IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коментар

• Христо Комарницки
      Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• http://milom.blog.bg/

Коментар

• Новата мода в САЩ - когато ви арестуват, освен право на телефонно обаждане и адвокат, вече имате право да си ъпдейтвате статуса във фейсбук и туитър.

Коментар

• Мъжът трябва да помни:
            - Датата, когато се е запознал с жената
            - Датата на първата среща
            - Кога за първи път са отишли на ресторант
            - Деня на първата целувка
            - Деня, в който са правили секс за първи път

Но, мили дами, няма мъж, който да помни толкова дати. Затова не се чудете, че се стараем да направим всичко това на първата среща.

Коментар

• Първоначално изпратено от admi Разгледай мнение
              В западните корпорации, където хората мислят с главите си, централата се нарича Headquarters or Head office . В България се нарича седалище.

Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• В западните корпорации, където хората мислят с главите си, централата се нарича Headquarters. В България се нарича седалище.

www.investor.bg

Коментар

• Коментар

• В западните корпорации, където хората мислят с главите си, централата се нарича Headquarters. В България се нарича седалище.

Коментар

• Ще ме засичаш ли?

Това клипче ме сети за края на онзи виц, който някой беше пуснал, за руснака: "...проблема Ви е че ходите на престрелка с ножове!"

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                        Що бе? Такъв майстор ли си?
                        Щото аз на работа чаткам само "Spider Solitaire"
                        Там от над 1000 игри имам 54% успеваемост със четирите цвята. С един и два цвята въобще не го играя. Мноо скучно!
                        Над 1000 игри на работа не е повод за гордост

Коментар

• Attached Files

Коментар

• май инвестициите ни в български публични компании взеха да стават на същия принцип

Коментар

• Ахахахахаааа ... Баси идиота !!!

http://news.ibox.bg/news/id_751123919
                              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• http://milom.blog.bg/

Коментар

Working...
                                X