IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Двама италианци си говорят в лондонското метро:
    Единият обяснява:

- emma come first then I come, then 2 asses come together, then I come again, then 2 asses come together, then I come again and pee twice and then I come again

При което възмутена англичанка, случайно чула разговора, се намесва:

- you are disgusting, in this country we don't talk about our sex lives in public!

На което италианецът отвръща:

- who's a talking abouta sex lives?! Lady, i teach my friend how to spell 'mississippi'

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от trujusfre Разгледай мнение
        Жестоко....
        Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Attached Files
          платформа за инвалиди

Коментар

• Колкото по-проходим е вашия джип, толкова по-далече трябва да ходите за помощ!

Коментар

• Първоначално изпратено от c1tss Разгледай мнение
              За какво става въпрос, не разбирам английски а секретарката ми почина?
              Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• По ВарНИЕнски

Варненка на интервю за работа в София:
                - Как се казвате?
                - Ана Синона.
                - Това име и фамилия ли е или само първото име?
                - Неее.. Ана Синона.
                - Не Ви разбирам... слято ли се пише или с тире ?
                - Абе не беее... Ана Синона.
                - Моля Ви я си напишете трите имена на този лист.
                - Ана Димитрова Христова.
                - А къде е Синона?
                В този момент се намесва колежка, вече бивша варненка, но все още разбираща "варнЯнски" :
                - Момичето иска да каже: Ана с едно "н".

Коментар

• Изневерявала си една женица на мъжа си и хоп той се връща в най-неправилния момент и тя какво да прави паникьосана, скрила любовника както му е реда - в гардероба, но без да иска като затваря вратичките и му защипала топките и останали само те навън.
                  Влиза мъжа и директно въпрос:
                  - Жена кой туй ма?!
                  - Ами мъжо сложих едни камбанки, така по-красиво...
                  - Чукнал леко камбанките мъжа ама не звънят, пляснал ги по-силно и пак не звънят, и казал:
                  Жена не бачкат нещо тез камбанки... и шибнал последен турски шамар , а от гардероба се чул:
                  - Дзън ве майка ти да еба!

Коментар

• Коментар

• Ангажирана съвест 2013

България е първа по фалити на фирми в Централна и Източна Европа
                      ..... "Добре е, че има такива дейности като банково и застрахователно дело, финансови, консултантски и заложни къщи, различни финансови субекти от рода на бързи кредити.... Те са основата на здравата ни икономика, защото създават продукт с голяма добавена стойност и ПОЛЕЗНОСТ.
                      Да не забравяме телекомите, чуждите търговски вериги, разните монополисти - инвеститори, които вкарват, а не изкарват капитали от страната ни.
                      Изобщо не трябва да се занимаваме с проблемите на малкя и средния бизнес, защото от тях държавата няма никаква полза. Данък печалба само от Лукойл например, е в пъти по-голям от този на целия малък бизнес." ..... http://www.investor.bg/news/comments/152359/332.html

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?feature...v=XEQdvYFMBAU#!
                        Some people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor
                          ...
                          благодаря,подобно.
                          аз пуша видях и какво стана със заведенията в които не се пуши.гърците са по малко европейци от нас, сигурно.но ти си лай.
                          Last edited by X_Y; 07.06.2013, 19:40.
                          Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                            голям фасон тоя...не го знам кой е.той е началото и края.туризма нямал общо с пушенето,ресторантите също.култура трябвало.ТЪПАНАР с ТЪПАНАРА му
                            да дойде на мен да ми говори,културно с ръката в джоба,поклащайки се.да си музикантства да не се прави на профи по всичкология.
                            Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                              Върви си Волен Сидеров по улицата, а пред него, на тротора изпльокано едно лайно . . . и му подвиква:
                              - Ей, ш'е ме настъпиш, бе ибрик ...!

Волен:
                              - Ти на кого викаш ибрик, бе ей !!! АЗ съм виден български Патриот и Националист !!!

А лайното му отговарило:
                              - Еми ... хубу, то и аз до вчера бях торта "Гараш"...
                              В Руската Дума Жириновски се доближил до Явлински,
                              (основател на партия „Яблоко“) демонстративно ядейки ябълка и му рекъл:
                              - Утре ще ви покажа какво представлявате.
                              |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
                              |___________||__|___|)
                              (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение

Коментар

Working...
                                X