IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• bTV Media Group вече е собственост на "Тайм Уорнър"

Сега ще се налага Босфор ТВ да сменя програмната схема и да направо да спира канала БТВ Лейди ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
      Супер оригинално.
      БРАВО!

Коментар

• Коментар

• https://www.facebook.com/dragomir.si...00250545162180

Коментар

• Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнение
            Баща към сина си:
            - Сине, ако и този път изкараш двойка на теста забрави, че съм ти баща!
            Момчето:
            - Добре, тате, щом си казал.
            На следващия ден бащата пита момчето:
            - Колко искара на теста, сине?
            Момчето:
            - Къв си па ти бе?
            е, явно ти си бащата
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Като кифладжийка! “Социално активната” Златка стана за смях!
              By admin on June 16, 2013
              0
              златка1-342x254

Плеймейтката за пореден път потресе мрежата с безумното си изказване

Златка отново втрещи с неадекватно изказване

Страстите, разтърсили страната от вчера, заради назначаването на Делян Пеевски за шеф на ДАНС, продължават да вълнуват всички и днес. Макар гаджето на Цвети Янева да се съобрази с искането на хората и да подаде оставка, онлайн пространството все още кипи от недоволството на хората.

Съвсем естествено, въпросът не беше подминат и от някои от най-популярните лица в светските среди. И макар някои от тях действително да знаеха за какво става въпрос, имаше и такива, които по-скоро се опитаха да се правят на интересни за сметка на събитията.

Златка Димитрова определено спада към втората група. Плеймейтката се помъчи да се направи на социално ангажирана, коментирайки “компетентно” положението в страната в личната си страница във Фейсбук. Вместо това обаче моделката за пореден път стана за смях с липсата си на всякакви познания по граматика и правопис.

“От доста време насам българския народ се вдига все повече на протесни, но днес това беше като вълна, всички ги заля! Какъв ли ще е краят…… на ДАНС?”, написа плеймейтката в социалната мрежа. И за пореден път предизвика недоумението и присмеха на потребителите.

“Какво искаш да кажеш, Злати, какви са тези протесНи?”, питат форумци. И направо й се подиграват в лицето: “Че ти откога ги разбираш тези неща”, иронично се подхилкват феновете.

Коментар

• хахахх Делю Пеевски :Д
                врати за мазета метални врати

Коментар

• Черно фередже... нов прочит

Делю Пеевски пристигна,
                  всичко завардиха,
                  /само Волен Лудия,
                  пичката му майчина,
                  дразни снайперистите. /x2
                  При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?v=10151521516926185

Волен в атака!
                    Момчето все повече деградира.
                    Единствен плюс от нови избори и изскачането му от парламента.
                    И пак не съм сигурен дали си заслужава.

Коментар

• Баща към сина си:
                      - Сине, ако и този път изкараш двойка на теста забрави, че съм ти баща!
                      Момчето:
                      - Добре, тате, щом си казал.
                      На следващия ден бащата пита момчето:
                      - Колко искара на теста, сине?
                      Момчето:
                      - Къв си па ти бе?

Коментар

• Богаташ си купува джип 4Х4 и го паркира пред дома си. Нощес кварталния пияница, кандилкайки се вижда надписа, вади пирон и пише 4Х4=16. Бесен собственика отива на сервиз и го замазва.
                        На следващата нощ се повтаря същото и така цяла седмица. Накрая бизнесмена си поръчва фирмен надпис 4Х4=16 и доволен си отива.
                        Вечерта пияницата се прибира, вижда надписа, вади пирона и пише отдолу "ПРАВИЛНО!!!"

Коментар

• Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнение
                          Бойко и Цецо се срещат.
                          - Как спиш бре, Цецооу? Аз не моем да заспим, откак ни фанаха бюлетините! - казал Боко.
                          - Ами спя като бебе! - отвърнал Цецо.
                          - Как като бебе, бе? Нали арест ти готвят? - се озадачил Рапоня.
                          - Ми така - през 2-3 часа се будя и рева.
                          Това е преработка на вица

Коментар

• Бойко и Цецо се срещат.
                            - Как спиш бре, Цецооу? Аз не моем да заспим, откак ни фанаха бюлетините! - казал Боко.
                            - Ами спя като бебе! - отвърнал Цецо.
                            - Как като бебе, бе? Нали арест ти готвят? - се озадачил Рапоня.
                            - Ми така - през 2-3 часа се будя и рева.

Коментар

• Айде един виц от мен /или реалност/

Две красавици се срещат на улицата.
                              - Здрасти миличка. Защо си така умислена?
                              - Представяш ли си. Моят приятел вчера загубил всичките си пари на борсата.
                              - Това е много лошо! Сигурно ти е много мъчно?
                              - Да, мъчно ми е! Сигурно ще му бъде много тежко без мен!

Коментар

• gen4o gen4o gen4o ole

Първоначално изпратено от gen4o Разгледай мнение
                                Извинете, исках да влезна в темата "Бисери и вицове"
                                Направо с шут се вмъкна!

Коментар

Working...
                                X