Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове
Collapse
Заключена.
X
X
-
Бай Ганьо, французинът и американецът хванати от канибали.
- Сега ше ви режем хуйовете. - казва вождът. - На всеки по професията!
Пита французина:
- Какво работиш?
- Месар - отговаря той.
Взимат един сатър и клъц. . .
Американецът - дървар. Един трион и неговия хуй отишъл. . .
Дошло ред на Бай Ганьо, който избухнал в смях.
Вождът смаян го пита:
- Какво се смееш? Ние ще ти режем оная работа, ти се смееш?
- Абе аз съм сладоледжия! Доста зор ще видите докато го изближете. . .
Коментар
-
ВНИМАНИЕ!!! Става горещо!
Искане на БСП+Юруш+ДПС за контрамитинг с цел предизвикване напрежение:
До г-жа Йорданка Фандъкова
КМЕТ НА ГРАД СОФИЯ
ОБЩИНА СТОЛИЧНА
УВЕДОМИТЕЛНО ПИСМО
От „ПОДКРЕПА ЗА КАБИНЕТА НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ”
ЕГН : 6908256482
Мобилен телефон за връзка: 089523 25 78
Относно: Граждански протест
Уважаема г-жо Фандъкова,
На основание ЗСММ, Ви уведомяваме за следното планирано от нас мероприятие „ефективно протестно шествие” , което ще се проведе в съответствие с правилника за общественият ред по смисъла на ЗСММ.
Цел и вид на мероприятието:
Въпросното мероприятие е с идеална цел - израз на общественото мнение по обществено значима тема, а именно „МИТИНГ / ХЕПЪНИНГ, в подкрепа на ПРАВИТЕЛСТВОТО, РЪКОВОДЕНО ОТ ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ”.
В протеста няма да присъстват организирани групи с политически, спортни, религиозни, етнически и радикални възгледи!
Очакваме на мероприятието да присъстват приблизително 500 човека.
Протестът ще се изрази в пешеходно шествие от сборните пунктове до Министерски съвет! На шествието не се очакват извънредни ситуации или ескалация на напрежението. Въпросното няма нужда от електрическо и комуникационно осигуряване. Озвучаването ще се извършва чрез мегафони.
Място на провеждане: гр. София
Маршрут на шествието: Начало – НДК пред пилоните, по бул. Витоша в посока Св. Неделя
Крайна точка на шествието: Министерски съвет.
Дата и час на протеста:
Дата:26. 06 2013г.
Начален час: 18.00
Краен час до: 21.00
Организатори:
„ПОДКРЕПА ЗА КАБИНЕТА НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ”
С представители: РАДОСЛАВ ГОЧЕВ И ГРУПА ПРИЯТЕЛИ
Отговорници обществен ред:РАДОСЛАВ ГОЧЕВ
Гр. София 24.06.2013 г. С уважение:
Много бе?!
Аз викам да направите едно шествие тъгващо от Позитано към Орландовци и там да си останете!!!podpis
Коментар
-
Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнениеИ като сте подхванали темата за корифея Иво Димов, няколко цитата от сами я него:
- "Почти не помня мач на нашия стадион, в който да съм се срамувал от себе си. Но вечно ще остане в мен болката, че съм можел да дам много повече. Както е казал мъдрецът обаче: "Правя каквото мога, макар че могат да ме съдят и негодяи." Така е в живота."
- "Ще бъде хубаво да не се отнема удоволствието на публиката и на аудиторията около футбола да ме наблюдава в игра още известно време. Защото както римляните са казали - хлябът и зрелищата са смисълът на живота. А аз смятам, че моите изяви са зрелище."
- "Нужно е не само да притежаваш някакъв футболен талант, но и житейска самобитност, индивидуално усещане за нещата. А и да имаш стил на експониране, изразяване и мислене. Голяма част от неосъзнатата маса се подсмива зад гърба ми, но аз гледам отвисоко на такъв вид мерзост. Предполагам, че всички по-различни индивиди мислят така. Човешката завист и комплексарщина заливат всички по-силно, отколкото морските вълни варненския бряг. И в такива моменти се сещам за думите на Гьоте: "От низостта човешка не се оплаквам, в силата е тя, друго не очаквам." Но животът е моментно усещане, не мога да затормозявам божественото си мислене с простосмъртни приливи на глупост."
