм умен за първи клас. Сестра ми е в трети, а пък аз съм по-умен от нея! Мисля, че аз също трябва да уча в трети. – отговорил ученикът.
                            За мис Нилъм това било прекалено и за това тя повела момчето при директора. Докато то чакало в приемната, тя обяснила на директора ситуацията. Решение било намерено – директорът щял да направи тест на момчето и ако то не може да отговори на някой от въпросите, ще трябва да се върне в първи клас и да се държи добре. Мис Нилъм се съгласила.
                            Момчето било въведено в кабинета на директора, обяснили му условията и то се съгласило да мине теста.
                            Директорът: "Колко е 3 x 3?"
                            Момчето: "9".
                            Директорът: "Колко е 6 x 6?"
                            Момчето: "36".
                            И така ставало с всеки въпрос, на който, според директора, един третокласник трябва да знае отговора. Тогава директорът се обърнал към мис Нилъм и казал:
                            - Мисля, че момчето може да премине в трети клас.
                            Мис Нилъм обаче казала, че има още въпроси. Момчето и директорът кимнали в знак на съгласие и тя започнала:
                            - Какво има кравата 4 броя, а аз само 2?
                            - Крака – след кратка пауза отговорило момчето.
                            - Какво има в твоя панталон, което няма в моя?
                            - Джобове – бил отговорът.
                            - Започва с К и завършва на С, космато, продълговато, вкусно, с белезникава течност вътре?
                            - Кокос.
                            - Твърдо и розово, когато влиза и меко и лепкаво, когато излиза?
                            Директорът леко пребледнял, стегнал се, очите му се облещили и едва се сдържал да не изпревари отговора...
                            - Дъвка.
                            - Какво мъжът прави изправен, жената седнала, а кучето на три лапи?
                            Сега вече очите на директора здраво се оцъклили, но преди да каже нещо, ученикът го изпреварил.
                            - Подава ръка
                            - Сега ще задавам въпроси от типа: „Кой съм аз?", става ли?
                            - Аха.
                            - Ти пъхаш в мен своя кол. Връзваш ме, за да ме вдигнеш. Мокря се преди теб?
                            - Палатка.

- В мен влиза пръст. Търкаш ме и въртиш, когато ти е скучно. Най-добрият мъж ме получава пръв?

Директорът е много обезпокоен, напрегнат и е принуден да глътне голяма порция коняк.
                            - Венчален пръстен.
                            - Мога да бъда с различни размери. Когато не ми е добре, капя. Когато ме издухваш ми е добре.
                            - Нос.
                            - Имам твърдо тяло. Моят връх пронизва. В движение треперя.
                            - Стрела.
                            - Коя дума започва с "F" и завършва с "K" и означава много жега и вълнения?
                            - Firetruck (Пожарна кола).
                            - Коя дума започва с "F" и завършва с "K" и ако това нещо го няма, си принуден да работиш с ръце?
                            - Fork (Вилица).
                            - Имат го всички мъже, на някои им е по-дълго, отколкото на другите. Мъжът го дава на жена си след сватбата?
                            - Фамилия.
                            - Кой мъжки орган няма кости, има само мускули и вени. Той пулсира и отговаря за правенето на любов?
                            - Сърце.
                            Директорът с облекчение въздъхнал и казал на учителката:
                            - Изпратете го в Кеймбридж! На последните 10 въпроса аз самият отговорих неправилно!!

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                                Такъв усмихнат човек не може да мрази безплатно!

Коментар

Working...
                                X