If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пентиумите по-късно излязоха Моят беше с умопомрачителните 40МБ хард диск. Само тва си спомням. Май на 33 херца. Другото интересно е че мониторът ми от тогава - ВюСоник още работи в един склад Първият ми достъп с компютър беше 86 в техникума и мисля че беше Правец 16ца. Бъркате годинките.
Аз пък имам действащо ХТ 286 (на гардероба си стои) с 20 МВ хард, ДОС 3.30, редактор Е3, цветен монитор... Всички екстри!
"Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!
ОК, конзолата ясно откога е, но "явно сте чеда на партийни величия", та преди 89-та сте играли на нея.
За компа - остава и да кажеш, че е имал турбо бутон и заключване на клавиатурата.
Пентиумите по-късно излязоха Моят беше с умопомрачителните 40МБ хард диск. Само тва си спомням. Май на 33 херца. Другото интересно е че мониторът ми от тогава - ВюСоник още работи в един склад Първият ми достъп с компютър беше 86 в техникума и мисля че беше Правец 16ца. Бъркате годинките.
86та година ще да е бил "Правец-8".
А първият ми компютър на който съм "работил" беше "Аналог-2". В Русенския университет през 1978г, тогава се казваше "ВИММЕСС".
Компа, както личи от името, не беше цифров, ами аналогов. Ходихме там няколко пъти в часовете по "Изчислителна техника". Данните се задаваха с перфоленти...
Правец-16 видях за първи път 1990г в София, във военната академия. На него "работех" по усъвършенстване на уменията ми в играта "Popcorn" (Пуканки). Беше много готина.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
92-93 година ние имахме Правец 8C, което вече беше назаднало много - защото нямаше хард диск, а пък беше излязал е умопомрачителния Правец 16... на който се учехме в школото
Тая джаджа на картинката е нейде към средата на 80те...
92-93 година ние имахме Правец 8C, което вече беше назаднало много - защото нямаше хард диск, а пък беше излязал е умопомрачителния Правец 16... на който се учехме в школото
Добре, изхождайки от политическата система в средата на 80-те е ли могло да има такава джаджа?
Ааа, не така, до към 94-95 може би. Компа като слънце имаше ли и 100 херца, от типа Пентиум (-1) ще е бил вероятно.
Коментар