IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
    След тежки дни в Китай, далече от мястото където му е хвърлен пъпа (центъра на Варна) Иво се завръща зареден в родната България, където последва трансфера в Черноморец (ако не греша, че на тея не може да им запомни имената човек Усмивка).
    Иво се появява на първата тренировка, разбира се в нейният край когато всички вече са в съблекалнята, облечен неглиже в костюм на Армани... Влиза в съблекалнята при поизпотените си бъдещи съотборници зада се опознае с колектива! Първото изречение излязло от устата на Геният е:
    Здравейте тъпи селяни! Аз съм Иво Димов от ГРАД Варна и съм дошъл да ви науча как се играе футбол.
    Бъркаш Калофер с Калифорния...
    Не в Черноморец,а в Литекс в първия им шампионски сезон,когато там беше пълно с бивши национали и изяде сума ти и шамари.
    Второто изречение е било: Вижте се бе... сума ти и пари получавате,а се обличате като клошари...
    Третото(по време на тренировката - към Динко Дерменджиев): Чико ли си... Мико ли си... не те знам,но аз съм Иво Димов от Варна и съм дошъл да науча тея цървули как се спира и как се подава топката...
    Историята всички я знаем: записани 3 /ТРИ/ минути в контролен мач,червен картон в същия мач и връщане обратно в Спартак Варна...
    Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от gopal Разгледай мнение
      Маркетинг директорът на голям магазин се ужасил, когато конкурент за продажба на същия вид продукти отворил в съседство с него магазин, слагайки голяма табела:
      "Най-добрите оферти."
      Не след дълго, той бил още по-ужасен, след като друг конкурент отворил още един магазин в съседство, от другата страна на неговия магазин,
      с табела "Най-ниските цени".
      След първоначалната си паника и безпокойство, на следващия ден, сложил една огромна табела на своя магазин.
      На нея пишело:
      "Главен вход!"
      хахахха това си го бива!
      метални решетки блиндирани врати

Коментар

• След тежки дни в Китай, далече от мястото където му е хвърлен пъпа (центъра на Варна) Иво се завръща зареден в родната България, където последва трансфера в Черноморец (ако не греша, че на тея не може да им запомни имената човек Усмивка).
        Иво се появява на първата тренировка, разбира се в нейният край когато всички вече са в съблекалнята, облечен неглиже в костюм на Армани... Влиза в съблекалнята при поизпотените си бъдещи съотборници зада се опознае с колектива! Първото изречение излязло от устата на Геният е:
        Здравейте тъпи селяни! Аз съм Иво Димов от ГРАД Варна и съм дошъл да ви науча как се играе футбол.

Коментар

• Маркетинг директорът на голям магазин се ужасил, когато конкурент за продажба на същия вид продукти отворил в съседство с него магазин, слагайки голяма табела:
          "Най-добрите оферти."
          Не след дълго, той бил още по-ужасен, след като друг конкурент отворил още един магазин в съседство, от другата страна на неговия магазин,
          с табела "Най-ниските цени".
          След първоначалната си паника и безпокойство, на следващия ден, сложил една огромна табела на своя магазин.
          На нея пишело:
          "Главен вход!"
          Медитация

Коментар

• Връщам си думите назад и Наивник, благодаря че ми увеличи мирогледа

Коментар

• Горе на небето се събрали автолюбители и си говорят:
              Французинът:
              - Купих си рено, вдигнах 160 км/ч., загубих управление, ударих се в дърво и останах на място.
              Германецът:
              - Купих си мерцедес, вдигнах 250 км/ч., изгубих контрол, ударих се в билборд, отидох си на път за болницата.

Италианецът:
              - Купих си ферари, вдигнах 320км/ч., не можах да я управлявам излетях в едно дере и до там.
              Българинът:
              - Изтеглих кредит от банка, купих си голф 7 и... умрях от глад.

Коментар

• Нено Димов: В страната на Борисов не можеш да си предприемач, ако не знаеш телефона му.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  Тест за възпитани хора: добавете пропуснатите букви в думата "п..ка". Ако получите думата "пейка", значи сте възпитан човек.
                  Едни от "най-най-възпитаните хора" са тези използващи често думата пАЧка

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                    Тест за възпитани хора: добавете пропуснатите букви в думата "п..ка". Ако получите думата "пейка", значи сте възпитан човек.
                    Какво е невъзпитаното в "патка" ? http://www.google.bg/url?sa=i&source...72224872245793

Много свежи попадения Киро, нямам идея от къде ги намираш.
                    Last edited by T.A.D.; 25.06.2013, 08:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                      Пич, ами това нещо ще откаже всеки втори жалък протестиращ пред МС, тази история те прави да сверяваш часовника, да осъзнаваш че си прашинка, да се отърсиш от тая псевдозначимост, която си придобил от БТВ и подобни клакъори....
                      http://en.wikipedia.org/wiki/MV_Pasha_Bulker

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
                        Според мен е фотошоп - отдавна трябваше да се е килнал
                        http://s293.photobucket.com/user/Jan...rond2.jpg.html

Коментар

• Може и ''питка''

Коментар

• Тест за възпитани хора: добавете пропуснатите букви в думата "п..ка". Ако получите думата "пейка", значи сте възпитан човек.

Коментар

• хахах последната снимка кърти :Д
                              метални пощенски кутии

Коментар

• Коментар

Working...
                                X