- "Футболното ми присъствие създава един вид пъблик рилейшън, който позволява на околните да те съдят, възхваляват или ругаят. По този начин намирам място в съвремието, така както философските трактати ни позволяват да намираме отговор на личните и душевните тегоби, възцарени по една или друга причина в човешките души. За разлика от спорта, където физическата годност е определяща за евентуалния успех, от философска гледна точка основният психологически резерв на индивида прокламира апогей на нещата."
- "Бих се определил като емоционален, естетичен и паметлив. Последното е в толкова ярка доза, може би сравнима само със силата на философското слънце, което грее в душите на осъзнатите."
- "Не считам за нужно да се преекспонирам в медиите. Какво да обяснявам и говоря, и да си хвърлям бисерите на свинете?" - "7 дни спорт"; 2006
- "Футболът ще се развива в смисъл на хегемонизация и балансираност. Личността ще остава на заден план. Който успее да бъде силен комбинатор, да пречупи играта през колективната призма, ще бъде футболен диктатор. Във футбола нищо странно не се случва. Това е проява, породена от новия начин на мислене, подчинена на глобализма."
- Иво Димов за хомосексуализма:
Източник: Wiki Цитатихайде кажете ми поне още един, само един български фудбалер с толкова богат език, не се сещам
просто май няма... а той не беше и толкова лош като играч....
Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.
Коментар
-
И като сте подхванали темата за корифея Иво Димов, няколко цитата от сами я него:
- "Почти не помня мач на нашия стадион, в който да съм се срамувал от себе си. Но вечно ще остане в мен болката, че съм можел да дам много повече. Както е казал мъдрецът обаче: "Правя каквото мога, макар че могат да ме съдят и негодяи." Така е в живота."
- "Ще бъде хубаво да не се отнема удоволствието на публиката и на аудиторията около футбола да ме наблюдава в игра още известно време. Защото както римляните са казали - хлябът и зрелищата са смисълът на живота. А аз смятам, че моите изяви са зрелище."
- "Нужно е не само да притежаваш някакъв футболен талант, но и житейска самобитност, индивидуално усещане за нещата. А и да имаш стил на експониране, изразяване и мислене. Голяма част от неосъзнатата маса се подсмива зад гърба ми, но аз гледам отвисоко на такъв вид мерзост. Предполагам, че всички по-различни индивиди мислят така. Човешката завист и комплексарщина заливат всички по-силно, отколкото морските вълни варненския бряг. И в такива моменти се сещам за думите на Гьоте: "От низостта човешка не се оплаквам, в силата е тя, друго не очаквам." Но животът е моментно усещане, не мога да затормозявам божественото си мислене с простосмъртни приливи на глупост."
- "Футболното ми присъствие създава един вид пъблик рилейшън, който позволява на околните да те съдят, възхваляват или ругаят. По този начин намирам място в съвремието, така както философските трактати ни позволяват да намираме отговор на личните и душевните тегоби, възцарени по една или друга причина в човешките души. За разлика от спорта, където физическата годност е определяща за евентуалния успех, от философска гледна точка основният психологически резерв на индивида прокламира апогей на нещата."
- "Бих се определил като емоционален, естетичен и паметлив. Последното е в толкова ярка доза, може би сравнима само със силата на философското слънце, което грее в душите на осъзнатите."
- "Не считам за нужно да се преекспонирам в медиите. Какво да обяснявам и говоря, и да си хвърлям бисерите на свинете?" - "7 дни спорт"; 2006
- "Футболът ще се развива в смисъл на хегемонизация и балансираност. Личността ще остава на заден план. Който успее да бъде силен комбинатор, да пречупи играта през колективната призма, ще бъде футболен диктатор. Във футбола нищо странно не се случва. Това е проява, породена от новия начин на мислене, подчинена на глобализма."
- Иво Димов за хомосексуализма:
Източник: Wiki Цитати
Коментар
-
Подобно на магазина и трите табели знам един стар виц:
В Париж на улицата на бръснарите един сложил табела - Най-добрия бръснар в Париж.
Друг се поучил и сложил - Най-добрия бръснар във Франция. Следващия по натам - Най-добрия в Европа.
Един от по-скромните бръснари сложил табелка - Най-добрия бръснар на тази улица.И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеНено Димов: В страната на Борисов не можеш да си предприемач, ако не знаеш телефона му.
Коментар
Коментар