If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ми не! Не са! Никога не съм разбирал, как може един мъж да сравни с нещо толкова гадно, като политиците, друго нещо, за което е готов да даде МИЛО И ДРАГО Оснвен това, жена, която смята оная си работа за политик, при това работещ с Делян Пеевски, не ми вдъхва особено уважение
При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура
Нямам дъщеря. Това за чалгата и тоталната простотия сред младите е извинение за хората на възраст за тяхната безпомощност. Аз не съм съгласен, че младите са олигофрени.
А какъв според теб е начина да кажем на политиците, че са путки. Виждам, че и ти си съгласен че е така.
Имам дъщеря....
Изучи се .....Обикаля света...Знае 7 езика....
Няма да съм доволен, ако сравнява някой с ......... си.
Не че ще ме пита...
Дори и да са п***и, не е това начина ... все пак са млади МОМИЧЕТА и ако сега се изразяват протеста си,но това е ситуацията - чалга и тотална просототия сред младите.
Чудя се ако бе видял дъщеря си на снимката дали би я поощрил за "орогоналния протест" ???
Нямам дъщеря. Това за чалгата и тоталната простотия сред младите е извинение за хората на възраст за тяхната безпомощност. Аз не съм съгласен, че младите са олигофрени.
А какъв според теб е начина да кажем на политиците, че са путки. Виждам, че и ти си съгласен че е така.
Дори и да са п***и, не е това начина ... все пак са млади МОМИЧЕТА и ако сега се изразяват протеста си то на следващия могат директно да покажат за какво иде реч,но това е ситуацията - чалга и тотална просототия сред младите.
Чудя се ако бе видял дъщеря си на снимката дали би я поощрил за "оригиналният протест" ???
Ksido Eood
Никога не съм разбирал хората, които ходят цял ден с "хендс фрий" устройство на ухото, като че ли някой всеки момент ще им позвъни. Все едно аз да се разхождам цял ден с нахлузен презерватив, все едно, че някоя всеки момент ще ми пусне...
Познавам сестрата на едно от тези момичета, която е в САЩ. Много пъти ми е споделяла, че иска да се върне и единствено парите я държат в САЩ. Докъде я докарахме?
нокер аааа ааааааа просълзих се.не бях чел такива глупости.
Алеко чул приближаващия се водопад
Дох Кихот бил 50 годишен младеж с плешив кон.
Вълците вия в полето, но това за тях си е нормално
Прабългарите са имали конска флота
Славяните ловили риба и други горски животни.........
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар