IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    И защо? Не са ли Путки политиците ни?
    Ми не! Не са! Никога не съм разбирал, как може един мъж да сравни с нещо толкова гадно, като политиците, друго нещо, за което е готов да даде МИЛО И ДРАГО Оснвен това, жена, която смята оная си работа за политик, при това работещ с Делян Пеевски, не ми вдъхва особено уважение
    При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура

Коментар

Нямам дъщеря. Това за чалгата и тоталната простотия сред младите е извинение за хората на възраст за тяхната безпомощност. Аз не съм съгласен, че младите са олигофрени.
      А какъв според теб е начина да кажем на политиците, че са путки. Виждам, че и ти си съгласен че е така.
      Имам дъщеря....
      Изучи се .....Обикаля света...Знае 7 езика....
      Няма да съм доволен, ако сравнява някой с ......... си.
      Не че ще ме пита...

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
        Дори и да са п***и, не е това начина ... все пак са млади МОМИЧЕТА и ако сега се изразяват протеста си,но това е ситуацията - чалга и тотална просототия сред младите.
        Чудя се ако бе видял дъщеря си на снимката дали би я поощрил за "орогоналния протест" ???
        Нямам дъщеря. Това за чалгата и тоталната простотия сред младите е извинение за хората на възраст за тяхната безпомощност. Аз не съм съгласен, че младите са олигофрени.
        А какъв според теб е начина да кажем на политиците, че са путки. Виждам, че и ти си съгласен че е така.

Коментар

Дори и да са п***и, не е това начина ... все пак са млади МОМИЧЕТА и ако сега се изразяват протеста си то на следващия могат директно да покажат за какво иде реч,но това е ситуацията - чалга и тотална просототия сред младите.
          Чудя се ако бе видял дъщеря си на снимката дали би я поощрил за "оригиналният протест" ???
          Only God Can Judge me...

Коментар

• Ksido Eood
            Никога не съм разбирал хората, които ходят цял ден с "хендс фрий" устройство на ухото, като че ли някой всеки момент ще им позвъни. Все едно аз да се разхождам цял ден с нахлузен презерватив, все едно, че някоя всеки момент ще ми пусне...

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
              И после не били лумпени...
              Ако сестра й е същата като нея ... по-добре да не се връща!

Коментар

• http://likes.com/weird/go-home-evolu...M2OTZ9&page=15
                Some people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)

Коментар

• How To Uninstall McAfee Antivirus

http://www.whoismcafee.com/the-mcafe...nstall-mcafee/
                  http://www.youtube.com/watch?feature...&v=bKgf5PaBzyg
                  |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
                  |___________||__|___|)
                  (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                    И после не били лумпени...
                    Ако сестра й е същата като нея ... по-добре да не се връща!
                    Only God Can Judge me...

Коментар

Познавам сестрата на едно от тези момичета, която е в САЩ. Много пъти ми е споделяла, че иска да се върне и единствено парите я държат в САЩ. Докъде я докарахме?

Коментар

• Коментар

хаха на волен изразите!
                          блиндирани врати vrati

Коментар

• http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9B%...BF%D0%B5%D0%BD

Коментар

Еееее, ама предупреждавай, че става въпрос за тая противната (най-ло-лай-но) - замалко да ми отиде зян вечерята.

Коментар

• нокер аааа ааааааа просълзих се.не бях чел такива глупости.

Алеко чул приближаващия се водопад
                                Дох Кихот бил 50 годишен младеж с плешив кон.
                                Вълците вия в полето, но това за тях си е нормално
                                Прабългарите са имали конска флота
                                Славяните ловили риба и други горски животни.........
                                Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

Working...
                                X